Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
feersum написа Виж мнениеСнощи беше добра вечер за артилерии. 8 фрага със Су-26... мед, мед ми капеше
Comment
-
Alex2004BG написа Виж мнениеАко продължаваш така може и злато да почне да капе"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеВидях, че има някаква промоция, ама не съм чел... Не е ли само за високи нива артилерия?
Comment
-
Посредствена игра но някак взех аце-то накрая:
5к дмг 4 и нещо 5к на спот
Victory!
Battle: Severogorsk 15.10.2013 г. 13:02:41 ч.
Vehicle: E 50 Ausf. M
Experience received: 3*800 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 95*533
Battle Achievements: Confederate, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Comment
-
1951 написа Виж мнениеС чиста съвест продължавам напред...
[ATTACH=CONFIG]21228[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]21229[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]21230[/ATTACH]
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениее явно мене не ме целят достатъчно често където трябва
(в ВоТ трансмисията е част от двигателя поради някаква причина) не фуел танк
Т.Е. ако разгледаш 3д моделинга на танковете има доста добър шанс та ги палиш.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеRaste ме урочася, преди два дни с две последователни попадения два пъти ми палнаха КВ-4-ката, аз първото го изгасих понеже на него имах гасител...ама вторият ме довърши. Иначе в сравнение с "повредите" по екипажа паленето е рядко.
Днеска ми е ден да си събирам ацетата. (щото от вчера се хванах да ги направя на бебета)
МИНИМАУС! лесно аце ама не се играе много откакто вкараха тетрича.
Под 1к дмг, без спот
Едит:
Еле още 1 ейс - неска ми е ден този не беше от лесните - около 2к дмг и някакаф пиклиф на спот в т5
Victory!
Battle: Lakeville 15.10.2013 г. 14:38:59 ч.
Vehicle: BDR G1 B
Experience received: 1*689
Credits received: 42*586
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Last edited by ghostlyfire; 15-10-2013, 15:49.
Comment
-
Какво странично, челно ме дупнаха и двата пъти, то битката беше вече спечелена, ама все пак лошият вкус остава, хем бях с втората купола, чиста Т8 най-много да е била Т9.Но играта ме обича с него, вчера на руинберг, един черен принц, от 5 метра челно в маската...и не го пробих...напулих се и реших да пробвам пак, за спорта...и второто поадение не проби, от 10 метра, омръзна ми и му изкормих корпуса.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеКакво странично, челно ме дупнаха и двата пъти, то битката беше вече спечелена, ама все пак лошият вкус остава, хем бях с втората купола, чиста Т8 най-много да е била Т9.Но играта ме обича с него, вчера на руинберг, един черен принц, от 5 метра челно в маската...и не го пробих...напулих се и реших да пробвам пак, за спорта...и второто поадение не проби, от 10 метра, омръзна ми и му изкормих корпуса.
Ей го скриин-а
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеКВ-4 и повечето танкове на СССР имат резервоари в предната дясна част на корпуса (КВ-1С, Т-54 и т.н.)
Ако те ударил странично в куполът е напълно логично да ти убие командирът.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеКВ-4 и повечето танкове на СССР имат резервоари в предната дясна част на корпуса (КВ-1С, Т-54 и т.н.)
Ако те ударил странично в куполът е напълно логично да ти убие командирът.
Comment
Comment