Alex2004BG написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Победа!
Битка: Редшир 03 април 2013 г. 19:44:24 ч.
Танк: ИС-3
Опит: 4*010 (x2 за първата победа за деня)
кредита: 58*590
Постижения в битки: Стоманена стена, Спартанец, Значка за майсторство:Танков ас
Много малко екс. поиска за Ас. Късметлийска седмица явноУ Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment
-
Defeat
Battle: South Coast 03 април 2013 г. 23:06:44 ч.
Vehicle: Valentine AT
Experience received: 462
Credits received: 10*259
Battle Achievements: Halonen's Medal, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "2nd Class"
върви ми на зомбита....халонена ми е за един чърчил и едно КВ и за Шуг..най много експи, най-много щета...даже от противниците само двама имат повече щета и то с малко....стоково оръдие, 75% екипаж.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеEй най-после и аз да взема "Ловец"
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеАнглийската версия на "ловец" как е?
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеПобеда!
Битка: Летище 03 април 2013 г. 20:48:33 ч.
Танк: Jagdpanther
Опит: 1*295
кредита: 43*763
Постижения в битки: Войн, Значка за майсторство:Танков ас
При толкова ЯгдПантери в играта, заради месеца на този танк, спечелен "Танков Ас" никак не е зле
Резултата е без премиум.
Победа
Руинберг 05 април 2013 г. 21:39:41 ч.
Jagdpanther Опит: 3*546 (x2 за първата победа за деня) кредита 66*682
Постижения в битки: Значка за майсторство:Танков ас
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеТози ти пост ме запали да опитам.Определено се изненадах.
Победа
Руинберг 05 април 2013 г. 21:39:41 ч.
Jagdpanther Опит: 3*546 (x2 за първата победа за деня) кредита 66*682
Постижения в битки: Значка за майсторство:Танков ас
Я кажи, какво те изненада по-точно?
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеЛично аз я играя не с топ-оръдието, а с 88 милиметровото PaK43 L/71
Я кажи, какво те изненада по-точно?
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеM-da, пък на мене ми се смеех акато разправях че така е по-удобна.
Comment
-
Изненада ме със "Ас" на 35-та битка в почти стоков вариант и неъпгрейднат екипаж.В месец ,когато всички я играят.Нима са занижили толкова много изискванията за "АС". Нещо не е както трябва и не мога да хвана ,какво точно.На една тъпа китайска бракма (Тайп 58) примерно ми трябваха над 500 боя и опит от битката близо 2500 за да го взема.А тук, двамата взимаме със мнинимално усилие "АС" ,на машина която винаги е била играна и престижна.
Абе нещо куца,нещо не е наред.
П.П.Това беше първата ми битка за вечерта и въобще първата със дългата 88мм пушка,току що закупена.Без използване на нито един златен снаряд. ПРОСТО НЕ Е НОРМАЛНО.Last edited by bigbeer; 06-04-2013, 00:04.
Comment
Comment