аха значи той ще е следващото умения за Т-62А. Гледам едно клипче в нета на някакъв руснак, който казва че е много полезно това умение, пък не спира да се движи и за това.. благодаря!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Камуфлажно прикритие, маскиране сред растителност и радиус на забележимост
Collapse
X
-
Наскоро имах спор с един колега от клана, относно камуфлажа на артилериите.Моята теза, която в последствие се оказа грешна, беше че дори и няколко десетки метра спечелени от камуфлажа са от полза за Т7, Т8 артилериите (немски и руски).
Оказа се обаче, че моя GW Tiger с 100% камуфлаж скил на целия екипаж и мрежа печели под 10 метра от тези неща, което е пренебрежително малко.
За сравнение Т5 разрушителите от рода на Su-85 и StugIII печелят от същите неща около 200метра в зависимост от ситуацията.
Направих и едно пресмятане са моя StugIII, който е със 100% камуфлаж скил, мрежа и боя.Оказа се, че ако съм зад храст, който ме покрива, не мърдам и не стрелям, скаут които има 400м спот ще трябва да дойде на 78 метра, за да ме види .
Ето една интересна таблица със стойностите:
Ето и методиката на изчисляване:
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Знам, че в обновението 8.6 ще променят формулата, по която се определя прикритието на танка, но въпросът ми е към промяната от няколко пача насам... Повалените дървета трябва да предоставят камуфлажно прикритие. То еднакво ли е, като това на храстите? Пробвам тактика да се показвам само с купола на Т-34-85 и да играя като прикрит снайпер и вече няколко пъти ми се случи да стрелят по мен от доста голяма дистанция, когато съм прикрит зад паднало дърво, без реално противниците да имат разузнавач
Comment
-
boyankolev написа Виж мнениеДоколкото си спомням, падналите дървета дават по-малко прикритие от храстите, зависи също и дали има листа дървото - тея без листа още по-малко...
Личното ми неемпирично наблюдение е, че падналите дървета пазят осезаемо по-зле от храстите.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Мда, типично в WG стил - почти няма конкретика. Има описание как работи системата за прикритие, и дотам.
Но и моето наблюдение е същото - паднало дърво камуфлира по-зле от голям храст. Може би защото короните на дърветата са по-рехави от храстите?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment