На френската линия тъкмо стигнах до тиер 5. До колкото разбирам това е една от малкото машини заслужаващи да бъдат наречени танкоразрушители. Има много добро отклонение на оръдието, както по хоризонтала, така и по вертикала, оръдието дупчи всичко което види и алфата е достатъчна за да остави всеки медиум от същия тиер на една плюнка живот или да свали повече от половината от тежък танк с един изстрел. Наистина самия танк е бавен и няма броня, но е открит и има добра видимост. За тиера си обаче е прекрасна машина и може би най-добрия ТД, ако не вземем предвид американските разрушители с куполи (иначе Т49 за мен е по-приятен за каране).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
feersum написа Виж мнениеФерди и Ягодовия Тигър ги продадох - прекалено тромави са ми. Просто не ми пасват. ЯгдПанцер Е-100 го държа само за удоволствието да набиеш 2000 демидж с един изстрел и да видиш как всичко срещу теб изведнъж се изпокрива по дупкитеС пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума
Comment
-
Hartman написа Виж мнение2000 демидж не можещ да удариш, каквото и да направиш.... Максимумът ти е 1375.
Ще си преровя риплеите."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеКупих си СУ-85. Ще видим какво ще стане
Най-силния ти коз е алфата и пробивността на топ оръдието.
Не бих казал, че оръдието е много точно - по-скоро приемливо и достатъчно за ролята му на картата.
От гледна точка на оръдието е най-добре да си в рамките на 350-400м от противника, ще правиш попадения и на 500м и на 600м, но с много опити.
Проблемът е, че нямаш много НР и доста машини те свалят с един удар, за това ползвай растителността във всяка възможна ситуация, камуфлажът ти е добър, а храстите ще мултиплицират ефекта.
Големият му недостатък е обзора - трудно спотваш когато си сам и често подминаваш силно маскирани цели. Леко тромав е при въртене на място и бързите Т4 и Т5 леките танкове са опасност, ако ги пуснеш близо.
Аз го играя с Добутвач, Мрежа и Бинокъл, но има и други възможни комбинации.Екипажът е добре да му сложиш първи скил камуфлаж и след това да смениш камуфлажа на командира с лампа, след камуфлажа и лампата аз подобрих обзора, но ако не го чувстваш като недостатък може да се насочиш в друга посока.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Hartman написа Виж мнение2000 демидж не можещ да удариш, каквото и да направиш.... Максимумът ти е 1375.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеДобър Т5 разрушител, той е един от танковете с които правя пари.
Най-силния ти коз е алфата и пробивността на топ оръдието.
Не бих казал, че оръдието е много точно - по-скоро приемливо и достатъчно за ролята му на картата.
От гледна точка на оръдието е най-добре да си в рамките на 350-400м от противника, ще правиш попадения и на 500м и на 600м, но с много опити.
Проблемът е, че нямаш много НР и доста машини те свалят с един удар, за това ползвай растителността във всяка възможна ситуация, камуфлажът ти е добър, а храстите ще мултиплицират ефекта.
Големият му недостатък е обзора - трудно спотваш когато си сам и често подминаваш силно маскирани цели. Леко тромав е при въртене на място и бързите Т4 и Т5 леките танкове са опасност, ако ги пуснеш близо.
Аз го играя с Добутвач, Мрежа и Бинокъл, но има и други възможни комбинации.Екипажът е добре да му сложиш първи скил камуфлаж и след това да смениш камуфлажа на командира с лампа, след камуфлажа и лампата аз подобрих обзора, но ако не го чувстваш като недостатък може да се насочиш в друга посока.
Малка корекция, алфата и пробиивността беше силна страна преди. Сега е със 85мм оръдие със 144 бронебойност и най-добрата точност сред руските оръдия, така че става по-скоро ДПМ, а не алфа боец.
Comment
-
Су-85 го карам с дотиквач, бинокъл и бърз прицел, щото обичам към края на битката, когато вразите са поопухани вече и са на 1 изстрел да се набутвам между шамарите /т.е. близък бой в мелето/, а там прицела е необходим.
От скиловете - командира лампа, мерача снайпер, водача камуфлаж, пълнача безопасно съхранение /може да не е оптимална комбинация, но ми върши чудесна работа в двете последни битки - воин/
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеинтересно, май никой не му слага вентилатор и брадър ъф арм.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
И на мене, но малко трудно докарвам екипаж до него, понеже на всеки танк почвам от 75%...
Иначе на 100% взимам mentor, snap shot, ако танка е с предна скоростна/горивни танкове preventive maintaince/ако е бавен off road/иначе smooth ride, situation awareness, safe stowage/adrenaline rush.
За втора спецялност взимам или camo или repair, която я дропвам като се отвори третата и я сменям с BiA като пак почвам camo или repair. За четвърта специялизация взимам това което не съм избрал за трета. За сега имам само 1 екипаж с 950 битки на Type59 който е с 4 специализации.War, war never changes..
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеБратята винаги са ми второ умение.
Аз жертвам някаква част от опита - като първо умение развивам ремонт(например), за да работи постоянно. Като стигна 100% плюс още малко, ресетвам скила, и слагам братя по оръжие - идва директно на 100%. После ремонта го развивам отначало като второ умение."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеАз ще го направя, но искам първо да кача братята, за да сложа вентилатора.
Аз на всяка машина в момента в който я купя първо слагам вентилатор, и първо умение винаги ми е братя, освен ако не развивам екишаж в бюджетен вариант, тогава купувам командир на 100% другите на 75, него слагам менторор и след това брат, обикновенно почти едновременно стават братя всички.
Comment
Comment