Imperial написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Те и 10-ките се самоиздържат.
Battle: Redshire 08 януари 2013 г. 02:42:07 ч.
Vehicle: T110E5
Experience received: 3 546 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 90 880
Една такава победа покрива ремонта и консуматива на приблизително 3 боя.Човек трябва да е сакат за да не вземе средно една победа от 3 битки.Така,че при активиран премиум,на практика всеки танк се самоиздържа.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеВ средностатистическия случай тиър 8 тежките се въртят около нулата. Тоест хубавите победи покриват цените на лошите загуби.
Comment
-
CaptMick написа Виж мнениеИмам няколко въпроса:
2. В случай, че реша да продължа на руския сървър, необходимо ли е, както и преди да свалям и инсталирам руския клиент отделно? Ако да, проблем ли е, че нямам втори физически и логически диск?
За руския сървър - да, ще трябва да изтеглиш и инсталираш руския клиент отделно. Второто не е проблем, просто инсталираш клиента в отделна папка."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Аз да питам. Танкистки, юнашки напивания правят ли се на живо? През лятото примерно. Щот то игра, ама, трябва да се опознават людете. Понеже дълги години (6 или 7) играех Lineage2 и в клана само от Варна бяхме 15-тина човека, на възраст от 8 та до 45 години, бяхме безумна гледка като се съберяхме в някое заведение. Сервитьорките луди ставаха. Разнородна група, пиеща цялата гама от боза до водка и говореща за някакви мечове, някакви обсади, магии и т.н.
Та ако има напивания на Българската танкова дивизия от WoT, казвайте! :-)
Comment
-
Бе по едно време имаше такива работи, още докато бяхме в HWBG се сбирахме 2-3 пъти, после разни образи от BRAVE направиха запой с барбекю, ама аз пропуснах... има някви такива сбирки със сигурност
По Варна - не знам, нямам идея освен теб кои са варненски играчи.
Щом е за пиене - винаги готов"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеБре, нещо съм изпуснал събирането от BRAVE."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Идеята набира сили. До лятото има време за организация. Измислете там някакъв повод, старите карабини дето сте тук, че аз съм само от 1 година. Годишнина на играта, на форума, на първия танк..нещо си там. И през лятото наемаме една вила за един уикенд и ГАЗ! Около Евксиноград, в Обзор, в Бяла. Нещо изгодно ще намерим.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеИдеята набира сили. До лятото има време за организация. Измислете там някакъв повод, старите карабини дето сте тук, че аз съм само от 1 година. Годишнина на играта, на форума, на първия танк..нещо си там. И през лятото наемаме една вила за един уикенд и ГАЗ! Около Евксиноград, в Обзор, в Бяла. Нещо изгодно ще намерим.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
Comment