Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Значи Гоги, за карелия не си прав. Там има две планини успоредни на базите. Дакато при комарин има 2 моста 1 остров. Просто няма къде да маневрираш, бой от упор на острова, решава бронята и мощното оръдие. Около знамената е голямо висене, щото който напада излиза на открито и го изнасят веднага.

Comment

Няма лоши танкове явно - има такива на които не им е свикнал човек. До сега не бях пробвал да подкарам скаутче. Ама много ме мъчиха разните му там Т50-2 и т.н и реших и аз да видя как е. Амбицирах се и си развих Лукс - после Леопард - страшно забавна машина. В началото е бърза и повратлива колкото LolTractor, но после става зверче. Е не изкривява физиката така като Т 50-2, не може да прави чак такива джигитски номера, но дава много рикушети от бронята си, мнооого е бързо и маневрено, а и хапе доста. Така ме възрадва, че таже се престраших да си взема PZ38NA - тръгнал съм към Panzer 4, а тя е на пътя. По форумите само мрънкат, че това било най-ужасния танк, а на мен ми пасна чудесно. Нинджа скаутинг - кротуваш си в някой храст на Прохоровка примерно и туп - 16 хилки сребро от спотната вразибез да си гръмнал и веднъж. Пуснат ли те с горе долу от същото ниво танкове и става касапница. На Ерленберг преди мъничко при режим атака отнесох три руски ТД между които СУ 85Б, едно Рено и сериозно повредих B1. Накрая капнах и базата - пълен кеф. Общо взето се забавлявам доста с тези две машинки, а и изкарах от праха Panzer III/IV та да понатрупам парички и неусетно за няколко часа игра понаправих почти 600 000.

Comment

Denetor написа Виж мнение
        Няма лоши танкове явно - има такива на които не им е свикнал човек..
        Mnого си прав...аз тъкмо почнах да харесвам оплюваният от всички ягодов панцер 4...
        ако ощемалко ми хареса ще му купя шарени боички.

Comment

Браво на теб! Аз както си спомняш си оплаквах от него, търсих съвети и четох.... Сега си правя стабилно по два фрага на битка - трябваше само да му навикна на номерата и да се науча да се движа след тежките и да съпортвам. Явно всяка машина си има определена ниша и като я намериш се справя добре и дори носи парички - до определен тиър разбира се. Много хора искат с лек танк да пробиват всичко, да са невидими и неуязвими, с тежък да препоускат напред назад и т.н., а то не става така.

Comment

И на мен ми писна от вси старни да плюят по Hetzer и JagdPanzer IV, докато по мой опит са си идеални изтребители.
            А бонусът покрай операция „Багратион“ на T-34-85 = на нагъл беларуски олигархизъм!

Comment

Хетцер? това е таков аотвращение, бррррр, ако е в топа челно е непробиваем а с гаубицата one шотва всичко, брррр

Comment

Male kolko ТЪПИ същества има, типичният кампер с тежък танк в новите видове битка е поти съгурна загуба за отбора си...и естествено сега ше ревнат по форумите как тези битки били неудачно...Два примера:
                Атака на база, ноие сме атакуващи...3 или 4 от нашите тюфлеци стояха и кампираха в НАШАТА база...скъсахме се д аим пишем на идиотите, нъц.
                Втори приемер, насещен боя, енск..попилхме ги...и остана един тигър техен...никъде не се вижда...а горкото безтопково същество се свряло в А1 в руинит еи кампира...и то не знае защо...собственит ему съотборници ни написаха къде се крие...

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
                  И на мен ми писна от вси старни да плюят по Hetzer и JagdPanzer IV, докато по мой опит са си идеални изтребители.
                  А бонусът покрай операция „Багратион“ на T-34-85 = на нагъл беларуски олигархизъм!
                  Що бе, нека да има...
                  Че са нагли - нагли са. Ама за два часа игра съм напред с почти половин милион пари
                  Т-34-85, Су-85, Pz III/IV (който не разбрах защо аджеба е включен) - те са си златна мина и без примоции, сега направо къртят.
                  С Т-34-85 за загуба - 60к кредити. Два фрага и трима повредени.
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Victory!
                    Battle: Ensk 24 юни 2012 г. 18:28:27 ч.
                    Vehicle: M46 Patton
                    Experience received: 1*050
                    Credits received: 33*558

почвам да влизам в час...ам апак ме дразни това оръдия...като взема хубавият двигател поне ще мога да ги цикля разни тежки тюфели...иначе три попадения в борда на ИС-3 и никакъв демидж...

Comment

Относно новите режими, не спирам да показвам още в началото че дори да трябва да браним базата, е нужно малко да напреднат, да се разгърнат и да отбраняват там (на стратегически места, зад укрития, на хълмове, за да пресекат заобикаляне и т. н.). Има случаи в които тежки танкове правят 2 метра и замръзват да чакат, без да са зад укритие или каквото и да било в базата, казваш им мини напред, а те: "Това е отбранителна мисия". Като ги гръмнат по-късно и ги питам "Какво стана?" и изненадващо признават че съм прав (вече няколко пъти стават подобни диалози). На един му обяснявах една минута, че където е застанал е видим от всички страни, накрая призна и благодари! Това обаче, ако бяха българи, нямаше да спрат да спорят и да ме псуват... Сещам се преди време като се играеше Старкрафт (1), за да не си прецакваш рейтинга и ако си българин, когато видиш че вече става безнадеждно, задължително дърпаш кабела на нета, та все едно връзката е причината. Та мисълта ми е, че в тази игра често пъти се среща колегиалност и някаква примитивна отборна тактика...а тя си е нужна при новите варианти на битките

Comment

Струва ми се, че в новите режими агресивността дори при защита си е направо задължителна. Когато пазиш базата е немислимо да стоиш като изтукан в нея - така ставаш само мишена, независимо колко ти е тежка бронята. Заобикаляне, атака по артитата на противника, опити за удали в гръб. Явно това са искали да добавят разработчиците, поне според мен. Средните танкове и особено бързите такива определено са особено подходящи в тези режими. С моя Panzer III/IV доста парички и опит направих - все пак трябва да се гринди до VK 36001H, но паралелно с PZ 38NA вече си изгриндих PZ IV и беше доста забавно.

Comment

Te mnogo neща може да с аискали, ама когатоотбора ти е бълен с мозъчни донори...ей преди малко на малиновка, пазим....смъквам с еаз по северният склон да спотна рано и да стрелят моите..с мен 2 13/90...видяхме 3-ма, постреляхме малко...аз се осетих че съм с М26 а е 46 и не мога да ги пробия...но направих малко щеха...13/90 измряха, аз се изтеглих на хълма дто е южноот пътя, продължавам да спотвам, онези се катерят по хълма...подминават ме, нямана къде почва да ги помпа...те са вече на открито и НИКОЙ не ги стреля...а на хълмамисирите стоят и дремят...2 минути ги задъжвам...никой още не стреля...мен ме гръмват..вразите продължават напред...и ЧАК тогва някой отгоре с еосеща да се размърда....

Comment

Едно добро начало!

Победа!
                            Битка: Уайдпарк 26 юни 2012 г. 11:17:50 ч.
                            Танк: ИС-8
                            Опит: 3*710 (x2 за първата победа за деня)
                            кредита: 62*778
                            Постижения в битки: Медал Бюлтер, Стоманена стена, Войн

Comment

Да, както е писал Dentor вече средният танк става основен за новите битки - да стигнеш първи, да пресечеш, да догониш, преди тежките и дебелите TD-та да са се окопитили. Стават страшни битки, точно в мой стил на разни изненадващи атаки. Започвам T-44 с руските средни. Първи впечатления - "Танк, вот эта да!".
                              Играя играта вече само на европейския сървър. Как може руските екипажи да говорят на руски език?

Comment

Да, както е писал Dentor вече средният танк става основен за новите битки - да стигнеш първи, да пресечеш, да догониш, преди тежките и дебелите TD-та да са се окопитили. Стават страшни битки, точно в мой стил на разни изненадващи атаки. Започвам T-44 с руските средни. Първи впечатления - "Танк, вот эта да!".
                                Мдаа, Т-44 е прекрасна машина. Въпреки че я поорязаха последните няколко patch-a

Играя играта вече само на европейския сървър. Как може руските екипажи да говорят на руски език?
                                Мисля, че има различни voice packs - инсталират се отделно, но не помня от къде се теглят. В европейския форум имаше линкове някъде.
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Working...
                                X