Gaden Gogi написа
Виж мнение
По въпроса за Т-54 не знам какво си го заял този танк. Кой танк в играта е исторически коректен, че 54-ката да е? Двигателя му бил неисторичен и бил много подвижен... По отношение на подвижността е точно по средата между хартиените медиуми и твърдоглавите американци. Имал бил броня трудна за пробиване, къде го видя това? Купола му се пробива челно от тиер 10 оръдията в играта със стандартни бронебойни снаряди. Корпуса му се дупчи от всичко което вижда, без скаутите (но и скаутите го решетят на злато в челна проекция). А танка се бие основно срещу деветки и десетки носещи подобни оръдия. Вярно може да рикушира някой и друг снаряд. Американските куполи обаче рикушират далеч повече снаряди и имат по-добра депресия. А подвижността му дори не я сравнявай с тази на леопард прототипа да кажем. Нито пък оръдието, което става за нещо само с премиум муниции и определено е най-слабото оръдие качено на тиер 9 медиум танк в играта. Та накрая танка става просто един посредствен среден танк имащ купол над средното ниво, но далеч от най-добрите в играта и показващ качества само с премиум муниции. В играта показва тези статистики единствено заради скорострелното оръдие с което, при използване на премиум снаряди, можеш на автоприцел да разнебитиш в движение почти всичко различно от Е100 или маус, а и тях ако имаш някой да ги стреля докато ти ги въртиш. Без премиум мунициите е с една идея по-добър от тип 59, а последния е в тиер 8...
СТ1 има добро оръдие, това е така. Не съм пробвал колко точно е добро оръдието му обаче. Но не го играят много този танк и не съм забелязал да показва някакви фрапиращи качества като противник с изключение на трудната за дупчене броня. Вярно малко по-корав е, но чак да е сериозно ОП не съм забелязал.
Comment