Съобщение

Collapse
No announcement yet.

9.1

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Gaden Gogi написа Виж мнение
    T.e не го играеш но го оценяваш? а факта че има броня която е доволно трудна за пробиване? и оръдие което не само дупчи всичко но има и голяма алфа? Колкото до Т-54- ако беше исторически коректен щеше да е нормалне, но с фантасмагоричният двигател който го прави изключително подвижен, + броня на куполата 33% по-дебела от реалната + снарядите си е сериозно ОП. СТ1 освен бронята има и много добро оръдие. КВ-4 е добре балансиран.
    КВ-то нямам нерви да го играя честно казано, периодично си го купувам и след няколко битки го зарязвам. Има броня трудна за пробиване, с това съм съгласен. Но също толкова трудна за пробиване броня има и чърчила. Единия има алфа, другия ДПМ. От къде на къде единия ще казваш, че е ОП, а другия не? Да не говорим колко по-непобедим е един Т-1 в ръцете на малко от малко опитен играч. Челната му броня е далеч по-издържлива от тази на КВ-то, по-подвижен е и има малък непробиваем купол, който може просто да покаже и да стреля по всичко като с картечница.
    По въпроса за Т-54 не знам какво си го заял този танк. Кой танк в играта е исторически коректен, че 54-ката да е? Двигателя му бил неисторичен и бил много подвижен... По отношение на подвижността е точно по средата между хартиените медиуми и твърдоглавите американци. Имал бил броня трудна за пробиване, къде го видя това? Купола му се пробива челно от тиер 10 оръдията в играта със стандартни бронебойни снаряди. Корпуса му се дупчи от всичко което вижда, без скаутите (но и скаутите го решетят на злато в челна проекция). А танка се бие основно срещу деветки и десетки носещи подобни оръдия. Вярно може да рикушира някой и друг снаряд. Американските куполи обаче рикушират далеч повече снаряди и имат по-добра депресия. А подвижността му дори не я сравнявай с тази на леопард прототипа да кажем. Нито пък оръдието, което става за нещо само с премиум муниции и определено е най-слабото оръдие качено на тиер 9 медиум танк в играта. Та накрая танка става просто един посредствен среден танк имащ купол над средното ниво, но далеч от най-добрите в играта и показващ качества само с премиум муниции. В играта показва тези статистики единствено заради скорострелното оръдие с което, при използване на премиум снаряди, можеш на автоприцел да разнебитиш в движение почти всичко различно от Е100 или маус, а и тях ако имаш някой да ги стреля докато ти ги въртиш. Без премиум мунициите е с една идея по-добър от тип 59, а последния е в тиер 8...
    СТ1 има добро оръдие, това е така. Не съм пробвал колко точно е добро оръдието му обаче. Но не го играят много този танк и не съм забелязал да показва някакви фрапиращи качества като противник с изключение на трудната за дупчене броня. Вярно малко по-корав е, но чак да е сериозно ОП не съм забелязал.

Comment

СМЕЕЕШНО ,оказва се че не си играл никой от танковете за които ръсиш мнения. Колкото до чърчила- номинлано има броня на една малко парченце в челото на корпуса, на половината широчина, което парченце първо трябва да го оцелиш. Другите ти бисери не ми се коментират

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
        СМЕЕЕШНО ,оказва се че не си играл никой от танковете за които ръсиш мнения. Колкото до чърчила- номинлано има броня на една малко парченце в челото на корпуса, на половината широчина, което парченце първо трябва да го оцелиш. Другите ти бисери не ми се коментират
        От къде знаеш с кои танкове съм играл и с кои не?
        А мнение за бронята се получава не като се ядосваш от къде те дупчат, а като вземеш ти да дупчиш противника. Та ти ако щеш вярвай, но чърчила е един от най-бронираните танкове в тиера си. Това че много хора се научиха къде да го стрелят е отделен въпрос, но същото важи и за КВ-то.

Comment

По-културно, господа!
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Angelmr,май не можа да разбереш идеята на мен и на други,че самата игра е "сбъркана" в полза на руснаците?Нивата на танковете,оръдията градските карти и всичко останало е нагласено с умисъл.Пример не искам да давам,само защото нямам сили да те надприказвамНа мен силата не ми е там,а в историята,колкото и да я преправиха в тяхна полза!

Comment

Я пак по въпроса с купола на Чърчила???

Защото онези статистики на хартия са супер нелепи. В купола на Чърчил влизат стопроцентово снаряди от Т49, които въобще не блестят с пробивност.

Comment

Всяка нация си има ОП танкове. Не се карайте за глупости, в крайна сметка това е просто една игра и туй то.

И Блоксир - НЕ!, руската линия не е по-различна от другите линии
                Analog man...

Comment

Bloksir написа Виж мнение
                  Angelmr,май не можа да разбереш идеята на мен и на други,че самата игра е "сбъркана" в полза на руснаците?Нивата на танковете,оръдията градските карти и всичко останало е нагласено с умисъл.Пример не искам да давам,само защото нямам сили да те надприказвамНа мен силата не ми е там,а в историята,колкото и да я преправиха в тяхна полза!
                  Явно силата ти наистина не е в историята, щом смяташ че играта е сбъркана конкретно в полза на руснаците... Ако ти се занимава провери кога и кои американски танкове получават 90мм оръдие, кога и кои американски танкове използват 105мм (хайде тук ще те улесня, като се изключат малкото М60 от 60-те, останалите патъни го получават като ъпгрейд в средата на 70-те за да не са безползезни срещу Т-64 и Т-72, иначе си карат с 90мм оръдия като цяло близки по показатели до руското Д10). Провери също така какво става с кралския тигър при челно попадение на Д25 (пък после да говорим за бронята на тигъра и колко точно е нереалистична в играта).
                  Съгласен съм в руската линия има големи недоразумения (прословутия квас, който упорито не искат да оправят, въпреки че това оръдие на този тиер е нелепо). Но толкова страховито ОП танкове, като в американската линия, няма никъде дръгаде. А неисторическите изцепки са почти равномерно разпределени из всички линии (макар че най-много са при французите ако се позамисли човек, там повечето танкове са хартиени прототипи с измислени параметри).

Comment

Joan_Of_Arc написа Виж мнение
                    Я пак по въпроса с купола на Чърчила???

Защото онези статистики на хартия са супер нелепи. В купола на Чърчил влизат стопроцентово снаряди от Т49, които въобще не блестят с пробивност.
                    Т49 има доста прилична пробивност за тиера си. Но не, не влизат 100%. Въпреки това плоското чело на купола на чърчила си е негово много очевидно слабо място, което всеки трябва да знае. Което не пречи чърчил да изпари КВ, ако го хване на открито и започнат да се надстрелват. Стига танкиста на чърчила да знае какво прави и ако ВБР не реши че му е много сърдит, но нито един танк няма да те спаси от заяждащ се ВБР.

Comment

pkolev написа Виж мнение
                      Всяка нация си има ОП танкове. Не се карайте за глупости, в крайна сметка това е просто една игра и туй то.

И Блоксир - НЕ!, руската линия не е по-различна от другите линии

Абсолютно вярно, всеки да си види любимите танкове - сигурен съм че не са само от една нация, така че за превес не може да се говори

Comment

Т49 определено е най добрия танк на 5 тиър. В 6 тиър никой няма да отрече, че Хелкета рулира. В тиър 7 най добрия танк е американския Т29, Т32 с нищо не отстъпва и даже е по добър от Ис-3. В тиър 10 най мощния танк е Т57 барабанлия.
                        Сморед мен американските танкове са ОП, но за тези машини по горе не говорите. Що ли?

Comment

Който е с видео карта на Nvidia да си свали драйвер 337.88, там има програмка GeForce Experience която е с готови настройки за WOT.
                          При мен даде 30 fps плюс - от 40 ва 70.

Comment

Благодаря ,че напомни за драйвера. При мен нз какво чудо се случи и играта пак започна да върви нормално. Лекички спадове си ги прави де и сега се надявам с това да изчезнат напълно. На тия доработените карти Химълсдрорф в сняг или в огън , там ми прави проблеми

Comment

Новите звуци са като на отваряне на шампанскоЧува се повече гилзата,отколкото звука от изстрела на оръдието.Всичко е много приглушено все едно от километри...Поне ги няма старите стресиращи звуци.Но,най добре си бяха преди два пача!Лично на мен не ми харесват.Не знам какво толкова сложно има да направиш звук,като хората!Другото,което е,че не можеш да разбереш кога удрят твоя или съседния танк,ако не гледаш спада в точките.Картите са променени.За камото на ТД не мога да кажа още.Танковете пушат,като печки...От 7 мес.играя и не мога,още да разбера подхода и начина на работа на разработчиците от WG.
                              Last edited by Bloksir; 10-06-2014, 21:38.

Comment

Working...
                              X