Gaden Gogi написа
Виж мнение
По въпроса за Т-54 не знам какво си го заял този танк. Кой танк в играта е исторически коректен, че 54-ката да е? Двигателя му бил неисторичен и бил много подвижен... По отношение на подвижността е точно по средата между хартиените медиуми и твърдоглавите американци. Имал бил броня трудна за пробиване, къде го видя това? Купола му се пробива челно от тиер 10 оръдията в играта със стандартни бронебойни снаряди. Корпуса му се дупчи от всичко което вижда, без скаутите (но и скаутите го решетят на злато в челна проекция). А танка се бие основно срещу деветки и десетки носещи подобни оръдия. Вярно може да рикушира някой и друг снаряд. Американските куполи обаче рикушират далеч повече снаряди и имат по-добра депресия. А подвижността му дори не я сравнявай с тази на леопард прототипа да кажем. Нито пък оръдието, което става за нещо само с премиум муниции и определено е най-слабото оръдие качено на тиер 9 медиум танк в играта. Та накрая танка става просто един посредствен среден танк имащ купол над средното ниво, но далеч от най-добрите в играта и показващ качества само с премиум муниции. В играта показва тези статистики единствено заради скорострелното оръдие с което, при използване на премиум снаряди, можеш на автоприцел да разнебитиш в движение почти всичко различно от Е100 или маус, а и тях ако имаш някой да ги стреля докато ти ги въртиш. Без премиум мунициите е с една идея по-добър от тип 59, а последния е в тиер 8...
СТ1 има добро оръдие, това е така. Не съм пробвал колко точно е добро оръдието му обаче. Но не го играят много този танк и не съм забелязал да показва някакви фрапиращи качества като противник с изключение на трудната за дупчене броня. Вярно малко по-корав е, но чак да е сериозно ОП не съм забелязал.
На мен силата не ми е там,а в историята,колкото и да я преправиха в тяхна полза!
Чува се повече гилзата,отколкото звука от изстрела на оръдието.Всичко е много приглушено все едно от километри...Поне ги няма старите стресиращи звуци.Но,най добре си бяха преди два пача!Лично на мен не ми харесват.Не знам какво толкова сложно има да направиш звук,като хората!Другото,което е,че не можеш да разбереш кога удрят твоя или съседния танк,ако не гледаш спада в точките.Картите са променени.За камото на ТД не мога да кажа още.Танковете пушат,като печки...От 7 мес.играя и не мога,още да разбера подхода и начина на работа на разработчиците от WG.
Comment