bigbeer написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Великото гонене на ИС-6
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеСега ги почвам японците.При мен ще е голяма мъка!Не знам как си играл ама мен всичко живо ме пробива само докато ме види!Ще почакам още малко може да му свикна!А дано ама на дали!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеСтоя аз в храстите,опитвам се да наливам щета-ама все в последната петица се оказвам!Нещо средно ще пробвам!
Аз съм на 540 к, в т.ч. уса и фр готови. М6 с кеф, АРЛ44 с мъка и неприязън. Не се харесахме с това франсе, ама хич.
НА 31.12 смятам да направя една игра с ИС6
Comment
-
Франция- Готова
Китай 80 898
Япония 80 491
Японския танк неочаквано ми допадна. Основно заради оръдието и многото кръв. Стреля на 3,21 точно е, пробива и свива бързо, отделно има 820 кръв. Излизам пред някой квас в упор и го разстрелвам като куче, отнасяйки един снаряд, хеле пък някой да се зазяпа със скъсани вериги...
Comment
-
Mitko написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]22095[/ATTACH]Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Mitko написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]22095[/ATTACH]
Сподели впечатления заслужаваше ли си гринденето
На мен ми трябват още 53 к експ - смятам утре вечер да е и в моя гараж
Comment
-
-
Честитка на всички с ново танкче. В моя гараж влезе малко преди нова година. Накичих го с модули, боядисах го, заредих го и .... го поставих на рафта с наградите да събира прах. Приятели ме натискат да му направя поне една опознавателна битка със екипажа на ИС-7 или 4, примерно. Мисля да ги разочаровам. Нека си седи, не пречи никому.
Comment
Comment