Хмм добре тръгна при мен 10000 опит за час и 45 минути с КВАС явно няма да има нужда да купувам втори съветски танк както си мислех а направо ще купувам Джаксъна. Дано да избутам СССР и САЩ до 20-21,че да избутам с бонуса АРЛ 44(единственият стоков който ще играя).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Великото гонене на ИС-6
Collapse
X
-
falcon_bg написа Виж мнениеХмм добре тръгна при мен 10000 опит за час и 45 минути с КВАС явно няма да има нужда да купувам втори съветски танк както си мислех а направо ще купувам Джаксъна. Дано да избутам СССР и САЩ до 20-21,че да избутам с бонуса АРЛ 44(единственият стоков който ще играя).
Comment
-
Да, изглежда няма да е толкова трудно, 44 битки около 4 часа - 35 к експ със тайп 58 и т 34-85.
Много шестици има и мн рядко виждам Т8 битка.
М6 го купих ,довечера ще купувам ВК3002М да мятам и немците .
С тези нации не се очакват проблеми.
Почвам да гриндя за Кромуел... от нулата
АРЛ 44 жертвах 50 к св опит и ми трябва още 10 за да го отключа...
С Фр и Гб ще е мъъъъкааа
Comment
-
veso_t написа Виж мнениеДа, изглежда няма да е толкова трудно, 44 битки около 4 часа - 35 к експ със тайп 58 и т 34-85.
Много шестици има и мн рядко виждам Т8 битка.
М6 го купих ,довечера ще купувам ВК3002М да мятам и немците .
С тези нации не се очакват проблеми.
Почвам да гриндя за Кромуел... от нулата
АРЛ 44 жертвах 50 к св опит и ми трябва още 10 за да го отключа...
С Фр и Гб ще е мъъъъкааа
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНе знам дали имаш немски танкове но ако имаш то ВК3601Н и носорога ти са напълно достатъчни!За французите ще имаш проблем без последното оръдие!Имаш ли го просто всичко там ще ти е наред.Аз англичаните мисля да ги карам само с АТ 8 но да видим как ще тръгне-да не се наложи и аз да купувам!
За АРЛ 44 наистина се притеснявам... но няма вариант, ще се налива св опит.
Голямото гриндене и големия проблем ще е с англичаните и японците.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНе знам дали имаш немски танкове но ако имаш то ВК3601Н и носорога ти са напълно достатъчни!За французите ще имаш проблем без последното оръдие!Имаш ли го просто всичко там ще ти е наред.Аз англичаните мисля да ги карам само с АТ 8 но да видим как ще тръгне-да не се наложи и аз да купувам!
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеЧестно казано за тиер 6 и F3 е повече достатъчно. АРЛ-а си върви съвсем прилично с него. Естествено има опция за по-добри оръдия. Но не е като други танкове, на които ако не отвориш последното оръдие си мишена.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеС последното оръдие с лекота ще изпълни мисията!
Comment
-
AMX 12t и Т21 не стават за мисията, преди малко взех 2000 двоен опит в Т10 с АМX, но по опит съм 11 и не ми се брои. В сетъпа бяха 8 10-ки, 5 9-ки, по един Т71 и по 1 шестица аз и един Т21. Никой от светляците не е минал в средната част на таблицата, все са най-отзад. Проблем ще ми е опита с тия двата. И вчера не можах да им взема двойния опит за мисията.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеАз го имам последното, но въпреки това рпедпочитам и карам с предното, просто топовото прицелва две вечности.
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеAMX 12t и Т21 не стават за мисията
Лошо, Седларов, лошо..
Comment
-
don4o написа Виж мнениеС последното оръдие с лекота ще изпълни мисията!
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеЗащо? 212мм бронебойност са овъркил за този тиер. А последното оръдие не се отличава с нищо друго освен с по-слабото си прицелване. Аз се чудих с какво да го гриндя този танк и сложих топовото просто да свиквам от рано с него, че се ползва до 9-ти тиер (макар и с барабан). Но за мисия едва ли ще е по-добро, особено ако си носиш 3-4 златни.
Comment
Comment