Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Великото гонене на ИС-6
Collapse
X
-
За съжаление двойния опит, който се взима тия дни не се налива в кофата за гоненето на ИС-6. Още по-тъпото е, че 5% за свободен опит също не ти се отчисляват от удвоения, а от базовия. Въобще, този удвоен опит служи само за бързи изгазване на техника и нищо друго.
Сбогом мечти за бързо минаване на французите...
ПП
Пф, сега гледам, че днес са го раздухвали това доста по форумите и блоговете, но кой да гледа.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеЗа съжаление двойния опит, който се взима тия дни не се налива в кофата за гоненето на ИС-6. Още по-тъпото е, че 5% за свободен опит също не ти се отчисляват от удвоения, а от базовия. Въобще, този удвоен опит служи само за бързи изгазване на техника и нищо друго.
Сбогом мечти за бързо минаване на французите...
ПП
Пф, сега гледам, че днес са го раздухвали това доста по форумите и блоговете, но кой да гледа.
на мен обаче ми върши работа, защото фр и ук ги почнах от мазето.
Кру-то мн бързо мина и вси взех кромуел-а (стоков голяма мъка...)
С онова френското чудо с дългото име БДР нам кво си (ба си животното е това с топовото оръдие ) ако открадна утре час-2 и ще взема и АРЛ-то.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеИ аз свърших с руснаците[ATTACH=CONFIG]22004[/ATTACH]Сега ще взема двойния опит на другите нации а после сигурно Германия и САЩ.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеДнеска съм на кота 172 000 опит. Утре ако го докарам до 210 000 ще е супер. А в понеделник почвам да мъча японците.
Обаче успях да взема и АРЛ 44 и сега както казва Дончо - двойния опит паралелно.
дано утре понатрупам малко св опит, че поне до 3 ниво да не се разправям с джапанезките.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеСамо при мен ли се циклят основно едни и същи карти?
Абатството, новата американска, Тундрата, Малиновка, Енск. 4/5 от игрите ми в момента са на тия карти.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеПри мен редовен номер е Свещената Долина. Прави ми впечатление, защото е единствената карта където играта ми просто се затваря преди да зареди.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЕто до къде съм стигнал-Германия-38183,Франция-30283,Англия-9813,Китай-30072,САЩ и СССР ги минах!Японците не съм ги почвал-сега ще поиграя малко да стигна поне до него.Пишете и вие да мога да сравня как се движа като цяло!
Иначе засега ги бива, имат добри оръдия, повратливи са.. да видим нагоре как ще е
Comment
Comment