Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Великото гонене на ИС-6
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеМного добре знаеш че това оръдие стреля и в девето ниво макар и на други танкове!Това исках да кажа!
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеНо с арл ще видиш максимум 8 мо. Някои от тях създават меко казано сериозни трудности за 90 мм. Но повечето танкове тиер 6 си ги дупчеш и с второто оръдие. Така че е въпрос на вкус.
Comment
-
Как вървят мисиите ? Аз го карам на двоен екс. за руснаците с Т34-85 и КВ1-С, американците с Хелкат и Т21, немците с ВК36.01 и Ягд.Пз.IV и франсетата с АМХ 12 и АРЛ44, проблем ми е с англичаните, че имам само АТ а с него е мъка докато се довлече до боя, гринда Кромуела, но не наблягам много и става бавно. С китайците си взех със свободен опит 58 и сега гриндя 59-16. Гледам да направя по 5 000 опит със всяка нация на вечер. Дано пуснат японците по-скоро че да ги почвам и тях.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеРуснаци-50000,Немци-16000,САЩ-13000,Франция-6000,Англия-5000,китай-7000.Това е засега положението при мен!
Ти поне със всичко си почнал аз за сега съм само с руснаци и американци и изоставам от графика КВ-1С-35000 Джаксън-12500 ще трябва да се стягам сега в двойния опит ми е надеждата.
Comment
-
При англичаните е зле!Имам само АТ-8,чудя се да купя ли и Кромуел?Него съм го играл последно преди 8 месеца!Нямам никакъв спомен как беше с него и струва ли си да харча маса пари за него!Екипаж също нямам и ако го купя ще е нов най много на 75%.Някой с пресни впечатления да даде съвет има ли смисъл да го купувам?
Comment
-
wasup написа Виж мнениеКромуела е много приятен за игра. И аз го играх преди доста време, но не го продадох и от време на време правех по някоя игра с него/ елитен, с две умения на екипажа/.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЩе направя така.Ще преборя другите нации и ще оставя англия и япония за накрая и ако ми се стори трудно-тогава ще купувам.Свидят ми парите!!!!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеДал съм си план-33000 на ден независимо с кои нации!Видя ли че някъде се закучва сменям нацията.Естествено вземам на всички двойния.Нямам само на китайците лекия танк,на французите съм само с АРЛ44 и при англичаните с АТ-8.Всичко в парка ми е елитно с по 1,2,3 умения!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеАз и малкия китаец мога да купя ама не знам струва ли си или да карам само с тайп 58
Comment
Comment