Отключих Т7 на японците!За тази вечер стига.Лека нощ!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Японски танкове
Collapse
X
-
Mitko написа Виж мнениеНа мен чи то много ми допадна. Най вече заради оръдието, освен това има кръв като тежък танк.Last edited by bigbeer; 08-01-2014, 09:09.
Comment
-
Victory!
Battle: Serene Coast
Vehicle: Type 3 Chi-Nu
Experience received: 3,656 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 40,315
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Premium days added: 2
Така завърших с японците мисията.
Много ме радват до сега.
Чи Ну даже планирах да си го оставя за втори танк за вадене на пари след Щуг, но сега с Пършинга ще остане без работа и за товa минавам нагоре по линията.
Едниствното нещо, което ме дразнеше в тази машина е, че е леко мудна - свикнал съм с малко по-подвижни машини но се оправях някак.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
firefighter написа Виж мнениеАбе явно,който си го може,си го може....на теб и трактор "Беларус" да ти дадат,пак ще изтрепеш половината врази ... аз се отчаях от тези японци
Ултрата се е доказал като машина за убиване! А мен японците ме измъчиха бая. Точно тоя същия Чи-ну ми съкрати дните, докато този преди него, Чи-хе май беше, по-се ядва като за моите скромни възможности
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнение+1
Ултрата се е доказал като машина за убиване! А мен японците ме измъчиха бая. Точно тоя същия Чи-ну ми съкрати дните, докато този преди него, Чи-хе май беше, по-се ядва като за моите скромни възможности
Той би трябвало да е близък като игра до японеца, само дето тука имаш много добър наклон на оръдието като бонус.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеОстанал съм с впечатлението, че имаш Т-25 и го харесваш.
Той би трябвало да е близък като игра до японеца, само дето тука имаш много добър наклон на оръдието като бонус.
Та аз не ругая танка Чи-ну. В никакъв случай. По-скоро повредата е в "моя телевизор"
Comment
-
Мале малеееее голям сакатлък стана днес ми се доигра с Чи-Ну Кай,но не можах да си го намеря в гаража имаше само Чи-Ну явно преди месец като свърших Чи-Ну съм се объркал и съм продал премиумния!!!
Сега ще трябва да се занимавам с ония идиоти от ЕУ съпорта да ми го върнат! Пък аз не знам кога точно го продадох!
Comment
Comment