Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Японски танкове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Gugushev написа Виж мнение
    Сторм вече каза че след японците няма да се въвеждат нови линии няколко поредни пача, само по някой друг премиум танк. Аз предполагам, че отдела им за моделиране на машини в играта ще работи по вкарването на нови алтернативни корпуси.
    Мисля, че просто са сметнали, че в WOT са достигнали някакво ниво и пренасочват човешките ресурси към другите World of... проекти.
    Но пък казва ли ти някой дали и това няма да се окаже поредната байка, която руснаците волно или не пускат. WOT е златка кокошка, а играчите са свикнали непрекъснато да се вкарва ново съдържание. Аз лично не бих се ебавал така с клиентите си.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Да, и това е вариант. Бяха питали Сторм за детайли, той отговори че сега не можел да каже нищо.

Според мен искат да наблегнат на нещата, за които ги критикуваха най-много: липса на различни режими, 7/42, end game content, еднообразни кланови, изостанала графика и ефекти. Определено демото на WT, колкото и постно да беше, е имало ефект и ги е накарало да действат.

Comment

Gugushev написа Виж мнение
        M60 вече го има в играта като 10-ка, даваше се като награда в първата кланова кампания. Т-64 е с гладкостволно оръдие, такива няма да се вкарват. А за 11 тиър ги питат от 3 години и СерБ винаги е казвал "Такова няма да има". За гладкостволните и 11 тиър искрено се надявам да си запазят позицията.

Сторм вече каза че след японците няма да се въвеждат нови линии няколко поредни пача, само по някой друг премиум танк. Аз предполагам, че отдела им за моделиране на машини в играта ще работи по вкарването на нови алтернативни корпуси.
        Гугушев, аз много добре знам кой танк с каво оръдие е в действителност и ако трябва да бъдем реални то и Т 62 трябва да е с 115 мм гладкостволно оръдие ама те го вкарват с 100 мм оръдие.

Comment

Ако беше Т-62 да, но в играта е Т-62А

И за да не съм офтопик:
          Japanese tanks – gun depression

Нещата с УВН изглеждат много добре.

Comment

На пръв поглед шестичката изглежда добре. Малко тромава в стоков вариант, но за първа битка 2 убити, съюзник и оцеляване в капа си е прилично.

Победа!
            Битка: Редшир 23.12.2013 г. 20:07:24 ч.
            Танк: Type 4 Chi-To
            Опит: 2*160 (x2 за първата победа за всеки ден)
            кредита: 26*187
            Постижения в битка: Съюзник, Най-добър стрелец, Изкусен стрелец, Значка за майсторство: "2 степен"

Comment

Абе как се оцелява с тях при пълната липса на броня?

Comment

кало написа Виж мнение
                Абе как се оцелява с тях при пълната липса на броня?
                Играеш позиционно, чисти снайпери с добро пробитие и страхотна депресия. Държат височините по-добре от хамериканските. Само дето са мекички.

Победа!
                Битка: Скала 23.12.2013 г. 21:40:02 ч.
                Опит: 1*141
                кредита: 29*337
                Постижения в битка: Най-добър стрелец, Изкусен стрелец

И явно доста народ ги търкаля защото тегаво пускат значки .

Победа!
                Битка: Мини 24.12.2013 г. 01:05:24 ч.
                Опит: 1*479
                кредита: 34*992
                Постижения в битка: Съюзник, Най-добър стрелец, Значка за майсторство: "1 степен"
                Last edited by bigbeer; 24-12-2013, 02:13.

Comment

Прескочих направо на Т5, имам премиумния и този е същия, но по-добър. Директно сложих най-доброто оръдие и се оказа страхотно за снайперстване, взех 1ви клас от първата битка, този танк ще е много приятен за игра, ще стои в гаража.
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Нервите ми скъса този японец!Правя струвам на ден повече от 20 000 не мога да направя!Много е мек,освен това ме пуска само с осмици!Орудието пробива ама не прави щета!Доста често оставам в последната петорка а това не се зачита!Аз ще я взема мисията ама толкова нерви не очаквах накрая!

Comment

е който се е вързал за мисия, иначе Т6 японеца е много готин..ама МНОГО, и налива доста щета, аз сега събирам парички за Т7, но мерак са ми Т8+..нещо повече си падам по следвоенните защото.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                        е който се е вързал за мисия, иначе Т6 японеца е много готин..ама МНОГО, и налива доста щета, аз сега събирам парички за Т7, но мерак са ми Т8+..нещо повече си падам по следвоенните защото.
                        Седем хиляди ми трябват за да разуча Т7!Тази вечер ще стисна зъби и ще го отключа!Мамка им и мисии накрая да ме мъчи някакъв японец!

Comment

явно не ти пасва като стил, аз много бързо го изгриндих, хубавото сега е че дори да те пусне с разни миндили пак ако си се бил яко ти дава "за геройска съпротива"

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                            Good to know, понеже го отключвам скоро и се чудих дали става за игра или ще се прескача (за 7мицата знам, че е специален).
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

поне на мене много ми пасна, вярно малко тромав, но оръдието е супер, а и бронята чат пат държи...опуках сума квасове с него..вярно куцо и сакато беше тръгнало с тях та имаше и с кекави оръдия, но имаше и много топови...

Comment

Imperial написа Виж мнение
                                Good to know, понеже го отключвам скоро и се чудих дали става за игра или ще се прескача (за 7мицата знам, че е специален).
                                Става танка-не ме слушай че плача!Просто ми остава малко да свърша мисията и съм нервен!Според мен недостатък е малката щета която прави иначе е точно оръдието,бързо стреля и има голям диапазон както надолу така и нагоре.

Comment

Working...
                                X