Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Японски танкове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

1951 написа Виж мнение
    Едно дърво се развива по две линии:
    1. Интерес
    2. Налична информация

Когато има интерес от WG са склонни да си изсмукват от пръстите разни танкове, когато няма интерес, дърветата седят недоразвити (например френското).
    Та интерес ме съмнява да има голям към японските танкове, а на всичкото отгоре и информация няма достатъчно (ако се чете между редовете какво Сергей разправяше преди месеци) да се направят тежките машини, че и TD-тата... Освен ако в Япония има небивал интерес към WOT, то до изсмукване от пръстите няма да се стигне и ще гледаме хилавото японско дръвче (икебана).
    Напълно съм съгласен. Според мен затова сега се напъват да вкарат японските танкове, нали скоро пуснаха сървър там. Ще проверят има ли интерес с 1-2 линии първоначално и ако японците почнат да купуват злато, ще им набутат всякакви измислени танкове, съществували само на салфетка.

А франсетата за разлика от азиатците имат материал за още линии, една СТ и една ТТ даже си бяха заявени преди от самите WG. Но пък Вейдер си каза - имаме готова втора линия френски ТТ, ама сега не са приоритетни. Британците също имат много танкове (при това произведени), които не са в играта.
    Интересно ми е в 9.0 какво ще вкарат, дали ще са китайски ТД, които са руски копия на практика или ще има нещо по-вълнуващо.
    Все пак само WG знаят при въвеждането на кои нови линии е отишло най-много злато за конвертиране на свободен опит

Comment

Mitko написа Виж мнение
      Какво му е недовършеното на френското дърво?
      Ето го съвсем официалното планирано френско дърво:
      Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Двойно на настоящото, но просто французите са слаб пазар.

Gugushev написа Виж мнение
      Интересно ми е в 9.0 какво ще вкарат, дали ще са китайски ТД, които са руски копия на практика или ще има нещо по-вълнуващо.

Японската икебана е за 9.0.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Според мен затова сега се напъват да вкарат японските танкове, нали скоро пуснаха сървър там. Ще проверят има ли интерес с 1-2 линии първоначално и ако японците почнат да купуват злато, ще им набутат всякакви измислени танкове, съществували само на салфетка.
        Източняците (японци, корейци, китайци ) имат сериозни традиции в гейминга. Традиции, основаващи се на прагматизъм и никакви скрупули по тема национализъм. Ако в една игра нещо е добро и на разумна цена го взимат и работят с него. Не биха хлътнали по етикетчето със знаменце. Виж, турнирен формат на битките е огромен бонус за тях. Нещо, което биха оползотворили в по-голяма степен от една национална линия.

Помисли, от колко време има корейски сървър и никакви сигнали за подготвяна линия в тази насока.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
          Помисли, от колко време има корейски сървър и никакви сигнали за подготвяна линия в тази насока.
          Такова дърво е абсолютно невъзможно. Най-малкото до 1945 г. няма Корея, а след това Южна няма собствено танкостроене до 80-те, а Северната не е пазар, а дори и да беше там най-ранните опити са модификации на Т-62 от 70-те.
          Ако беше поне малко възможно, щяха да го направят.

Comment

1951 написа Виж мнение
            Такова дърво е абсолютно невъзможно. Най-малкото до 1945 г. няма Корея, а след това Южна няма собствено танкостроене до 80-те, а Северната не е пазар, а дори и да беше там най-ранните опити са модификации на Т-62 от 70-те.
            Ако беше поне малко възможно, щяха да го направят.
            WG са магьосници в това отношение. Биха измислили всичко при достатъчно мотивация. От 9 кладенеца вода ще донесат и ще скърпят нещо псевдо, ако има търсене.

Comment

Много им е палячовско френското ТД дърво, сложили са два пъти реално една машина, визирам Фош, при положение че е можело да е само веднъж и да сложат Лорейн ТД вместо едно от тези, съвсем реална и построена в металмашина.
              ама не, трябвало е фантасмагории да правят, без да говорим че Фош не е верен като геометрия, съгласно заводският чертец с който и те разполагат.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                Източняците (японци, корейци, китайци ) имат сериозни традиции в гейминга. Традиции, основаващи се на прагматизъм и никакви скрупули по тема национализъм. Ако в една игра нещо е добро и на разумна цена го взимат и работят с него. Не биха хлътнали по етикетчето със знаменце. Виж, турнирен формат на битките е огромен бонус за тях. Нещо, което биха оползотворили в по-голяма степен от една национална линия.

Има нещо такова, преди време бях чел впечатленията на един руснак, който беше играл на китайския сървър. Според него там се играят ОР машини независимо от нацията.

За корейски танкове наистина няма никакъв шанс, иначе щяха да се пробват. Пример новия лек премиум тайп 64. Води се в китайската линия, обаче ще е със флага на Тайван
                На китайския сървър 100% ще е със техния флаг, те не ги и признават тайванците за отделна нация.

Comment

Схема на бронята на японския СТ 10: http://ftr.wot-news.com/2013/10/27/j...or-schematics/

420мм маска на оръдието и 132мм броня под доста добри ъгли около маската, 60 км/ч, 105мм L7, вероятно доста добър УВН, ако има и барабан ще е доста итересен танк.

Comment

Схема на бронята на японския СТ 10: http://ftr.wot-news.com/2013/10/27/j...or-schematics/

420мм маска на оръдието и 132мм броня под доста добри ъгли около маската, 60 км/ч, 105мм L7, вероятно доста добър УВН, ако има и барабан ще е доста итересен танк.
                    Има един проблем обаче.
                    Разсъжденията се правят върху чертежа на Type 74 mod G/Kai. A в играта ще вкарат първия прототип SBT-1, който е бил маааалко по-друга бира.

Comment

Честно казано на мен барабана ми стига, нямам проблем да играя танкове без броня. А това че тиър 7-цата ще е с барабан, го приемам като сигнал че и този ще има. Ако има броня на купола и добър вертикален наклон на оръдието - още по-добре

Comment

Здравейте. Искам да ви кажа, че ако няма накаква закачка за тези японски дървета въобще няма да си направя труда да да ги развивам.
                        ПРИЧИНА: Япония може да ти направи меч, но не и танк и по тази причина тази държава няма традиции в танкостроенето. Въпросните са направили някакъв нещастен опит, който е приключил с втората световна война и до там. В момента тази държава го преоткрива отново благодарение на модерните технологии, като предпоследната им разработка се базира на Лео 2 и ако не се лъжа се произвежда от митсубиши.

Comment

Доста далеч от истината, но затова пък категорично и с апломб. http://vpk.name/news/88553_yaponskie...__tank_22.html

Comment

Не съм много запознат, но определено имат технологичната и производствена база да произвеждат собствени танкове. Според уики след 1945-та идеята на японците е да не купят американски танкове, а да създадат машина, подходяща за техните условия и терен, както и за техните екипажи, което звучи логично. Вече самото know-how е друг въпрос, но те имат пари и за това, ако се наложи да купуват технологии.

А че ще има нещо интересно в линията в играта, това според мен е сигурно. Представям си точно Лео с барабан, звучи ми добре

Comment

Не съм много запознат, но определено имат технологичната и производствена база да произвеждат собствени танкове. Според уики след 1945-та идеята на японците е да не купят американски танкове, а да създадат машина, подходяща за техните условия и терен, както и за техните екипажи, което звучи логично. Вече самото know-how е друг въпрос, но те имат пари и за това, ако се наложи да купуват технологии.

А че ще има нещо интересно в линията в играта, това според мен е сигурно. Представям си точно Лео с барабан, звучи ми добре

Аз пък си мисля че е време в играта да има два пътя които да се изпълнят от разработчиците:
                              1./ Да увеличат картите на които се играе + промяна в изискванията за взводни и ротни боеве;
                              2./ Понеже вече няма тежки танкове и се премина на ОБТ и артита е време да сложат и 11 тиър машини и във връзка с това май е ред да видим на виртуалното бойно поле М 60 и най - добрия от другата страна Т 64.

Comment

M60 вече го има в играта като 10-ка, даваше се като награда в първата кланова кампания. Т-64 е с гладкостволно оръдие, такива няма да се вкарват. А за 11 тиър ги питат от 3 години и СерБ винаги е казвал "Такова няма да има". За гладкостволните и 11 тиър искрено се надявам да си запазят позицията.

Сторм вече каза че след японците няма да се въвеждат нови линии няколко поредни пача, само по някой друг премиум танк. Аз предполагам, че отдела им за моделиране на машини в играта ще работи по вкарването на нови алтернативни корпуси.

Comment

Working...
                                X