Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.9

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Пачът е пуснат. 441,98 мегабайта е.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Аз поне не мога да вляза.

Comment

Mitko написа Виж мнение
        Аз поне не мога да вляза.
        Инсталира се успешно и съм вътре отдавна.

Comment

Вчера веднага след вкарването му го изтеглих и набързо тества но на настолния комп, а тази сутрин го инстлнах на лаптопа, че инак навалицата за виртуалното пространство в семейството става голяма.
          Между другото видях едно голямо осиране вече, че са направили на ИС 3 с преработката на външният му вид и нърф на оръдието. Мога да кажа че танка е в период на изпитание.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
            Вчера веднага след вкарването му го изтеглих и набързо тества но на настолния комп, а тази сутрин го инстлнах на лаптопа, че инак навалицата за виртуалното пространство в семейството става голяма.
            Между другото видях едно голямо осиране вече, че са направили на ИС 3 с преработката на външният му вид и нърф на оръдието. Мога да кажа че танка е в период на изпитание.
            Добре си е танка!Една битка-4 танка като единия беше Т-54 а другия Т-34

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_001.jpg
Views:	1
Size:	351.7 КБ
ID:	537726

Comment

don4o написа Виж мнение
                Добре си е танка!Една битка-4 танка като единия беше Т-54 а другия Т-34
                Абе не е много добре, завива по-бавно, пробива по-малко и ми се струва, че и прицелва по-бавно... Последното може само така да ми се струва. Да не говорим, че сега е много по-грозен... . Поне ще имам екипаж за СТ1 и за ИС4.

Comment

boyankolev написа Виж мнение
                  Абе не е много добре, завива по-бавно, пробива по-малко и ми се струва, че и прицелва по-бавно... Последното може само така да ми се струва. Да не говорим, че сега е много по-грозен... . Поне ще имам екипаж за СТ1 и за ИС4.
                  Танкът си е ОК. Просто ти се струва.

А за СТ-1 няма да имаш екипаж, там са 5-ма.

Comment

ViktorKitov написа Виж мнение
                    Танкът си е ОК. Просто ти се струва.
                    Какво ОК, направо си е бъфнат., Стеснен, долния бронелист почти го няма.... Май ВГ искат всички този танк да играят на 8-о ниво, че досега бяха малко........

Comment

Актуалното е:

Click image for larger version

Name:	balance_89_ed1.png
Views:	1
Size:	62.7 КБ
ID:	537824

Comment

veso_t написа Виж мнение
                        Какво ОК, направо си е бъфнат., Стеснен, долния бронелист почти го няма.... Май ВГ искат всички този танк да играят на 8-о ниво, че досега бяха малко........
                        Ех този долен лист ви гони всичките. Jingles май ги плещеше тези глупости, а реално абсолютно всички промени (8.9) по танкът са нърфове. Май никой не се сеща, че долният лист е най-здравата част от бронята на ИС-3?

Comment

Ех този долен лист ви гони всичките. Jingles май ги плещеше тези глупости, а реално абсолютно всички промени (8.9) по танкът са нърфове. Май никой не се сеща, че долният лист е най-здравата част от бронята на ИС-3?
                          ИС-3 го целя при челна проекция само в люка на механика!

Comment

don4o написа Виж мнение
                            ИС-3 го целя при челна проекция само в люка на механика!
                            Цялата горна плочка на ИС-3 се дупчи от оръдия с над 200мм пробитие без проблем. Дори със 175мм пробитие всеки 3-4 снаряд влиза.

Comment

Цялата горна плочка на ИС-3 се дупчи от оръдия с над 200мм пробитие без проблем. Дори със 175мм пробитие всеки 3-4 снаряд влиза.
                              Абсолютно вярно!!!!!

Comment

Working...
                              X