Пачът е пуснат. 441,98 мегабайта е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.9
Collapse
X
-
Mitko написа Виж мнениеАз поне не мога да вляза.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Вчера веднага след вкарването му го изтеглих и набързо тества но на настолния комп, а тази сутрин го инстлнах на лаптопа, че инак навалицата за виртуалното пространство в семейството става голяма.
Между другото видях едно голямо осиране вече, че са направили на ИС 3 с преработката на външният му вид и нърф на оръдието. Мога да кажа че танка е в период на изпитание.
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеВчера веднага след вкарването му го изтеглих и набързо тества но на настолния комп, а тази сутрин го инстлнах на лаптопа, че инак навалицата за виртуалното пространство в семейството става голяма.
Между другото видях едно голямо осиране вече, че са направили на ИС 3 с преработката на външният му вид и нърф на оръдието. Мога да кажа че танка е в период на изпитание.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеДобре си е танка!Една битка-4 танка като единия беше Т-54 а другия Т-34
Comment
-
boyankolev написа Виж мнениеАбе не е много добре, завива по-бавно, пробива по-малко и ми се струва, че и прицелва по-бавно... Последното може само така да ми се струва. Да не говорим, че сега е много по-грозен... . Поне ще имам екипаж за СТ1 и за ИС4.
А за СТ-1 няма да имаш екипаж, там са 5-ма.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеТанкът си е ОК. Просто ти се струва.
Comment
-
veso_t написа Виж мнениеКакво ОК, направо си е бъфнат., Стеснен, долния бронелист почти го няма.... Май ВГ искат всички този танк да играят на 8-о ниво, че досега бяха малко........
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеЕх този долен лист ви гони всичките. Jingles май ги плещеше тези глупости, а реално абсолютно всички промени (8.9) по танкът са нърфове. Май никой не се сеща, че долният лист е най-здравата част от бронята на ИС-3?
Comment
-
don4o написа Виж мнениеИС-3 го целя при челна проекция само в люка на механика!
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеЦялата горна плочка на ИС-3 се дупчи от оръдия с над 200мм пробитие без проблем. Дори със 175мм пробитие всеки 3-4 снаряд влиза.
Comment
Comment