Ами това с процентите е ясно , като видиш играч с 300 битки (примерно) и танк 8 ниво какъв да им е % победи на премиумните , но това си е бизнес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.9
Collapse
X
-
PepeII написа Виж мнениеАми това с процентите е ясно , като видиш играч с 300 битки (примерно) и танк 8 ниво какъв да им е % победи на премиумните , но това си е бизнес.
Мисълта ми бе, че дори и Т-44-85 да има 48% победи на тестовия въобще не е причина за притеснение.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеПроцент победи за някои премиумни танкове:
8.8 cm Pak 43 JagdTiger - 47.49 %
FCM 50t - 47.83 %
Lоwe - 47.84 %
T14 - 47.93 %
T-34-3 - 48.07 %
Panther M10 - 48.1 %
... и прочие
Comment
-
Всеки, който е грамотен може да прочете, че оръдието на Т-44-85 дупчи 126 мм.
Въпросите, обаче са други.
Първо, това прецедент ли е? Хич даже. Премиумните тиър 5 тежки имат смешната пробивност от 91 мм, а КВ-5 дупчи точно 167 мм. Ако се спрем на КВ-5 да отбележим, че даже леките танкове от тиър 8 дупчат повече, за тежките не говорим въобще. КВ-5 го притежавам и си играя с него доста добре - носи ми удоволствие и пари. Има и други примери.
Вторият и по-важен въпрос е дали Т-44-85 може да се играе и с него да се изкарват пари? Според мен можеше, особено като се отчете, че ММ-ът е ограничен и в половината време ще си в топа. Това не е танк, с който трябва да седиш и да се стреляш челно с Тигър или Т29. Това е танкът, който се е промъкнал отзад и танцува около тежките, докато ги полива със снаряди. Танкът има страхотна мобилност и много добра, направо отлична броня за тиър 7 среден. Скромни размери. Опираш се на тези плюсове.
А и да не забравяме, че това е премиумен танк. Той не може да е добър, колкото стандартните танкове. И пари изкарваше доста прилично.
За мен основния проблем на танка бе, че струваше 7200 злато. Не си струва парите, предвид, че толкова струва SP-то, а винаги е по-добре да имаш тиър 8 премиум. Най-малкото ще изкарваш повече. Лично според мен, ако му бяха свалили цената на 5500 - 6000 злато мрънкането щеше да е маргинално, но явно идеята е друга.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеПроцент победи за някои премиумни танкове:
8.8 cm Pak 43 JagdTiger - 47.49 %
FCM 50t - 47.83 %
Lоwe - 47.84 %
T14 - 47.93 %
T-34-3 - 48.07 %
Panther M10 - 48.1 %
... и прочие
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеКато гледам статистиката, ще трябва да се поправя от 48% на ~46%. Иначе като сме заговорили за проценти, погледни СУ-122-44 и СУ-100У...
Това статистика "на око" ли е?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951, казвал съм го и пак ще го кажа, ЕСЛ, кланови, турнири, и прочее хрень която дава злато подбива цената на златото МНОГО. В миналото евтините 8 ци струваха 7500 (СП 7200), а днес вече няма 8 тиър под 10 к злато. Даже яга 88 която тогава изглеждаше скъпа сега изглежда евтина. Тайпа беше 7500, а сега Т-34-3 е вече 11 000. Дори Е-25 го докараха до 6700. Нормално е новия добър премиум на 7 тиър да струва още по скъпо, в този смисъл 7200 за мен лично е очаквана цена.
Даже се отказаха да въвеждат новите танкове директно за злато!!! Това раздаване на злато на сульо и пульо с голямата кошница им изигра много лош номер.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеКакво значи "ще трябва да се поправя"?!
Това статистика "на око" ли е?
Comment
-
1951 написа Виж мнениеВсеки, който е грамотен може да прочете, че оръдието на Т-44-85 дупчи 126 мм.
Въпросите, обаче са други.
Първо, това прецедент ли е? Хич даже. Премиумните тиър 5 тежки имат смешната пробивност от 91 мм, а КВ-5 дупчи точно 167 мм. Ако се спрем на КВ-5 да отбележим, че даже леките танкове от тиър 8 дупчат повече, за тежките не говорим въобще. КВ-5 го притежавам и си играя с него доста добре - носи ми удоволствие и пари. Има и други примери.
Вторият и по-важен въпрос е дали Т-44-85 може да се играе и с него да се изкарват пари? Според мен можеше, особено като се отчете, че ММ-ът е ограничен и в половината време ще си в топа. Това не е танк, с който трябва да седиш и да се стреляш челно с Тигър или Т29. Това е танкът, който се е промъкнал отзад и танцува около тежките, докато ги полива със снаряди. Танкът има страхотна мобилност и много добра, направо отлична броня за тиър 7 среден. Скромни размери. Опираш се на тези плюсове.
А и да не забравяме, че това е премиумен танк. Той не може да е добър, колкото стандартните танкове. И пари изкарваше доста прилично.
За мен основния проблем на танка бе, че струваше 7200 злато. Не си струва парите, предвид, че толкова струва SP-то, а винаги е по-добре да имаш тиър 8 премиум. Най-малкото ще изкарваш повече. Лично според мен, ако му бяха свалили цената на 5500 - 6000 злато мрънкането щеше да е маргинално, но явно идеята е друга.
Примера с 91мм бронебойност при тиер 5 тежки също не е толкова близък. В тиер 5 много от противниците нямат почти никаква броня в произволна проекция. А тези които имат не са толкова подвижни и имат големи слаби зони отпред, което ги прави силно уязвими. Подходящия пример в случая е да сложиш панцер 3 въоръжен с 50мм оръдие, като тиер 5 премиум. Има добра броня и подвижност в този тиер, но има оръдие адекватно за два тиера надолу.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеВ общи линии, всичките ги нърфят.
Важно е че хубавите машини не ги пипат, поне за мене важни са само Носорога и Мардера, другото и не сматам да го доближавам...а тези двете обещават да са сташни снайпери
Comment
-
Mitko написа Виж мнение...Това раздаване на злато на сульо и пульо с голямата кошница им изигра много лош номер.
-"турнирите" на WG незнам дали си ги играл, но наградите не са повече от ЕСЛ, но вероятността да стигнеш до призовите места е минимална
- КВ отдавна не са за злато. Малко са клановете (от тези на картата изобщо), които могат да дадат нещо повече от премиум на края на месеца
- ЕСЛ Европа незнам дали си играл, но и там е доста трудно дори за сработен отбор да вземе нещо повече от 1 500
- и разбира се БГ ЕСЛ (който вероятно те е оставил с такова впечатление) не го приемай за нещо дадено на всички играчи в WoT. В другите лиги положението е съвсем различно и в пъти по-трудно да вземеш злато. Аз от изкараните 100К злато (от всичко) 50К сигурно са от БГ ЕСЛите (3в3 и 7в7), а другите 30К от КВ преди 2 години, когато "имаше гювеч".
1951 написа Виж мнениеПуснаха трети тест, който ще продължи до 28 октомври.
Comment
-
Шаране, за глобалната ситуация не е важно точно кой, и колко лесно, а колко общо злато се раздава. Турнири, ЕСЛ, Кланови войни, сега самолети... Нали се сещаш, че когато някой си вземе на самолетите премиум, той ще си спести 2500 злато. Въобще, количеството злато получавано чрез играта, а не чрез виза се увеличи значително. Навярно знаеш, как действа икономиката, колкото повече пари, толкова по високи цени. Типичен пример са премиум танковете, понеже свободното злато е много, увеличават цените. Варгейминг не са идиоти и виждат това. И понеже знаят, че бая злато раздадено на тоя и оня е скътано за новите премиуми ги пуснаха първо само в магазина.
Comment
Comment