Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за БГ кланове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Баси, какъв е тоя бум на БГ кланове напоследък ?

[-BGP-] BG-POWER ЕДИН ЗА ВСИЧКИ.ВСИЧКИ ЗА ЕДИН Created: 08.04.2013 http://worldoftanks.eu/community/cla...-members_count

[BGAD] _BG_AD_ Ние играем заедно и умираме заедно ! Created: 13.08.2013 http://worldoftanks.eu/community/cla...-members_count

[ALLBG] Bulgarian Stars !!!НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!!! http://worldoftanks.eu/community/clans/500028695-ALLBG/

И още , и още ???? Сорка, видях че някои ги има в таблицата и спрях да издирвам. Бих се радвал да се представят. За мен са напълно непознати.
    Last edited by bigbeer; 07-09-2013, 22:35.

Comment

[QUOTE=bigbeer;332254]Баси, какъв е тоя бум на БГ кланове напоследък ?

[BGAD] _BG_AD_ Ние играем заедно и умираме заедно ! Created: 13.08.2013 http://worldoftanks.eu/community/cla...-members_count

Хайде кажи ми какъв НЕЧОВЕК може да си да копираш името и мотото на BG_AD.Всичко това даже и не ме изненадва,но все пак бива ли постоянно да си показваме "българщинката".Какви поляци какви пет лева брат,българин да се наричам първа радост е за мен.
      ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
      FREEDOM,JUSTICE,HONOR,DUTY,MERCY, HOPE.
      -Winston Churchill

Comment

[QUOTE=nobalistic;332432]
        bigbeer написа Виж мнение
        Баси, какъв е тоя бум на БГ кланове напоследък ?

Хайде кажи ми какъв НЕЧОВЕК може да си да копираш името и мотото на BG_AD.Всичко това даже и не ме изненадва,но все пак бива ли постоянно да си показваме "българщинката".Какви поляци какви пет лева брат,българин да се наричам първа радост е за мен.
        Не знам до колко е реално, да трупат дивиденти на ваш гръб. Не пречи да се забие едно въпросче към съпорта, дали подобно отношение е допустимо. При такова явно копиране би трябвало директно да ги изтрият. Още повече, групичка от никому неизвестни (вероятно) бек-акаунти.

Comment

Mitko написа Виж мнение
          Специален поздрав, за бацилус булгарикус който таман срещнах в рандом. Да си жив и здрав и много фрагове).
          Ехааа! БЛАГОДАРЯ много за специалният поздрав, братле! Извинявай - чак сега го видях. Здраве и успех и на тебе и да ме прощават останалите колеги за офтопика
          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

[QUOTE=bigbeer;332441]
            nobalistic написа Виж мнение

Не знам до колко е реално, да трупат дивиденти на ваш гръб. Не пречи да се забие едно въпросче към съпорта, дали подобно отношение е допустимо. При такова явно копиране би трябвало директно да ги изтрият. Още повече, групичка от никому неизвестни (вероятно) бек-акаунти.
            Вече е направено Бира.Бек акаунти на селски бекове най-вероятно
            ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
            FREEDOM,JUSTICE,HONOR,DUTY,MERCY, HOPE.
            -Winston Churchill

Comment

Малки кланчета продължават да никнат, като гъбки след дъжд. Някои със амбиции и потенциал, а други със гол ентусиазъм. Това БГ-тата сме голееема работа. Трима души в една игра ще заформят 5 общности. Минимум.

[BG-TR] BG sil.süpür Created: 03.03.2013 http://worldoftanks.eu/community/cla...=-member_since

[BGSBT] Bulgarian Shtrafbat-The Penal Battalion Ние сме там, където другите не могат !!! http://worldoftanks.eu/community/clans/500030170-BGSBT/

Comment

То това първото като гледам е клан от вождове само
                А другото-явно на nalivaiko му е писнало от ,,умностите'' на онази блестяща личност....

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                  Малки кланчета продължават да никнат, като гъбки след дъжд. Някои със амбиции и потенциал, а други със гол ентусиазъм. Това БГ-тата сме голееема работа. Трима души в една игра ще заформят 5 общности. Минимум.
                  Да де, всичко прави общности, пък ние за две години и половина така и си останахме само един самотен и мизерен ЕПИК клан Вечер преди да заспя чак ми се плаче, че си нямаме и ние общност

Само момчетата от ЕПИКС май нямат нищо против да гравитират около нас, ама те играят от скоро и още не са се ориентирали политически правилно.
                  Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
                  Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
                  ESL BG WoT Master League Admin

Comment

От вчера (10.10.2013 г.) , съм подхванал една инициатива , която може и да изглежда трудна , но понеже съм оптимист , си мисля че ще се получи.Става въпрос за липсата на единна българска общност , или така неречения БГ Алианс , и ще се опитам да направя нещо по въпроса.Идеята ми е следната: от снощи правя обиколки по всички известни ми БГ кланове , с цел да разбера кой е за идеята.Като свърша тази задача , ще направиме едно събрание в някой ТС, в дата и час ,удобни на максимален брой хора , на което ще обсъдиме параметрите на този бъдещ алианс , всеки да си каже условията , вижданията и въобще всичко което мисли по въпроса и най-вече , как да се изгладят взаимоотношенията между всички , до такава степен , че да не пречат на създаването и съществуването на този алианс.Сега и малък отчет за свършеното до момента: започнах от EPIC , и те са ЗА идеята , следващия клан с който говорих беше BG_AD , те също са ЗА , следващият клан е BGSBT и те са ЗА , чакам потвърждение от BRAVE , BOTEV и BGA-2. Трябва да се чуя със следните кланове M_A_N , SLAVA , BGA. Ако има кланове които съм пропуснал , но имат желание да подкрепят идеята , нека се свържат с мен.
                    Ще помоля участниците във този форум да се въздържат от коментари които биха били предпоставка за спорове и обмяна на всякакви видове обвинения закачки и заяжданки.Така или иначе ще дойде момента в който ще има спорове относно много неща , но нека не започваме лошо и негативно , а с малко повече оптимизъм. Благодаря за вниманието.

Ще добавям клановете които са потвърдили участието си веднага щом имам информация.
                    Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

Comment

Да обновя информацията , следващия клан който е съгласен е BRAVE , така че до тук благодаря на EPIC , BG_AD , BRAVE , BGSBT и ние BGPZB. Малко по късно ще знам за BGA-2 , SLAVA и BOTEV, а утре ще знам за M_A_N . И пак приканвам всички БГ кланове които не съм потърсил , и ползват този форум и разбира се имат желание , да ме потърсят в играта , (PepeII).

Comment

И още малко информация , следващия клан който се присъединява е BGA-2. До момента клановете които имат желание за осъществяването на тази мечта са : EPIC , BG_AD , BRAVE , BGSBT , BGA-2 , BGPZB.

Comment

Жив и здрав Пепе. Аз като редови играч мога само да ти съчуствам и да стискам палци за успеха.

Comment

Какво да ти кажа, идеята е хубава, но като цяло "Causa perduta"...

Comment

ViktorKitov написа Виж мнение
                              Какво да ти кажа, идеята е хубава, но като цяло "Causa perduta"...
                              ШШШШ, нуб ти тази част от играта не я разбираш (не че някоя друга част я разбираш, де). Има около 3.24% шанс да вземе да излезе успешно, а така или иначе след кампанията пак няма да има какво интересно да се прави.
                              Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
                              Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
                              ESL BG WoT Master League Admin

Comment

Как какво? За един креативен нуб като теб, все ще се намери работа

Comment

Working...
                                X