Предлагам в тази тема да съберем визитните картички на БГ клановете. Предлагам всеки клан да си напише визитката, така че ако някой си търси клан да може сравнително лесно да отсее. Също така оставяйте, моля
контакти на официалните лица, представляващи клана, за да се знае кой да се търси при нужда от официален контакт с лидери/дипломати.
Elite Epic Fail Clan [EPIC]
"По-добре танковете да дойдат"
Facebook: https://www.facebook.com/BGEPIC
Създаден на 15.03.2011
Цели: Игра на глобалната карта, ESL турнири.
Лидери: Spiji, FidelisBG, Raste, (Sharana, в безсрочен отпуск)
Набор на членове: TimeBanditBG, BeWare93
Комуникация - TS3 сървър на адрес: fireto.net
Дипломатически отношения: Към 07.2013 - алианс със 1PAD, A-P, MUROP
Условия и изисквания за набор на нови членове: Приемат се само добри играчи с топ танкове и правилен поглед върху играта, които желаят да станат мислеща и активна част от успешен отбор. Приемат се само българи. Всеки случай се разглежда индивидуално. Генерално кланът не е обучителен и не е за нови и неопитни играчи. Ако кандидатът не бъде приет в EПИК, има възможност за приемане в подклана EПИКС и оттам участие в част от общите дейности на двата клана (роти, взводове, общ ТС).
Какво предлага клана на играчите си:
1. Приятелска атмосфера, различни средства за комуникация, добри и опитни колеги играчи.
2. Участие в един от най-старите активно действащи на глобалната карта ЕU кланове.
3. Добра и доказано успешна управленска организация и структура, зрели и опитни лидери.
4. Точкова система за справедливо разпределение на завоюваните блага (голд) в клана, според индивидуалният принос на всеки играч за определен период.
5. Няколко успешни на българско ниво ESL отбора и възможност за формиране на нови. Кланът има значително ноу-хау в частта WoT като електронен спорт.
6. Ежедневни начинания - роти 10 тиър (всяка вечер от 22:00 до 00:30 - организират се от някой от полевите командири), взводове за гринд на опит и кредити, взводове 10 тиър
Wallpaper:
Q&A относно EPIC
Естествено, че шефа взема повече Спамите ми темата :Р Ако те интересува - чети, то не е тайна, всеки от клана има достъп до нея, няма причина и други да нямат https://docs.google.com/spreadsheet/...kSDd6cUE#gid=1
При нас числови критерии (освен за наличието на разумен брой топ танкове) няма, вероятно никога няма и да има. Всеки може да кандидатства, ако смята, че е достатъчно добър. На седмица кандидатстват по около 15-на човека. На месец рядко се приемат повече от двама нови играчи от тези кандидатури. Правилното мислене е обект на преценка от командирите.
контакти на официалните лица, представляващи клана, за да се знае кой да се търси при нужда от официален контакт с лидери/дипломати.
Elite Epic Fail Clan [EPIC]
"По-добре танковете да дойдат"
Facebook: https://www.facebook.com/BGEPIC
Създаден на 15.03.2011
Цели: Игра на глобалната карта, ESL турнири.
Лидери: Spiji, FidelisBG, Raste, (Sharana, в безсрочен отпуск)
Набор на членове: TimeBanditBG, BeWare93
Комуникация - TS3 сървър на адрес: fireto.net
Дипломатически отношения: Към 07.2013 - алианс със 1PAD, A-P, MUROP
Условия и изисквания за набор на нови членове: Приемат се само добри играчи с топ танкове и правилен поглед върху играта, които желаят да станат мислеща и активна част от успешен отбор. Приемат се само българи. Всеки случай се разглежда индивидуално. Генерално кланът не е обучителен и не е за нови и неопитни играчи. Ако кандидатът не бъде приет в EПИК, има възможност за приемане в подклана EПИКС и оттам участие в част от общите дейности на двата клана (роти, взводове, общ ТС).
Какво предлага клана на играчите си:
1. Приятелска атмосфера, различни средства за комуникация, добри и опитни колеги играчи.
2. Участие в един от най-старите активно действащи на глобалната карта ЕU кланове.
3. Добра и доказано успешна управленска организация и структура, зрели и опитни лидери.
4. Точкова система за справедливо разпределение на завоюваните блага (голд) в клана, според индивидуалният принос на всеки играч за определен период.
5. Няколко успешни на българско ниво ESL отбора и възможност за формиране на нови. Кланът има значително ноу-хау в частта WoT като електронен спорт.
6. Ежедневни начинания - роти 10 тиър (всяка вечер от 22:00 до 00:30 - организират се от някой от полевите командири), взводове за гринд на опит и кредити, взводове 10 тиър
Wallpaper:
Q&A относно EPIC
Почувствах се отново в силентиум...
Поне в руските кланове в които съм играл (и доколкото съм чувал), на тази тема винаги има караници. Винаги има съмнения, че шефа взема повече за себе си, че дава на своите приятели и офицери повече, че масата от хората са безправни роби... Задължително има сръдни "Защо дадохте на еди кой си, той нищо не прави, а аз който имам толкова големи заслуги не получих".
Обикновенно в такива топови кланове има много желаещи, и шефа може да си позволи по желязна дисциплина. Обикновено такива кланове се разпадат след жесток скандал за блага. Ако недоволстващите са водени от популярен офицер може да се стигне до отцепване на критическа маса. Поради това топовия клан се срива и започва почти от начало.
Говоря за друга игра, ама май и в танковете е същото.
Почувствах се отново в силентиум...
Поне в руските кланове в които съм играл (и доколкото съм чувал), на тази тема винаги има караници. Винаги има съмнения, че шефа взема повече за себе си, че дава на своите приятели и офицери повече, че масата от хората са безправни роби... Задължително има сръдни "Защо дадохте на еди кой си, той нищо не прави, а аз който имам толкова големи заслуги не получих".
Обикновенно в такива топови кланове има много желаещи, и шефа може да си позволи по желязна дисциплина. Обикновено такива кланове се разпадат след жесток скандал за блага. Ако недоволстващите са водени от популярен офицер може да се стигне до отцепване на критическа маса. Поради това топовия клан се срива и започва почти от начало.
Говоря за друга игра, ама май и в танковете е същото.
Защо не си дефинирате цифрово критериите, че "Приемат се само добри играчи с топ танкове и правилен поглед върху играта" е малко размито, пък правилното мислене веднага ме подсеща за Вини Пух и неправилните пчели.
Comment