Да, колега. Играта е направена от кретени, за да е в помощ на кретени. Добрите играчи са ощетени допълнително да играят с неадекватни нещастници, чиято цел е да умират без какъвто и да е принос за своя отбор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
Преди минути, двама поляци, с почти еднакви имена, само дето след едното имаше PL, а след другото някаква цифра, влязоха като топ танкове с Т-57 Хеви. Бяха във взвод. След началото на боя, мръднаха малко напред, спряха и се подкараха един друг. Стреляха се, докато останаха на един изстрел кръв и продължиха. Нямам думи.
Comment
-
Е няма таков анещо като ММ който е решил да отмъщава, след 1000+ соло битки с 58% + победи (бякой дни до 70%) в понеделник попаднах в черният списък, 37% и то с доста прилична игра, направо добра. А ми трябваше една милка да си купя 215 докато е на промоца. Вчера стиснах зъби, макс концентраци, страшни битки, 43%, ама не съм вярвал че с такива олигофрени изобщо могат да съществуват. Пример: Т8, аз с ФЦМ-а правя 2,8 сам в града на езерото, още един успява да качи над 1К, всичкото друго олигофрени под 500, а бяха все тежки зверове, като Из-3, Тигър 2, 8,8 ягд тигър, с нула, РХМ с 400. И масово някакви плиткоумни кампери, дето дори да ги поведа не е сигурно че ще ,ме следват- гледат че съм бутнал фронта на 300+ метра от тях и дори да светан нещо те просто не го виждат, и въпреки това се натискат зад скалите и не мърдат.
Единственият позитив- срещнах много българи в битки, и всички се държахме много културно, поздравиявахме се, и изобщо културна работа....е имаше и негатив- срещам троен патун май Ботевци с тежки желерза на руинберг...е тези просто ми изриха отбора, аз с лео прото минах през селото стигнах до тяхната база с бой, ама какво да направя сам....а те дори се зарадваха "я самотен ЕПИК", после гледах стат от бирката, много добре бяха играли.
Остават още 300К пари , и ако продължава така ще и дам почивка на играта, дори с Т3 премиумни с орязан мачмейкинг не става за игра, пуска ме в дънот с наситено матилдово хетцерови отбори отсреща, и естествено зеленчуци в моят. трябва да пробвам с някоя Т1-чка.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЕ няма таков анещо като ММ който е решил да отмъщава, след 1000+ соло битки с 58% + победи (бякой дни до 70%) в понеделник попаднах в черният списък, 37% и то с доста прилична игра, направо добра. А ми трябваше една милка да си купя 215 докато е на промоца. Вчера стиснах зъби, макс концентраци, страшни битки, 43%, ама не съм вярвал че с такива олигофрени изобщо могат да съществуват. Пример: Т8, аз с ФЦМ-а правя 2,8 сам в града на езерото, още един успява да качи над 1К, всичкото друго олигофрени под 500, а бяха все тежки зверове, като Из-3, Тигър 2, 8,8 ягд тигър, с нула, РХМ с 400. И масово някакви плиткоумни кампери, дето дори да ги поведа не е сигурно че ще ,ме следват- гледат че съм бутнал фронта на 300+ метра от тях и дори да светан нещо те просто не го виждат, и въпреки това се натискат зад скалите и не мърдат.
Единственият позитив- срещнах много българи в битки, и всички се държахме много културно, поздравиявахме се, и изобщо културна работа....е имаше и негатив- срещам троен патун май Ботевци с тежки желерза на руинберг...е тези просто ми изриха отбора, аз с лео прото минах през селото стигнах до тяхната база с бой, ама какво да направя сам....а те дори се зарадваха "я самотен ЕПИК", после гледах стат от бирката, много добре бяха играли.
Остават още 300К пари , и ако продължава така ще и дам почивка на играта, дори с Т3 премиумни с орязан мачмейкинг не става за игра, пуска ме в дънот с наситено матилдово хетцерови отбори отсреща, и естествено зеленчуци в моят. трябва да пробвам с някоя Т1-чка.
Когато попадна в ситуация като твоята винаги играя с него!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеПробвай със Щуг,мен този танк никога не ме е разочаровал!
Когато попадна в ситуация като твоята винаги играя с него!
Другата алтернатива е ИС-6, но срещу олигофрените не помага.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеНе го харесвам, аз обикновено играя с Т-127 в подобни, но ММ просто е безмилостен, пускам Т-127, 2/3 са Т4, и то Матилди и Хетцери+ моите са олигофрени. ако пусна Матилда (който също харесвам) ме шибра срещу шестици където кваса ме взима от веднъж, всичко друго от два пъти.
Другата алтернатива е ИС-6, но срещу олигофрените не помага.
Comment
-
tokarev_fan написа Виж мнениеДа с Матилда е редовния номер да те пуска срещу 6-ци. Като цяло само с такива битки съм я играл, а пък я бях взел за кеф да си цъкам. Щугчето два пъти му се надъхах да го завъртя на скоро и не хванах победа изобщо... битката свършва за 3-5 мин. Голям брак в отборите ей...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЕ няма таков анещо като ММ който е решил да отмъщава, след 1000+ соло битки с 58% + победи (бякой дни до 70%) в понеделник попаднах в черният списък, 37% и то с доста прилична игра, направо добра. А ми трябваше една милка да си купя 215 докато е на промоца. Вчера стиснах зъби, макс концентраци, страшни битки, 43%, ама не съм вярвал че с такива олигофрени изобщо могат да съществуват. Пример: Т8, аз с ФЦМ-а правя 2,8 сам в града на езерото, още един успява да качи над 1К, всичкото друго олигофрени под 500, а бяха все тежки зверове, като Из-3, Тигър 2, 8,8 ягд тигър, с нула, РХМ с 400. И масово някакви плиткоумни кампери, дето дори да ги поведа не е сигурно че ще ,ме следват- гледат че съм бутнал фронта на 300+ метра от тях и дори да светан нещо те просто не го виждат, и въпреки това се натискат зад скалите и не мърдат.
Снощи даже се наложи всяка втора игра да светя с артилерия, защото отборите ми се нареждаха в ъглите на картата и никой не мръдваше...
Comment
-
bruchpilot написа Виж мнениеДо 58% не съм стигал,
На ММ му се видя много и реши да ме накаже.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеНа ММ му се видя много и реши да ме накаже.
Comment
-
ckok_nogckok написа Виж мнениеНа твоята диаграма много добре си личи това.
Comment
Comment