Да, колега. Играта е направена от кретени, за да е в помощ на кретени. Добрите играчи са ощетени допълнително да играят с неадекватни нещастници, чиято цел е да умират без какъвто и да е принос за своя отбор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
Преди минути, двама поляци, с почти еднакви имена, само дето след едното имаше PL, а след другото някаква цифра, влязоха като топ танкове с Т-57 Хеви. Бяха във взвод. След началото на боя, мръднаха малко напред, спряха и се подкараха един друг. Стреляха се, докато останаха на един изстрел кръв и продължиха. Нямам думи.
Comment
-
Е няма таков анещо като ММ който е решил да отмъщава, след 1000+ соло битки с 58% + победи (бякой дни до 70%) в понеделник попаднах в черният списък, 37% и то с доста прилична игра, направо добра. А ми трябваше една милка да си купя 215 докато е на промоца. Вчера стиснах зъби, макс концентраци, страшни битки, 43%, ама не съм вярвал че с такива олигофрени изобщо могат да съществуват. Пример: Т8, аз с ФЦМ-а правя 2,8 сам в града на езерото, още един успява да качи над 1К, всичкото друго олигофрени под 500, а бяха все тежки зверове, като Из-3, Тигър 2, 8,8 ягд тигър, с нула, РХМ с 400. И масово някакви плиткоумни кампери, дето дори да ги поведа не е сигурно че ще ,ме следват- гледат че съм бутнал фронта на 300+ метра от тях и дори да светан нещо те просто не го виждат, и въпреки това се натискат зад скалите и не мърдат.
Единственият позитив- срещнах много българи в битки, и всички се държахме много културно, поздравиявахме се, и изобщо културна работа....е имаше и негатив- срещам троен патун май Ботевци с тежки желерза на руинберг...е тези просто ми изриха отбора, аз с лео прото минах през селото стигнах до тяхната база с бой, ама какво да направя сам....а те дори се зарадваха "я самотен ЕПИК", после гледах стат от бирката, много добре бяха играли.
Остават още 300К пари , и ако продължава така ще и дам почивка на играта, дори с Т3 премиумни с орязан мачмейкинг не става за игра, пуска ме в дънот с наситено матилдово хетцерови отбори отсреща, и естествено зеленчуци в моят. трябва да пробвам с някоя Т1-чка.
Comment
-
Пробвай със Щуг,мен този танк никога не ме е разочаровал!Gaden Gogi написа Виж мнениеЕ няма таков анещо като ММ който е решил да отмъщава, след 1000+ соло битки с 58% + победи (бякой дни до 70%) в понеделник попаднах в черният списък, 37% и то с доста прилична игра, направо добра. А ми трябваше една милка да си купя 215 докато е на промоца. Вчера стиснах зъби, макс концентраци, страшни битки, 43%, ама не съм вярвал че с такива олигофрени изобщо могат да съществуват. Пример: Т8, аз с ФЦМ-а правя 2,8 сам в града на езерото, още един успява да качи над 1К, всичкото друго олигофрени под 500, а бяха все тежки зверове, като Из-3, Тигър 2, 8,8 ягд тигър, с нула, РХМ с 400. И масово някакви плиткоумни кампери, дето дори да ги поведа не е сигурно че ще ,ме следват- гледат че съм бутнал фронта на 300+ метра от тях и дори да светан нещо те просто не го виждат, и въпреки това се натискат зад скалите и не мърдат.
Единственият позитив- срещнах много българи в битки, и всички се държахме много културно, поздравиявахме се, и изобщо културна работа....е имаше и негатив- срещам троен патун май Ботевци с тежки желерза на руинберг...е тези просто ми изриха отбора, аз с лео прото минах през селото стигнах до тяхната база с бой, ама какво да направя сам....а те дори се зарадваха "я самотен ЕПИК", после гледах стат от бирката, много добре бяха играли.
Остават още 300К пари , и ако продължава така ще и дам почивка на играта, дори с Т3 премиумни с орязан мачмейкинг не става за игра, пуска ме в дънот с наситено матилдово хетцерови отбори отсреща, и естествено зеленчуци в моят. трябва да пробвам с някоя Т1-чка.
Когато попадна в ситуация като твоята винаги играя с него!
Comment
-
Не го харесвам, аз обикновено играя с Т-127 в подобни, но ММ просто е безмилостен, пускам Т-127, 2/3 са Т4, и то Матилди и Хетцери+ моите са олигофрени. ако пусна Матилда (който също харесвам) ме шибра срещу шестици където кваса ме взима от веднъж, всичко друго от два пъти.don4o написа Виж мнениеПробвай със Щуг,мен този танк никога не ме е разочаровал!
Когато попадна в ситуация като твоята винаги играя с него!
Другата алтернатива е ИС-6, но срещу олигофрените не помага.
Comment
-
Затова играя със Щуг-според мен най добре се играе без компания!Крия се някъде-имам си мои позиции за всяка карта,екипажа е максимално обучен на всичко що помага за маскировка!!Най обичам КВ-той е сляп танк,бия го много яко!Лошото е ако ме види-умирам!Винаги играя Щуг сам-знам че завися само от себе си!До три-четири танка не ме плашат!Gaden Gogi написа Виж мнениеНе го харесвам, аз обикновено играя с Т-127 в подобни, но ММ просто е безмилостен, пускам Т-127, 2/3 са Т4, и то Матилди и Хетцери+ моите са олигофрени. ако пусна Матилда (който също харесвам) ме шибра срещу шестици където кваса ме взима от веднъж, всичко друго от два пъти.
Другата алтернатива е ИС-6, но срещу олигофрените не помага.
Comment
-
Щшга не е за битки!!Той е за мръснишки номера!Няма да се втурваш напред,ти си слаб откъм живот и броня-кваса те взема на екс!Само отзад и ползвай предимствата си-ти си невидим докато не мръднеш!!Наскоро правих експеримент на тренировъчната-амх13 90 ме вижда чак като дойде на 45 метра,смятай кваса кога ще те види!?Ти успей да го почнеш от 350 метра и го правиш на кашкавал!tokarev_fan написа Виж мнениеДа с Матилда е редовния номер да те пуска срещу 6-ци. Като цяло само с такива битки съм я играл, а пък я бях взел за кеф да си цъкам. Щугчето два пъти му се надъхах да го завъртя на скоро и не хванах победа изобщо... битката свършва за 3-5 мин. Голям брак в отборите ей...
Comment
-
До 58% не съм стигал, но за съжаление ситуацията ми е познатаGaden Gogi написа Виж мнениеЕ няма таков анещо като ММ който е решил да отмъщава, след 1000+ соло битки с 58% + победи (бякой дни до 70%) в понеделник попаднах в черният списък, 37% и то с доста прилична игра, направо добра. А ми трябваше една милка да си купя 215 докато е на промоца. Вчера стиснах зъби, макс концентраци, страшни битки, 43%, ама не съм вярвал че с такива олигофрени изобщо могат да съществуват. Пример: Т8, аз с ФЦМ-а правя 2,8 сам в града на езерото, още един успява да качи над 1К, всичкото друго олигофрени под 500, а бяха все тежки зверове, като Из-3, Тигър 2, 8,8 ягд тигър, с нула, РХМ с 400. И масово някакви плиткоумни кампери, дето дори да ги поведа не е сигурно че ще ,ме следват- гледат че съм бутнал фронта на 300+ метра от тях и дори да светан нещо те просто не го виждат, и въпреки това се натискат зад скалите и не мърдат.
Снощи даже се наложи всяка втора игра да светя с артилерия, защото отборите ми се нареждаха в ъглите на картата и никой не мръдваше...
Comment
-
57,68% za последните 1000 битки , само соло игра и въпреки гаврата от последните два дни....но до някъде и високият процент е причина за гаврата. Примерно в двата дни преди гаварата направих 75 битки (само соло да повторя) с 68% победиbruchpilot написа Виж мнениеДо 58% не съм стигал,
звер бях просто, среден тиър 8.
На ММ му се видя много и реши да ме накаже.
Comment
-
Дал си правилен отговор! Когато започнеш да мачкаш, ММ винаги започва да те пуска в грешния отбор! Като те "нашамари" едно хубаво, пак започваш да попадаш при здравомислещи. После всичко се повтаря......На твоята диаграма много добре си личи това.Gaden Gogi написа Виж мнениеНа ММ му се видя много и реши да ме накаже.
Comment
-
На моята диаграма основно личи че бях много болен и неконцентриран, иначе аз като видя че почва да ме гаври просто спирам да играя, все пак това се прави за кеф. Лечението е да се играе троен платун 10-тки. Но аз тях само по клановите ги играя, до сега не съм попаднал на танк Т10 който да ми пасва като стил.ckok_nogckok написа Виж мнениеНа твоята диаграма много добре си личи това.
Comment

Comment