Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениебахти колко съм секси, ММ-а ме обича с истинска и голяма любов, 10 поредни загуби, ама с такива отбори дето чак ми идва да ънинстална играта. Просто почва играта и виждам че това ще е загуба с огромна разлика.
Четат кой какво пише по форумите и специална процедура се грижи да са прецакания отбор :-)Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
А ако трябва да сме серизони- забелязал съм че ако целенасочено се гринди нещо и се играе 1 макс 2 машини след 10-тина битки ММ-а почва да става лош>все по-лош-> ептен лош.
затова обикновенно си редувам 4-5 машини за игра. Но снощо просто си бях наумил да го разкарам това извращенеи японската 8-ца...и за последните 1К експ ми трябваха 5 битки. 9-ката също е боклук, но 10-ката на тестовият много ми се понрави.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеА ако трябва да сме серизони- забелязал съм че ако целенасочено се гринди нещо и се играе 1 макс 2 машини след 10-тина битки ММ-а почва да става лош>все по-лош-> ептен лош.
затова обикновенно си редувам 4-5 машини за игра. Но снощо просто си бях наумил да го разкарам това извращенеи японската 8-ца...и за последните 1К експ ми трябваха 5 битки. 9-ката също е боклук, но 10-ката на тестовият много ми се понрави.
Comment
-
Колеги да се оплача!Повече не искам да го играя Т-54!Преди време отключих Т-62 без проблем,играех с кеф!Почнах да събирам опит и за Об.140 но това не е същата игра!Бият ме само мен ,пуска ме в невъзможни игри ,на огромна загуба съм,само нерви и загуби!!!ЩЕ ГО ПРОДАМ!!Събрал съм 170 000 остава още малко но нямам сили!Вижте как ме пуска 7 пъти по ред тази вечер Страх ме е да играя с него!Такъв бой с никой друг танк не съм преживял!А ми беше любимец!!
Comment
-
И при мен нервите дойдоха в повече. Не се оплаквам от загуби или дъно на хранителната верига. Сменях машини, но играта явно решава какво да става. С любимия Т-34/85 огромна резачка. Не знам какво са му правили, но никакво го няма оръдието. Супер тъпите пропуски ми прави и това ми се набива вече всяка игра. Не е като да е ИС или нещо друго. ЕЛЦ-то там лудница. Нов играч съм с него и го разучавам още, ама то ми дрънна 5-6 поредни загуби за деня. Да аз още не съм му взел двойния опит ... Почвам с две луди битки, светя ги, дупча ги и нищо. Всичко друго е умиране за нищо. Но ще му свикна . За Т-34 най ме боли .... направо ви казвам боли ме. Така се надявах днеска да му започна 3-тото умение на екипажа заради промоцията, но явно няма да е днес. Жалко и тъжно ... Извинявам се за смотания спам, ама трябваше да си го излея някъде...
Comment
-
Да се оплача и аз - откакто пуснаха новият пач, пинг под 69-70 не падам, а fps варира между 2 и 30 в зависимост дали се движа или не, а в близък бой е кошмар - ако не е автоматичният прицел нема уцелване... А преди пача бях с пинг 20/30 и стигах до 70 fps.
Та гледам и при Дончо е така с пинга. При другите как е? Не ви ли пречи да играете???
Comment
-
Rumen SF написа Виж мнениеДа се оплача и аз - откакто пуснаха новият пач, пинг под 69-70 не падам, а fps варира между 2 и 30 в зависимост дали се движа или не, а в близък бой е кошмар - ако не е автоматичният прицел нема уцелване... А преди пача бях с пинг 20/30 и стигах до 70 fps.
Та гледам и при Дончо е така с пинга. При другите как е? Не ви ли пречи да играете???" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
Comment