Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.7

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

1951 написа Виж мнение
    Официално видео за 8.7.
    Има малко повече промени от очакваното.

А именно, освен британските артита, новата карта, двата нови премиума (112 и Е-25), ще видим и подмяната на Т-50-2 с МТ-25. Чакат се още детайли по промените в руския лек клон.

1:18

достатъчно не е политически коректно.

falcon_bg написа Виж мнение
    Другари запасявайте се с водка и към Сибир!
    Само водка - малко. Още е необходимо - туш¸нка и сало.

П.С.
    Новата карта - винаги добра новина.
    Но къде е любимото ми - ТОПЬ ( и Камарин и Тихий берег)?
    Защо те отстранява от случайни битки?
    http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Eguo написа Виж мнение
      1:18

достатъчно не е политически коректно.

Само водка - малко. Още е необходимо - туш¸нка и сало.

П.С.
      Новата карта - винаги добра новина.
      Но къде е любимото ми - ТОПЬ ( и Камарин и Тихий берег)?
      Защо те отстранява от случайни битки?
      Комарин не я ли махнаха много отдавна? Или на RU сървъра все още я има?

За водката си прав
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
        Комарин не я ли махнаха много отдавна? Или на RU сървъра все още я има?
        Не.
        Аз искам карта обратно. (Камарин (Кашмарин)+Топь)
        Не разбирам причината за нейното изчезване.
        http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

То от леките танкове вече файда, орязаха артилерията и се играе много малко с нея, та и светляците са безсмислени.

Comment

Аз не мисля така, а играя много леки танкове!
            Според мен тактически някои неща леко се промениха, но като ефект в битката леките танкове са същият фактор.

Аз например не обичах самообиствените пробези към артилерията на противника в опит да очистя 4-5...правех го, но след средата на битката и когато бях сигурен, че ще стигна, но никога не тръгвах знаейки, че завися от късмета дали ще достигна до тяхната база.

Сега или пребивам самотния артилерист и отивам в гръб на тежките или ползвам това, че съм им в гръб, за да ги тормозя или скачам на някой самотник.

Честно казано средното поражение в битка сега ми се е повишило, както и цената му, защото често наливам в задниците на тежки танкове от високите нива.
            Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Mitko написа Виж мнение
              То от леките танкове вече файда, орязаха артилерията и се играе много малко с нея, та и светляците са безсмислени.
              Е чак пък безсмислени! От качествен светляк винаги има нужда едно е да се хвърляш в неизвестното а друго е преди теб да е минал един светляк и да знаеш какво те чака.
              Леките танкчета не са чак толкова зависими от артилерията.

Comment

Леките танкове са дори по-важни сега. А добър такъв почти винаги може да обърне битката. Наопоследъкк ми се паднаха няколко такива съотборници..не винаги с леки, но много добри стакаути, веднъц едим М18, щом след вторат аминуте вразите почнах д аму се пеняват...явно го бяха видели когато прелита и се скрива...вися ьяла битка на 200 м пред нас в едни храсти, над 5К спотната щета имаше.
                Вчера аз играх тази роля, колкото и да е смешно с Центурион, 4,5К спотнато, ама в Т10 битка само това можех, просто нямаше как да с епокажа достатъчно за да дупна някой лично, затова само 1К мой...
                Идеята е че добрият скаут винаги ще е много важен, особенно сега когато няма толкова артилери и няма как да се пренесе огън на направление което е оголено, затова е хубаво да знаеш какво замислят другите.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                  Все едно да кажеш, че от разузнаването няма полза, което във форум на военна тематика си е направо ерес.

Comment

Пресни клюкини от супер теста на 8.7:

- МТ-25 (заместникът на Т-50-2) ще се разучава от КВ-1С
                    - Т-50 ще води до Т-34
                    - натрупаният опит на елитен Т-50 ще се транформира на сметката на КВ-1С... някак си...
                    - голямата интрига е от базикането по Пантерите. Щели да си загубят топовите двигатели, но ще получат компенсиращ бъф, което е WTF отвсякъде...
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                      - голямата интрига е от базикането по Пантерите. Щели да си загубят топовите двигатели, но ще получат компенсиращ бъф, което е WTF отвсякъде...
                      То и сега Пантерите са тромавички... бля.
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Разузнаване? На карти където има 2 максимум 3 коридора? На тези малки карти реално няма как да има изненади (от рода група средни неочаквано се появяват в гръб), трябва да има изоставен фланг, но тогава няма да е изненада.
                        Ясно, и гака беше време да почвам пантерата. Само да разкарам кометата и вземам пантера.

Comment

Четвъртък пускат теста.

Comment

1951 написа Виж мнение
                            Четвъртък пускат теста.
                            От къде е инфото, на обичайните места нищо не пише...

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
                              От къде е инфото, на обичайните места нищо не пише...
                              От обичайните места (wot-news.ru), поради очевидната ми невъзможнсот да пия квас със Сергей във вторник следобед.

Comment

1951 написа Виж мнение
                                От обичайните места (wot-news.ru), поради очевидната ми невъзможнсот да пия квас със Сергей във вторник следобед.
                                На мен wot-news.ru не ми се отваря, а на wot-news.com не намирам такова нещо...

Намерих го на друго място...
                                Last edited by Alex2004BG; 02-07-2013, 22:40.

Comment

Working...
                                X