8.7
Collapse
X
-
-
Комарин не я ли махнаха много отдавна? Или на RU сървъра все още я има?
За водката си прав
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Comment
-
Аз не мисля така, а играя много леки танкове!
Според мен тактически някои неща леко се промениха, но като ефект в битката леките танкове са същият фактор.
Аз например не обичах самообиствените пробези към артилерията на противника в опит да очистя 4-5...правех го, но след средата на битката и когато бях сигурен, че ще стигна, но никога не тръгвах знаейки, че завися от късмета дали ще достигна до тяхната база.
Сега или пребивам самотния артилерист и отивам в гръб на тежките или ползвам това, че съм им в гръб, за да ги тормозя или скачам на някой самотник.
Честно казано средното поражение в битка сега ми се е повишило, както и цената му, защото често наливам в задниците на тежки танкове от високите нива.Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Е чак пък безсмислени! От качествен светляк винаги има нужда едно е да се хвърляш в неизвестното а друго е преди теб да е минал един светляк и да знаеш какво те чака.
Леките танкчета не са чак толкова зависими от артилерията.Comment
-
Леките танкове са дори по-важни сега. А добър такъв почти винаги може да обърне битката. Наопоследъкк ми се паднаха няколко такива съотборници..не винаги с леки, но много добри стакаути, веднъц едим М18, щом след вторат аминуте вразите почнах д аму се пеняват...явно го бяха видели когато прелита и се скрива...вися ьяла битка на 200 м пред нас в едни храсти, над 5К спотната щета имаше.
Вчера аз играх тази роля, колкото и да е смешно с Центурион, 4,5К спотнато, ама в Т10 битка само това можех, просто нямаше как да с епокажа достатъчно за да дупна някой лично, затова само 1К мой...
Идеята е че добрият скаут винаги ще е много важен, особенно сега когато няма толкова артилери и няма как да се пренесе огън на направление което е оголено, затова е хубаво да знаеш какво замислят другите.Comment
-
Comment
-
Пресни клюкини от супер теста на 8.7:
- МТ-25 (заместникът на Т-50-2) ще се разучава от КВ-1С
- Т-50 ще води до Т-34
- натрупаният опит на елитен Т-50 ще се транформира на сметката на КВ-1С... някак си...
- голямата интрига е от базикането по Пантерите. Щели да си загубят топовите двигатели, но ще получат компенсиращ бъф, което е WTF отвсякъде...Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Разузнаване? На карти където има 2 максимум 3 коридора? На тези малки карти реално няма как да има изненади (от рода група средни неочаквано се появяват в гръб), трябва да има изоставен фланг, но тогава няма да е изненада.
Ясно, и гака беше време да почвам пантерата. Само да разкарам кометата и вземам пантера.Comment
-
Comment
-

Comment