mitkoik написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Взех си M4A3E2 Sherman Jumbo, засега го играя със стоковия купол и 105мм оръдие с фугасни снаряди. Играта на купол и срещу танкове 7 тиър се получава много добре. Има ли смисъл да слагам топовия купол и оръдие, което ми е познато от Wolverine? Струва ми се, че танкът е прекалено бавен и неманеврен за да се играе като среден, а оръдието в по-високите тиъри ще е слабичко.
Взех си и Су-152. Играя го от задна линия със стоковата фугасница. Така мисля да продължавам да го играя и за в бъдеще. Какво мислите ще е оптималното оборудване за него? Сложил съм вентилация, подобрено прицелване и мрежа. Много ми се иска да му сложа и дотиквач и рогатка ама не стигат слотовете.
Comment
-
boyankolev написа Виж мнениеВзех си M4A3E2 Sherman Jumbo, засега го играя със стоковия купол и 105мм оръдие с фугасни снаряди. Играта на купол и срещу танкове 7 тиър се получава много добре. Има ли смисъл да слагам топовия купол и оръдие, което ми е познато от Wolverine? Струва ми се, че танкът е прекалено бавен и неманеврен за да се играе като среден, а оръдието в по-високите тиъри ще е слабичко.
Взех си и Су-152. Играя го от задна линия със стоковата фугасница. Така мисля да продължавам да го играя и за в бъдеще. Какво мислите ще е оптималното оборудване за него? Сложил съм вентилация, подобрено прицелване и мрежа. Много ми се иска да му сложа и дотиквач и рогатка ама не стигат слотовете.
Аз го играех с вентилация, дотиквач и подобрен прицел, точно поради причината, че не се застоявах на едно място. Играех на втора линия без да съм скрит през цялото време - излизам, вкаравам удар и се прибирам - вероятно изчезвам от спота за момент, докато излезна пак и така, но общо взето мрежата не ми вършеше работа за този тип игра.
От близо можеш много точно да избереш в коя плоскост да удари фугаса, а това е много важно за нанесеното поражение, защото иначе модулите обрират удара.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
boyankolev написа Виж мнениеВзех си M4A3E2 Sherman Jumbo,
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеЗащо по дяволите не получих Халонен? Някой има ли представа?
Това е битка с асс на приятел.
Comment
-
Здравейте!Преди десетина дни купих АМХ 50 100!До сега не съм играл такъв танк и се появиха проблеми.Все още нямам последното оръдие и с това което съм трудно се прицелвам!Сложих мрежа и за по бързо прицелване също но пак бавно свива!Кажете какво да му сложа още за да прицелва(свива) по бързо?Не съм доволен и от скоростта и бронята но там не виждам какво може да се стори!Прицелването наистина е много досадно.Дайте съвети!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Преди десетина дни купих АМХ 50 100!До сега не съм играл такъв танк и се появиха проблеми.Все още нямам последното оръдие и с това което съм трудно се прицелвам!Сложих мрежа и за по бързо прицелване също но пак бавно свива!Кажете какво да му сложа още за да прицелва(свива) по бързо?Не съм доволен и от скоростта и бронята но там не виждам какво може да се стори!Прицелването наистина е много досадно.Дайте съвети!
Comment
-
Вентилациия, стабилизатор и подобрен прицел са модулите.
И първото оръдие не е лошо имайки предвид, че сменя барабана почти два пъти по-бързо.
Това което трябва да научиш е да не пилеш снаряди и да презареждаш в точния момент.
80%+ попадения са задължителни !Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеВентилациия, стабилизатор и подобрен прицел са модулите.
И първото оръдие не е лошо имайки предвид, че сменя барабана почти два пъти по-бързо.
Това което трябва да научиш е да не пилеш снаряди и да презареждаш в точния момент.
80%+ попадения са задължителни !
Comment
-
don4o написа Виж мнениеБлагодаря!Значи казваш да махна мрежата?" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Здравейте!Никога не съм играл в комбина с някой друг!Първо не ми е ясно как става,второ не съм отборен играч(поне така мисля)и трето не знам чужд език за комуникация!От известно време постоянно ме кани един играч-DaemonZ(XBTBX) как да му обясня че не ми се играе с непознат!Не искам да го обидя но не знам как да действам!
Comment
Comment