Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

feersum написа Виж мнение
    Филмче от National Geographic - Мегазаводи - Wargaming:

http://www.youtube.com/embed/Wwk14rt...yer_detailpage
    45 минути яка реклама

Comment

Знаете ли как стоят нещата с продаване на акаунди, цени и т.н. в играта, аз търсих информация във форума, но не намирам?

Дочух, че в други онлайн игри тази търговия е доста развита и се стига до цифри от рода на 1000$, че и повече за акаунд.Което най-малкото е изкушаващо.

Аз лично бих се замислил и за 250-300$, а за 500 направо го давам.Имайки предвид, че ползвам играта само за забавление и разпускане след работа.
      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Знам някой, който си продаде акаунта за $600 (NA). Беше със страшно високи статистики и пълен с 10ки. Разбира се купувачът доста бързо съсипа статистиките
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

След като толкова хвалби чух за играта реших и аз да се закача.Свалих клиента, играя по 10-ина случайни битки на вечер от една седмица и трупам опит.Вероятно след около месец ще попитам да вляза в някой български клан.

Comment

Пепеляев написа Виж мнение
            След като толкова хвалби чух за играта реших и аз да се закача.Свалих клиента, играя по 10-ина случайни битки на вечер от една седмица и трупам опит.Вероятно след около месец ще попитам да вляза в някой български клан.
            добре дошъл.
            Не прави моите грешки и затова:
            1.отдели време за гледане на реплеи
            2.чети трите форума ( този, hardware.bg, wotbg)
            3.съсредоточи се върху една линия и я изкарай до десетка

Comment

Усещам с купуването на по-сериозни машини как ми се променя и начина на игра.Реното и малкия Викерс ги играех на юруш, а вчера с БТ-7 се пазя и дебна.Направих 4 игри с по 3 фрага и една с 4(на нея скочих в пропаст с БТ-7) и сега събирам сили за Т-34.

Comment

Пепеляев написа Виж мнение
                Усещам с купуването на по-сериозни машини как ми се променя и начина на игра.Реното и малкия Викерс ги играех на юруш, а вчера с БТ-7 се пазя и дебна.Направих 4 игри с по 3 фрага и една с 4(на нея скочих в пропаст с БТ-7) и сега събирам сили за Т-34.
                Добре си тръгнал към Т-34,но по БТ линията на тиър 4 е А-20,който е един от най-лошите танкове в играта а и като скаут има специален мачмейкинг и доста често е хвърлян в тиър 7-8 битки където всичко те трепе с 1 или 2 изстрела а и качествата на танка за разузнаване са меко казано лоши затова не се препоръчва за нови и неопитни играчи.
                По-добре тръгни по Т-60 линията там танкчетата са по-близки със стила на игра на Т-34 а и тиър 4 танкът Т-80 има много приятно оръдие а и няма специален ММ като А-20,което значи че ще срещаш танкове до тиър 6 да гринда към Т-34 е малко по-дълъг,но е много по-лесен и приятен.

Comment

Аз играя и с двете машини(БТ-7 и т-70) така че ще видя как е по-лесния вариант.

Вчера играх с банда напористи сръбски танкисти. Тия как се псуват не е истина.

Comment

Здравейте!Не вярвам че откривам топлата вода но реших да споделя следното.Преди седмица почна мисията за ИС-6.Аз имах повечето от танковете елитни но реших да ги натоваря с колкото се може повече екстри!!През цялата минала година много мисии минаха и склада ми се е понапълнил с всякакви благини!Понеже съм малко скъперник и консерватор карах танковете както обикновено с ремонт,аптечка и пожарогасител.Реших за пръв път да сложа автоматичен-голям пожарогасител!От тогава до ден днешен съм се палил около десет пъти!Това не е толкова много но бях възхитен от това че пожарогасителя почти моментално гаси пожара без странични шети както се случваше по рано!Прост продължавах боя все едно нишо не е станало!Препоръчвам на всички да ползват голям пожарогасител винаги!Танковете не се палят толкова често така че разходите са само първоначални затова пък ефекта е огромен!Сами ще се убедите!Пробвайте.

Comment

don4o написа Виж мнение
                      Здравейте!Не вярвам че откривам топлата вода но реших да споделя следното.Преди седмица почна мисията за ИС-6.Аз имах повечето от танковете елитни но реших да ги натоваря с колкото се може повече екстри!!През цялата минала година много мисии минаха и склада ми се е понапълнил с всякакви благини!Понеже съм малко скъперник и консерватор карах танковете както обикновено с ремонт,аптечка и пожарогасител.Реших за пръв път да сложа автоматичен-голям пожарогасител!От тогава до ден днешен съм се палил около десет пъти!Това не е толкова много но бях възхитен от това че пожарогасителя почти моментално гаси пожара без странични шети както се случваше по рано!Прост продължавах боя все едно нишо не е станало!Препоръчвам на всички да ползват голям пожарогасител винаги!Танковете не се палят толкова често така че разходите са само първоначални затова пък ефекта е огромен!Сами ще се убедите!Пробвайте.
                      От както го пуснаха за кредити не съм ползвал обинковен...Изчакваш една акция (Като сега), купуваш си 100-200 и си готов.

Comment

don4o написа Виж мнение
                        Така е! Аз освен автоматичен пожарогасител, винаги нося голяма аптечка и голям ремонтен комплект. Освен другото, те намаляват по принцип шанса да бъдеш запален, повреден или да бъде убит член от екипажа (май с 20% беше, ама не съм сигурен). Както Виктор казва - купувам ги, когато са в отстъпка, но и да не са, пак си струва!
                        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Нищо кой знае какво като резултат, но цифрите не могат да покажат отборната работа!

С този пич, въпреки че не говорехме по ТС играхме като закачени.
                          За пръв път ми се случва нещо подобно в рандом!

Както се вижда отборът се срина в самото начало при което аз предприех обичайната за мен Банзай атака .
                          Тоя пич не се поколеба и скочи с мен, прикри ме и спечелихме фланга.Аз излезнах на 1ХП от престрелката оставайки двамата срещу 5ма. 50 120 също беше на един хит за всичко по картата!

От там насетне аз работех за него, а той вършееше!!!

Такива игри ме радват много повече от бомбастични резултати и педобеърстване!
                          Attached Files
                          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

И танковете и самолетите насичат при положение,че танковете би трябвало да ги играя на макс графика и то с добро ниво на кадрите,а аз го играя на почти всичко на минимум за да мога да играя с 50 фпс.Да не говорим,че напоследък дори още повече започват да падат кадрите особено в като превключвам снайперистки и нормален режим...При самолетите до вчера ми вървеше с по 50 фпс пак почти всичко на минимум,а след като се свалиха някакви раоти от лънчера, при ВСИЧКО на минимум едвам изкарвам по 30 кадъра(напечените битки ги карам с по 10-15 кадъра).
                            Какво става с тази игра и защо колкото повече нови работи слагат,толкова по неиграеми стават игрите!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                              За пръв път ми се случва нещо подобно в рандом!
                              Веднага се сещам за един Т-54, с който сякаш си четяхме мислите (аз май бях с М46). Буквално танцувахме заедно. Наистина е невероятно усещане.
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Доста полезна джаджа,която дръпнах преди малко.
                                Освен 3Д модел на бронята има и доста пространна статистическа информация за всеки танк разпределена в категории:огнева мощ,маневреност,мобилност,тегло,разузнавателни способности,икономика,представяне в битките(уин рейт и други).Някои от графите в категориите са базирани на данни от 60000 битки с даденият танк.
                                Може да се симулира и ефектът на дадени промени по танка(смяна на модули,влияние на уменията на екипажа,консумативи и екипировка) и да се съпоставя избраният танк с друг танк(полезно ако се чудим кой от 2 танка да изберем).

Comment

Working...
                                X