Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Даа, но поражения по модули и екипажи не греят много. Удряш някакво Т-50-2 връхлетяло със 75 км/ч и вместо да получиш удовлетворение от това че си го улучил с гаубица, без прицелване на 30-40 метра... му повреждаш примерно радиостанция, а то продължава да безчинства, обикаля и спотва целия отбор, а в опита ми да го ударя повторно артилерията ме изпарява. Това е възможно най-голямата и нелогична глупост и една от причините да играя основно с високоексплозивни на 105 мм.
    И още един пример от последната битка удрям странично един неподвижен КВ-1-С с кумулативен - 0 щета, но каквото и да съм повредил, примерно резервоар, то така или иначе ще стои пак така неподвижно като бункер през цялата битка, така че отново не допринасям с нищо към отбора, а изстрелът ми е все едно съм улучил земята. Ако беше нещо инцидентно да, обаче става във всяка втора битка и дано има някаква промяна в новия ъпдейт, където вече прицелването няма да е такова тото

Comment

Как руснаците виждат ЕС сървъра:
      UPD. Here is disclaimer for our europeans friends who has found this article and tried to translate it with Google. Google cant translate propertly because this article was written for russian community and for exact part of russian community and there are many odds and connections that cannot…
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Да не влизам в темата кой е тъп и предубеден, че... Ама така е - всеки си гледа от неговата камбанария.

*** Имам предвид НЕ автора на статията разбира се, а тези, които говорейки за "тъпите" европейци, са станали повод за статията!
        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Нали ги видях и на руския какво представляват... поне до VI тиър мълчат като риби, все едно са в казарма и стават супер скучни битки в повечето случаи, като закампят. В европейския поне има повече движение и темперамент.. все пак е тъпкано с балканци корави глави и индивидуалисти... а пък общо взето колкото по тъпи са играчите-толкова повече килове, пък ако са от твоя отбор-тъкмо ще изпъкнеш повече, иначе как ще направя рекорда ми от 11 убийства

Comment

Не знам за вас, но за мен Уаргейминг превърна в последно време WOT в игра за олигофрени и продължава с тоя си стремеж. Нямат значение вече нито тактика, нито скил, ни нищо. Осмици и девятки все още стрелящи през камъни, десятки с ефективност 400-600 и съответстващо поведение в боя, пет танка преследващи 3 минути артилерия, докато скаут на 2 кръв им капва базата и им взема победата... Това и още много стана постоянна гледка в играта. Имам чувството, че ако продължа да играя и мен олигофренията ще ме погълне... Не намирам никакво удоволствие вече в това надкликване с олигофрени.
            У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
            Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

stasun написа Виж мнение
              Не знам за вас, но за мен Уаргейминг превърна в последно време WOT в игра за олигофрени и продължава с тоя си стремеж. Нямат значение вече нито тактика, нито скил, ни нищо. Осмици и девятки все още стрелящи през камъни, десятки с ефективност 400-600 и съответстващо поведение в боя, пет танка преследващи 3 минути артилерия, докато скаут на 2 кръв им капва базата и им взема победата... Това и още много стана постоянна гледка в играта. Имам чувството, че ако продължа да играя и мен олигофренията ще ме погълне... Не намирам никакво удоволствие вече в това надкликване с олигофрени.
              Напълно съгласен така е от половин година насам! Единственият път - играй самостоятелно, като се абстрахираш от отбор. Не разчитай да се сещат примерно да заобикалят противници, като ти помагат, да спотват грамотно или да те прикриват, ако си повреден или на малко кръв. Научи се да играеш като самостоятелна бойна единица Бъди вълк единак в тези нубски времена. И най-важното: противниците са един дол дренки, което е най-доброто от всичко. Гледам вече да не се нервя толкова на идиоти, но много се смях когато един ме нарече нуб, дете и да отивам на училище, при девет убийства за мен и обърната битка. Пълно е с изроди, но и гейм стила трябва да се изроди също за да се оцелее

Comment

Две поредни битки се паднах на картата в компанията на два взвода от клан KAZNA - единият двоен, другия троен. Е няма други такива изроди на сървара - тея изнасят картата като японско цунами трастиков сал!
                У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
                Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Изрових от Кипърската фондова борса официалните отчети на Wargaming за 2012 г.
                  Не е зле положението

Приходи 217,9 млн евро, чиста печалба 6,1 млн евро.
                  Net cash flows used in investment activities - 15.7 млн евро - за придобиването на Bigworld, Gas Powered Games и Game Stream Limited.
                  Staff costs (тука са заплатките) - 59 милиона... хъхъхъ
                  Брой служители - 687, от тях 11 - директори.

Видях и заплатата на Виктор Кислый... ама ме е срам да напиша колко е

"The Group has only one operating segment, which is the distribution of the rights of the online game "World of Tanks". As a result the revenue, expenses, assets and liabilities which are shown on the statements of comprehensive income and financial position, belong to the aforesaid operating segment which is considered to be the sole operating segment in which the Group is engaged."

Приходи по региони, в млн евро:
                  Европа: 54
                  Азия: 1.8
                  Америка: 30.7
                  CIS (Commonwealth of independent states) - Русия и Ко - 130 млн
                  Други: 35 хиляди.

Русия си остава основният им източник на приходи.
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Maй те амбицираха, разни кресльовци да се поровиш .

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                      Maй те амбицираха, разни кресльовци да се поровиш .
                      Дам... пък и от професионален интерес излюбопитствах да прочета отчета
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                        Видях и заплатата на Виктор Кислый... ама ме е срам да напиша колко е
                        .
                        Айде кажи де

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                          Айде кажи де
                          13 милиона евро годишно.

Освен него се споменават още шестима "служители" - "key management personnel":
                          Двама получават по 5 млн годишно, още двама - по един милион, един - 700 хиляди и един - 280 хиляди евро годишна заплата.

От тези шестимата трима са Significant shareholders - тоест това са Владимир Кислый (25.5%), Ник Кацетапов (17%) и Иван Михневич (17%). Виктор има 38.5%.

Като направя сметката, останалите 687 служители си делят оставащите около 33 милиона - или средно по 48 хиляди евро годишна заплата. Не е зле като за дребна белоруска компанийка... Четири хиляди евро месечно.
                          Last edited by feersum; 28-05-2013, 15:22.

Comment

feersum написа Виж мнение
                            13 милиона евро годишно.

Освен него се споменават още шестима "служители" - "key management personnel":
                            Двама получават по 5 млн годишно, още двама - по един милион, един - 700 хиляди и един - 280 хиляди евро годишна заплата.

От тези шестимата трима са Significant shareholders - тоест това са Владимир Кислый (25.5%), Ник Кацетапов (17%) и Иван Михневич (17%). Виктор има 38.5%.

Като направя сметката, останалите 687 служители си делят оставащите около 33 милиона - или средно по 48 хиляди евро годишна заплата. Не е зле като за дребна белоруска компанийка... Четири хиляди евро месечно.
                            А има ли информация за промяната в пазарната капитализация (предполагам е положителна), спрямо предишния отчетен период, както и информация за изплатен дивидент.
                            Защото с тези 25.5% може да се окаже, че 13те милиона са само част от историята.
                            Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Какво е това чудо?!

из http://overlord-wot.blogspot.com/201...nk-museum.html
                              War, war never changes..

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                                А има ли информация за промяната в пазарната капитализация (предполагам е положителна), спрямо предишния отчетен период, както и информация за изплатен дивидент.
                                Защото с тези 25.5% може да се окаже, че 13те милиона са само част от историята.
                                Не намирам информация - фирмата не си търгува акциите, съветът на директорите е взел решение да не изплаща дивиденти.
                                13-те милиона са му твърда годишна заплата, плюс бонус, определен от съвета.

Comment

Working...
                                X