Даа, но поражения по модули и екипажи не греят много. Удряш някакво Т-50-2 връхлетяло със 75 км/ч и вместо да получиш удовлетворение от това че си го улучил с гаубица, без прицелване на 30-40 метра... му повреждаш примерно радиостанция, а то продължава да безчинства, обикаля и спотва целия отбор, а в опита ми да го ударя повторно артилерията ме изпарява. Това е възможно най-голямата и нелогична глупост и една от причините да играя основно с високоексплозивни на 105 мм.
И още един пример от последната битка удрям странично един неподвижен КВ-1-С с кумулативен - 0 щета, но каквото и да съм повредил, примерно резервоар, то така или иначе ще стои пак така неподвижно като бункер през цялата битка, така че отново не допринасям с нищо към отбора, а изстрелът ми е все едно съм улучил земята. Ако беше нещо инцидентно да, обаче става във всяка втора битка и дано има някаква промяна в новия ъпдейт, където вече прицелването няма да е такова тото
И още един пример от последната битка удрям странично един неподвижен КВ-1-С с кумулативен - 0 щета, но каквото и да съм повредил, примерно резервоар, то така или иначе ще стои пак така неподвижно като бункер през цялата битка, така че отново не допринасям с нищо към отбора, а изстрелът ми е все едно съм улучил земята. Ако беше нещо инцидентно да, обаче става във всяка втора битка и дано има някаква промяна в новия ъпдейт, където вече прицелването няма да е такова тото
Comment