Общи приказки

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • mitkoik
    новак
    • Nov 2012
    • 16

здравейте, от скоро играя WOT и искам да знам дали има начин да видя в кой момент съм видим за противниковите играчи и в кой не?

Comment

• BacillusBulgaricus
      ветеран
      • Apr 2012
      • 524

mitkoik написа
      здравейте, от скоро играя WOT и искам да знам дали има начин да видя в кой момент съм видим за противниковите играчи и в кой не?
      Здравей! Пожелавам ти много приятни мигове в играта!
      Сега на въпроса ти. Няма (особено в началото) сигурен начин да разбереш кога те вижда врага и кога не. С течение на играта, екипажа ти набира опит и в даден момент командира на екипажа ти ще има възможност да научи умението "Шесто чувство" или "Лампата", както го наричат някои. Това умение ти дава възможност да разбереш кога някой враг те е взел на прицел. До тогава няма как да знаеш със сигурност кой те вижда и кой не, НО с опита ще се научиш да се досещаш и да усещаш това. Когато до теб близо мине скаут или друг някакъв противников танк, когато до теб започнат взривове на снарядите на артилерията, когато червените точици на миникартата изведнъж започнат да пълзят към теб, когато дулото на вражески танк, до сега стрелящо в друга посока, вземе да се обръща към теб - най-вероятно са те видели Опитът ще те научи и кои точно места и на коя карта се по-рискови да те открият и кои не. Освен това някои типове и модели танкове се откриват по-трудно от други.
      http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• mitkoik
        новак
        • Nov 2012
        • 16

Благодаря ти, всъщност не съм толкова нов, но в последния месец започнах да играя редовно. Но все пак най-силните ми машини са 4-то ниво, което според мен си е слабо.

Comment

• Gaden Gogi
          The Voice of Reason
          • Oct 2003
          • 10940

Сиемкит емоеже да са тъпи, ам акато се падне отбор от сърби, харвати и дрга подобна сволоч и се губи 15 на...колкото там успея аз да трепна....

Comment

• BacillusBulgaricus
            ветеран
            • Apr 2012
            • 524

mitkoik написа
            Благодаря ти, всъщност не съм толкова нов, но в последния месец започнах да играя редовно. Но все пак най-силните ми машини са 4-то ниво, което според мен си е слабо.
            Извинявай, реших че буквално си съвсем нов. Моя грешка! А инак 4-то ниво са си забавни машинки. Игрите с танкове от 6-то ниво и надолу, поне за мен си имат своя чар. Нагоре вече стресът и скуката нарастват

Comment

• kamos
              ветеран
              • May 2009
              • 460

BacillusBulgaricus написа
              Извинявай, реших че буквално си съвсем нов. Моя грешка! А инак 4-то ниво са си забавни машинки. Игрите с танкове от 6-то ниво и надолу, поне за мен си имат своя чар. Нагоре вече стресът и скуката нарастват
              И аз разбрах това като стигнах 6ти и 7ми тиър и като почнаха да ме пускат срещу всякви чудовища придобили опит с времето и залязвам отвсякъде.

Comment

• falcon_bg
                ветеран
                • Nov 2012
                • 682

Абе кво става с играта от 20 минути ми зацикля на търсене на ъпдейти а сайта е в поддръжка!

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

явно днеска ще ни огрее 8.5

Comment

• falcon_bg
                    ветеран
                    • Nov 2012
                    • 682

Gaden Gogi написа
                    явно днеска ще ни огрее 8.5
                    Ура! Най-после ще мога да наградя мойте любимци с камуфлажче за 20 хилки а и да не забравяме новите немци и руснаци и Перлената река(голямото бутане на арти и ТД към небесният мост ).

Comment

• Alex2004BG
                      редовен
                      • Nov 2012
                      • 167

falcon_bg написа
                      Ура! Най-после ще мога да наградя мойте любимци с камуфлажче за 20 хилки...
                      Може и да бъркам, но камуфлажа и преди беше достъпен за кредити.

Comment

• falcon_bg
                        ветеран
                        • Nov 2012
                        • 682

Alex2004BG написа
                        Може и да бъркам, но камуфлажа и преди беше достъпен за кредити.
                        Да де но за 70/седмица хиляди а сега е за 20/седмица май и другите премиум джаджи вярно вече ще са за кредити тва го забравих!

Comment

• PepeII
                          редовен
                          • Jan 2013
                          • 75

Мислите ли че днес ще пуснат пача , че доколкото имам спомен , никога не се е случвало по този начин.
                          Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

Comment

• BacillusBulgaricus
                            ветеран
                            • Apr 2012
                            • 524

PepeII написа
                            Мислите ли че днес ще пуснат пача , че доколкото имам спомен , никога не се е случвало по този начин.
                            Аз не мисля, че е от пача това увисване. Имат явно проблеми. Преди няколко дни им източиха базата данни с паролите, сега това...

Comment

• PepeII
                              редовен
                              • Jan 2013
                              • 75

BacillusBulgaricus написа
                              Аз не мисля, че е от пача това увисване. Имат явно проблеми. Преди няколко дни им източиха базата данни с паролите, сега това...
                              Да и аз това си мисля , че по-скоро имат проблем , да не говорим че днес бяха и 1/64 финал на турнира с 3-ти и 4-ти тиер , но не излезе специална битка.
                              Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

Comment

• bigbeer
                                махмурлия
                                • May 2007
                                • 1335

Написаха вече за пача.Явно това е било.Утре от 6 до 12 ще го гласят.

Comment

Working...