Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Diablo III

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Пречи, ако примерно се вдигна някъде на почивка иняма нет наоколо, вместо да ис играя ще ми стане съвестно и ще почна нещо да работя

Comment

bonebiter написа Виж мнение
      това вече е нормално.. примерно Assasin`s Creed дето е само сингъл пак искаше така... повече разработчици вече ги правят така уж за защита срещу пирати.. ама като цяло не ти пречи толкова
      Не знам дали е нормално, но от доста време не съм играл ААА игра, така че може и да е.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
        Ха-ха, играта искала да си непрекъснато онлайн за да играеш... даже сингъл... и ако дропне нещо връзката губиш прогрес...

Не че не съм непрекъснато онлайн, но такова изискване за сингъл игра за мен е безумно.
        Това е най-модерното изобретение за защита срещу пиратстване просто...

А някой вече е превъртял играта:
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Хубаво изобретение, само дето сървърите им са грохнали и човекът платил в кеш не може да се наслади на играта....

Comment

Извод- не си купувай игра преди първият пач, 3 часа не мога да влезна, сега 10 минути ми виси и ми намира героите дето ги нямам.... епичен мега фейл, хубаво че не си купих колекторското, щеше да ме е яд...а играта уж трябва да е хубава

Comment

4 часа дебенен и към полунощ успях да се логна....почнах игра с барби, убер звер...непрекъснато бонуси че съм спретнал касапница, историята е интересна и добре направена, графиак и ефекти- готини. гадинки- готини. Управление на абилитата- готино и лесно.
              НО, има осещането че ще се опитататд анаправят игратат ссъстезателна, точно заради абилититатат, същоне ми харесва че развитието на героя е малко или много линейно, няма много възможности за къстъмизация.
              Има разни приятно неща от сорта че ми показва как ще с епроменят статовете ако сложа един или друг предмет, няма ужда от разпознаване , няма нужда от купуване на портали (то не че в 2 с екупуваха, достатъчно много се валяха по терена).
              Общо взето като изключим проблемите с логването играта е приятна, но някак по-къса ми се вижда, и м се вижда не много сложно това че някой я е врътнал за 12 часа..
              Иначе аз почнах с барби, добре изглежда, и за разлика от 2-ката е със съразмерна фигура (в 2 беше с ужасно несъразмерни крака). Пробвах и монахиня (много красива графика)...ама таз девойка защо ли се мотка полугола по тези странни земи...иначе с тази къса руса кос аи германски акцент някак не ми се връзва.
              И последно- сутринта сървърът беше спрян за профлактика.

Comment

Само аз ли го играя това?
                Ако има друг, нека сподели да ли е възможно връщането в по-преден акт. Защото някой от местата се генерират случайно и ако се минават с другарчета не винаги е възможно да се чуе цялата история...а ми се иска. отделно има гадинки които се минават трудно и може човек да се върне д апомогне...пък и да посъбере малко жълти предмети.

Comment

Поредната изцепка...

First things first: everybody, go change your Battle.net passwords. I have to imagine that someone at Blizzard uttered …
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз съм играл доста Диабло2 през годините, първо сингъл, после Бнет и от 2010 отново сингъл

Сега не ми се купува 1. защото макбука ми макар и да е стабилен е остарял и бавен; 2. защото нямам време и 3. защото е по–логично да се изчака 2–3 години да излязат експанжъните и да се купи наведнъж неизбежния Battle Chest.

Comment

2-3 години са доста време....то си е индивидуално де.
                      Аз пък гледам много хира чакат да го кракнат...което сигурно ще стане но ще е някаква силно скопена версия.

Comment

11 дена и го пачнаха

Comment

Хе хе, тъкмо спретнах касапница с 58 фрага, з акоето бях възнаграден с експи бонус.

Comment

Хората взеха да правят пари вече от играта.
                            Вчера един познат продаде 2 милиона "gold" за 50 USD (истински) през китайския посредник.
                            А чух, че и Близард ще пуснат възможност да се продават предмети през тях, срещу процент.

Comment

Сун Дзъ написа Виж мнение
                              Хората взеха да правят пари вече от играта.
                              Вчера един познат продаде 2 милиона "gold" за 50 USD (истински) през китайския посредник.
                              А чух, че и Близард ще пуснат възможност да се продават предмети през тях, срещу процент.
                              Такъв им е планът. До сега си има активна търговия в e-bay с предмети от World Of Warcraft, и Близард не успяха да я спрат. Явно спазват старата поговорка - като не можеш да ги биеш, присъедини се
                              Това е най-добрият начин за контрол на качеството, пък и пари ще изкарат. Не че са обеднели
                              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Процента не е ли само когто си теглиш парите на сметка?
                                Иначе на мене ми се губи идеята. Поне аз си я играя за удоволствие, даже когато я мна на нормално с назобеният герой се каня да я мина отново (на нормална трудност) за да мога да събера всички журнали по пътя и да прочета пълната история, отделно ми се иск ада разгледам на спокойствие по всички скришни места....на 40-50 ниво си мисля че другарчето ще е достатъчно силно за да трепе всико което може да се появи за да мога аз спокойно да се облейвам

Comment

Working...
                                X