Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Diablo III

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Diablo III

Диабло 3 излиза днес.
    Аз съм разочарован малко от дистрибуторите в булгаристан, исках да ис купя колекционото издание но никой не можа д ами го гарантира...ще видим утре по магазините дали ще го пуснат
    .

Е най-после, дано наистина си заслужава чакането.
    Пък и Бал и Мефисто да си отдъхнат.

Comment

Повече за игра на Blizzard време и пари не отделям.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

и коя не ти харесва от техните, и защо?
        Аз пък по изключение съм решил да дам.

Comment

Преполагам, че Империал пише за "Старкрафт ²²". Аз обаче имам сериозни съмнения към третата част на "Диабло" (точно поради същата причина). Така или иначе, няма и да тръгне на компютъра ми, така че ще я пропусна.

Comment

аз крафта не съм го играл, освен безплатните мисии, просто вече няма толкова време, но от това което гледам по турнирите е хубава игра...а Диаблото е отделна песен...тъкмо преди месец се бях засилил да подгрея с Д2, всеки герой може да се преиграя по различен начин, което е силно приятно Ще видим утре разпространителите дали все пак ще имат колекциони издания или ще трябва да се търси в бея.

Comment

но от това което гледам по турнирите е хубава игра...
              Нали знаеш, "хубава" е относителна категория. Не се съмнявам, че е добре направена спортна игра, въпросът е, че това, котео ми допадаше преди - уф, много години станаха вече, сега не ми е интересно и не търся нещо подобно. Подозирам, че с "Диабло" нещата ще се окажат сходни, а за какво ми е още от същото без особени промени, след като вече имам предишното, ако толкова ме засърбят ръцете (не ми се е случвало от доста време да усетя точно този сърбеж). Както и да е, вероятно главният проблем е в твърде ограниченото време, което мога да отделя и ако реша нещо да включа, то ще е или "Елизиум", или "ATG" (докато чакам да излезе това и това, които общо взето приключват плановете ми за закупуване през тази година). А, сега убивам и малко време с "Уарлок, мастър ъф арканум", не предполагам, че за седмица-две няма да остане нищо интересно в нея (дълбочината е много малка).
              Като и да е, темата си е за "Диабло ²²²", така че спирам.

ПП Може да се каже и че гроздето е зелено, де. Както отбелязах, няма да тръгне на компютъра ми, а няма да тръгна да го ъпгрейдвам заради игра.

Comment

Да, SCII точно, подлъгах се да я взема защото рекламираха колко добра сингъл кампания имала... Кампанията на Dawn of War II е на светлинни години от нея без да преувеличавам. Колко е спортна не ме вълнува, понеже не играя за спорт - WoT е най-"състезателната" игра, на която съм отделял време напоследък, но тя изобщо не е спортна в този смисъл - зарчето там има твърде голямо значение...

А иначе поцъквам между другото по малко една игра стил Диабло - Torchlight. Много е семпла и това ме устройва идеално, понеже я цъкам по малко просто когато ми се прави нещо безмозъчно за 15 мин.
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Тръгна играта, май ще се размина с колекторското, вече се настройвам че гроздето е кисело и че ням анищо интересно в него
                  Аз като искам безмозъчна игра си чъкам танковете, като искам мозъчна проектирам танкове (модели)

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                    Тръгна играта, май ще се размина с колекторското, вече се настройвам че гроздето е кисело и че ням анищо интересно в него
                    Аз като искам безмозъчна игра си чъкам танковете, като искам мозъчна проектирам танкове (модели)
                    Гоги, не се ядосвай. Колекторското издание не може да се купи и в САЩ и няма дата кога ще е готово дори в Амазон. Така че българският разпространител няма никаква вина. Дано е хубава играта.
                    This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Аз не се ядосвам, да не съм на 15 че да се ядосвам за глупости В крайна сметка единственото което не може да се направи е ин гейм контента, а на мне не ми пука особенно дали ще съм с крила или без иначе череп и соустоун си мисля ч емоите дизайнери могат по-хубави д ами направят, соустоуна е малък и няма да е скъп з апрототипиране, черепа е леко друга бира, ама ако продам 5-6 в бея и ще се избие...те естествено ще са по-хубави от оригиналните.

Comment

Е сега обаче мие криво, тъпотията не иска д априеме тиретата в кода

Comment

преборихме го, ама д аги питаш за какъв толкова засукано с аго направили...

Comment

Ха-ха, играта искала да си непрекъснато онлайн за да играеш... даже сингъл... и ако дропне нещо връзката губиш прогрес...

Не че не съм непрекъснато онлайн, но такова изискване за сингъл игра за мен е безумно.
                            albireo написа

Comment

това вече е нормално.. примерно Assasin`s Creed дето е само сингъл пак искаше така... повече разработчици вече ги правят така уж за защита срещу пирати.. ама като цяло не ти пречи толкова

Comment

Working...