е, ти ако учиш историята от обложките на игри.... :lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Втората Световна Война и Гейм Индустрията
Collapse
X
-
Originally posted by "anti"
като ги гледам тия заглавия и обложките им си викам : малииииии, добре , че са били американците да ни спасят от Хитлер :evil:
а как великите англичани са се били в Нормандия... Вах!!! немците са 3 пъти повече, имат танкове - и пак не успяват да победят, въпреи че останаха 2.5 англичанина. Вах!Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Originally posted by "anti"
като ги гледам тия заглавия и обложките им си викам : малииииии, добре , че са били американците да ни спасят от Хитлер :evil:
Аз гласувах за Day of Defeat. Нали съм си scharfschutze В мрежа е супер да се играе.
Battlefield e хубава, но нямам голям стаж на нея.
Wolfenstein не ме кефи. Големи фантасмагории.
Меdal of honor, Call of Duty - да имаше и възможност да се играе от страната на германците, щях да им обадя как стоят нещата. :lol:
На другите игри нямам време да им обърна внимание.scharfschutze ®
IL-2 Forgotten Battles къде забравихте? Това е култова игра. Да знаете какви бъздушни боеве се провеждат онлайн... 8)=VNVV=Shilo
Въздушните на Негово Величество Войски
Comment
-
Originally posted by "Heinz W. Guderian"
В последно време излизат все повече и повече "екшъни" за Войната от 1.09.1939 до 2.9.1945. Някой игри са любими на стотици хиляди, някои само на малцина, а някои изобщо не са играни. Разбира се в тази анкета съм включил повечето екшъни на тая тема, но бих Ви помолил като гласувате (ако гласувате да гласувта общо за най-добра "сингъл" и най-добра "мултиплейър" игра...
След като вече доста хора не ме разбраха като им зададох същия въпрос пояснявам "ЕкШъНи", а за другите мога да кажа "Командос" ми е любимата игра. "Бихайнд Енеми Лайн", "Бийонд дъ Кел ъф Дюти", "Мен ъф Къридж", "Дестинейшън Берлин" бих ги подредил на първите четири места...
Comment
Comment