Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Втората Световна Война и Гейм Индустрията

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

е, ти ако учиш историята от обложките на игри.... :lol:
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Originally posted by "anti"

като ги гледам тия заглавия и обложките им си викам : малииииии, добре , че са били американците да ни спасят от Хитлер :evil:
      О, Анти, ти не си видял мисията "Сталинград" във Кол оф Дюти! 1 км 1 от Враг пред портите. Направо 1 към 1. :evil: да пукна на място ако наистина събитията са се развивали така по бреговете на Волга.
      а как великите англичани са се били в Нормандия... Вах!!! немците са 3 пъти повече, имат танкове - и пак не успяват да победят, въпреи че останаха 2.5 англичанина. Вах!
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Originally posted by "anti"

като ги гледам тия заглавия и обложките им си викам : малииииии, добре , че са били американците да ни спасят от Хитлер :evil:
        ... и да ни натресат на :fire: Татко Сталин, та да ни шомполират комунистите половин век след това.

Аз гласувах за Day of Defeat. Нали съм си scharfschutze В мрежа е супер да се играе.
        Battlefield e хубава, но нямам голям стаж на нея.

Wolfenstein не ме кефи. Големи фантасмагории.
        Меdal of honor, Call of Duty - да имаше и възможност да се играе от страната на германците, щях да им обадя как стоят нещата. :lol:
        На другите игри нямам време да им обърна внимание.
        scharfschutze ®

Comment

IL-2 Forgotten Battles къде забравихте? Това е култова игра. Да знаете какви бъздушни боеве се провеждат онлайн... 8)
          =VNVV=Shilo
          Въздушните на Негово Величество Войски

Comment

Originally posted by "Heinz W. Guderian"

В последно време излизат все повече и повече "екшъни" за Войната от 1.09.1939 до 2.9.1945. Някой игри са любими на стотици хиляди, някои само на малцина, а някои изобщо не са играни. Разбира се в тази анкета съм включил повечето екшъни на тая тема, но бих Ви помолил като гласувате (ако гласувате да гласувта общо за най-добра "сингъл" и най-добра "мултиплейър" игра...

След като вече доста хора не ме разбраха като им зададох същия въпрос пояснявам "ЕкШъНи", а за другите мога да кажа "Командос" ми е любимата игра. "Бихайнд Енеми Лайн", "Бийонд дъ Кел ъф Дюти", "Мен ъф Къридж", "Дестинейшън Берлин" бих ги подредил на първите четири места...
            Абе, този с пищова от обложката на Commandos - Beyond the Call of Duty накъде точно гледа?

Comment

Re: Втората Световна Война и Гейм Индустрията

Close Combat ZAVINAGI

Comment

Незнам на къде гледа, най-вероятно търси къде се правят кастинги за "ВСВ герои" :twisted:
                "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                нека четат пред вратите
                нашата памет остъклена
                с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
                X