Явно е трудноразбираем този метод сега
Но едно време така сме играли даже и по няколко души. Още помня как аз, Голъм и Олорин така бяхме играли на втория Panzer General, а за разни сражения на НоММ II сме се събирали даже и по четирима души, така, един след друг, ход за ход. Създават се и някои добри навици за бърз анализ на сложни ситуации.
Но едно време така сме играли даже и по няколко души. Още помня как аз, Голъм и Олорин така бяхме играли на втория Panzer General, а за разни сражения на НоММ II сме се събирали даже и по четирима души, така, един след друг, ход за ход. Създават се и някои добри навици за бърз анализ на сложни ситуации.
. О гледна точка на модификациите е доста идиотско решение.
). Моята пехота е четири единици - два инженерни батальона и два пионерни батальона. Огнеметните танкове наистина са много скъпи (доста преувеличено, като се има предвид, че това си е Панцер 2) и чак от два няма голям смисъл - те си ми висят в резерва основно. Макар че са много ефективни срещу пехота, лошото е, че пир тази цена в сражения генератора на случайни числа си прави шеги понякога, което боли. Особено при липса на престиж.
Comment