Първия шогун съм го играл и тогава се запалих по поредицата.Уви ентусиазма ми умря след медиевал 1.Тези две игри имаха прекрасна атмосфера.
Така както виждам на бойната карта нещата обикновенно стават по добре направени и детайлни (тактическата част) докато на стратегическата карта нещата въобще не ми харесват след всяка нова част.Картата тип риск мисля бе най подходяща,но имаше нужда от някакво правило в приятелски територии армиите да имат няколкократен ход.
Както и да е надявам се нещата да отидат към по добра а не към по шарено(макар и да знам колко наивно е това).
Така както виждам на бойната карта нещата обикновенно стават по добре направени и детайлни (тактическата част) докато на стратегическата карта нещата въобще не ми харесват след всяка нова част.Картата тип риск мисля бе най подходяща,но имаше нужда от някакво правило в приятелски територии армиите да имат няколкократен ход.
Както и да е надявам се нещата да отидат към по добра а не към по шарено(макар и да знам колко наивно е това).

Преди да започна губенето на време със Medieval 2 (което още продължава
Към момента има и сравнително добри модове за нея, макар и не до там мащабни ...и тия морски боеве са лудница , както и да срещнеш Уелингтън и така харабийската да го опердашиш във ролята на Наполеон
но бързо писва ... имам ли време за Total War, играя Тhird Age TW, модче за Medieval 2 , пренасящо играещия във Толкиновата вселена а.к.а Lord of the Rings
елфи , орки , тролове , безупречно изпипани визия, геймплей, гадно и подмолно AI и т.н
Което превръща играта в нещо доста по-различно от мрачната самурайска история за кланета - по-скоро в нещо като безкрайна византийска интрига
)
Comment