Играта е много добра. Леко енджина напомня Sudden Strike (по количесто вединици), но изпълнението е повече като Company of Heores (по водене на битките). Препоръчвам!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Order of War
Collapse
X
-
Гост
-
Гост
Някакви адекватни системни изисквания и някой пускал ли е я с по-малко от 2 гиги рам?Че в момента я дърпам,ама с моя нет ще идат поне още ден-два...
Видеото ми е нвдидиа 9800GT,процесора е добър,но нещо не влизам в изискването за рама.
Comment
-
AggressiveRefrain написа Виж мнениеИмам проблем със стартирането, слагам крак, но след като я стартирам ми излиза ерър, че липсва файл d3dx9_41.dllWar, war never changes..
Comment
-
AggressiveRefrain написа Виж мнениеИмам проблем със стартирането, слагам крак, но след като я стартирам ми излиза ерър, че липсва файл d3dx9_41.dll
Comment
-
Мерси за помощта, стана,но доста ми сече на този комп и трябва да я цъкам на лаптопа.
Иначе, играта как е ? На мен ми се стори малко странно цялото управление...Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало
Comment
Comment