Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Company of Heroes: Tales of Valor

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е образно казано но според мен е "нещото" коеот прави най големи поражения.Съвсем спокойно може да заличи каквато и да е войска в даден район а и е доста жестока като бомбардировка на вражеската база/ добре окрепена позиция.Общо взето тая ракета два пъти обърна игра в която съм играл след като унищожи няколко м18 хелкат барабар няколко "скуада" пехота. Другото и предомство е че я издава само бръмченето(което не указва къде ще падне а само идването й) за разлика от разни артилерийски стрелби (като способности) които първо пускат разни маркери.

Междудругото нещо което съм забелязъл и много ми харесва е че след прекомерно използване на артилерия спрямо някоя позиция тя става само в кратери и така (освен че забавя разни машини) осигурява добро прикритие (и за нападателя и за защитника (ако е останал такъв)).

А за накрая само да добавя че привидно (поне за мен) не много полезните "ъпгрейди" за тренировъчното ниво на единиците на вермахта се оказаха от изключителна полза, особено когато е до край. Общо взето "скудовете" стават доста по силни от вражеските, дори най слабите пехотинци (волксгренадирите) стават изключително силни, особено ако набарат някое паднало оръжие,докато вражеските не съм забелязъл(може би с малки изключения) да минават 2ро ниво.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Напоследък стигам до извода, че американците за нищо не стават вече. Няма нито едно показател, по който да превъзхождат швабите. Единствено в съотношение 3:1 и повече имат шанс. Това не е много приятно, защото поне парашутистите и рейнджърите ставаха за нещо в предния експанжън.
      I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.

Comment

Здравейте,
        изтеглих си Company of Heroes 2 , реших ей така да видя какво е и много се зарибих.Това е играта , която съм търсил толкова време.Разбира се , все още се уча и бия ИИ-то само на най-лесното (освен на снежните карти , където ги бия и на средна трудност) , но това не е най-главния проблем.

Проблема ми е , че не мога да играя мулти.Предполагам , че за да играя мулти ще ми иска пари , но все пак да попитам има ли алтернативен вариант ???Освен това не ми вдига левели , седя си все на 1во ниво , а вече колко пъти съм се бил със ИИ-то...Не знам как и да получа нови доктрини или генерали (не знам кое е по-точно)....Постоянно ми иска Steam , а аз не знам какво е това...

Разбира се , не е и голяма загуба , ако не мога на мулти ;д Ще си пуцам срещу ИИ , но все пак като ми писне да играя срещу робот , да пробвам нещо различно...
        А иначе сега си тегля и Tales of Valor , понеже ми се играе със британци или хАмериканци

ПП:Извинете ме , ако не пиша на правилното място , но търсих тема за CoH 2 във търсачката , но не намерих за нея , а не искам да правя нова тема за играта , само за да задам 1 ;д

С уважение,
        Marwar

Comment

Working...
        X