Ето един прекрасен Jagdpanzer:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Company of Heroes: Tales of Valor
Collapse
X
-
В играта Ягдпантера е една голяма мешина, безполезна в повечето случаи, безнадеждно слаба срещу пехота, а когато срещу нея излязат два или повече танка просто няма шанс. За ПТ оръдия да не говорим. Хетзера обаче е много добра машина, защото е евтин, бърз и ефективен срещу машините от неговия ранк (говорим за играта, не за реалността).
Кога играя с панцер елит нацията, интрига има докато повикам първите два Хетзера. После остава довършване.I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.
Comment
-
Аз с учудване виждам че наистина хетзера е по ефективен от ягдпантерата.Първо че има и по голяма видимост(с ъпгрд.) което в крайна сметка ограничава така или ианче обсега на оръдията им. Даже ако не се лъжа (мързи ме сега да проверя) хетзера още от началото има активна картечница на "покрива" за разлика от ягдпантерата.
Това че са по слаби най вероятно е защото пък преди като влезе пантерата и компа беше "broken 'n routed" без значение дали има шермани , бронирани коли или рейджъри (еквивалента на tank busters) защото пантерата с два отряда щурмоваци не прощаваше.Дори останах с впечатление че задната броня съвсем спокойно можеше да поема доста стабилно количество дмг.
Предполагам че са ги отслабили ако е имало играчи които са пропищели как да се справят с машината, която за щастие на врага влиза един път на полето.ТОва естествено е моя спекулация .
Иначе които може да влиза в хамчи мрежата и да разцъкаме, аз днес и утре имам повечко време та да пробваме тоя мулти един път поне .Last edited by BulSoldier; 14-04-2009, 22:05.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
BulSoldier, не знам дали си виждал как американските рейнджъри действат срещу ЯгдП. Има ги в защитната доктрина. Просто ЯгдП, загубва ума дума като ги види. То ако става въпрос всички танкове освен Пантерата и обикновения Тигър са лесна мишена за рейнджърите и с 3 такива отряда например може да бъде спряно доста мощно бронирано настъпление.
Сега искам да изразя тоталното си разочарование от Тигровата кампания - само 3 (!? ) мисии. Като се има предвид, че първата е като въведение, а във втората Тигърът е разбит и екипажа трябва да бъде изведен пеша от селото (един вид евакуация). Аз тъкмо свикнах и ми стана интересно и се оказа, че играта е свършила. Този експанжън, вече се убедих, е напълно мултинасочен.
Аз нямам никакво време за каквито и да било Хамачи мрежи, макар че може по празниците около Гергьовден (ако съм тук) да играя.I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.
Comment
-
das reich ss написа Виж мнениеА в НВИМ е Jagdpanzer, нали?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Според мен още има хляб в Jagdpantera, понеже вчера в една игра точно ми влязоха с 2 танка в базата, и точно тогава получиш най-накрая 4-те точки за него. Изкарах го и за 30сек от 2-та танка не беше останало нищо, а кръвта на jag-а беше на 80%..
Просто от пред няма равен с/у танкове. Може би само King Tiger?War, war never changes..
Comment
-
Еее Кралският тигър е с предна броня от 180 мм, докато Jagdpanther-а е с 80 мм, макар и с по-добър наклон и по-нисък силует. Предполагам, играта отчита разликите между предна и странична броня? А там има ли го онова танкоизтребително чудовище Sd. Kfz. 184 с изключителната 200 мм предна броня?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Такова чудовище в играта няма. Играта отчита разлика в челна, странична и задна броня.
Днес играх срещу ЯгдП и ми се струва, че са го направили по-силен, а рейнджърите по-слаби. Усетили са се вероятно, че не е много балансирано.
Между другото направил съм стая в Хамачи - COHBUL с парола 1111, когато имам време и има хора ще пиша, на някой в стаята да играем.I can't continue like this - surviving in the world of nothingness.
Comment
-
Него го няма но пък има Хумел което е доста жестоко. Доста голям обсег (на малка карта спокойно може да млатите вражеската база) недостатъка е че стреля доста рядко (4-5 изстрела и около минута почивка).
Голямо удоволствие ми прави да взема 1-2 такива машини и да унищожа картата та да няма камък върху камък
Музикантини вече има мрежа в хамака с доста хора така че по добре влез направо в нея.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Comment
-
Moга само да кажа че мултиплеъра (които досега не бях пробвал) е изключително забавен.Няма никакво място за сравнение между истински противник и комп. Странно че имаше една игра (повече от два часа през които градчето в което се развиваше деиствието се превърна в лунен пейзаж) в която имах усещането че противниците се гаврят с нас а накрая победихме благодарение на хумелите (самоходни гаубици) и някои специални умения като V2 ракетата която ако уцели целта си (освен голям кратер) не остава нищо друго след себе си . Бих предположил че няколко такива ракети насред базата на противниците не са им били особено приятни, макар и да пораждаха злокобна усмивка на лицето ми
Comment
Comment