If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами по-слабите самолети на Китай се компенсираха с универсалността им - т.е. трябва ти едно летище и имаш 4 самолета за въздух-земя и 4 за въздух-въздух. А с твоя пач те пак са по-слаби от американските, че и трябва да ги правиш в два пъти по-голям брой. Ето това имам пред вид.
ами американските Ф-22 са също толкоз универсални, само дето са много по-добри по земя и въздух? Та ми омръзна от тия мигове дето са ни рак ни риба. Сегашните поне имат по 4 ракети въздух-въздух, а за бомбардировки си има скоростния бомбер.
Аз съм си направил мода според това как на мен ми харесва, никого не насилвам да го играе
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
ама на Zero Hour или първия Generals? Щото на Експанжъна папка Data е около 350 Мб, а твоята е доста по-малка? или трябва само на тая папка съдържанието да сложа в оригиналната Data?
защо не го направиш като .ехе , което само да си търси нужните директории и да си се разархивира там? Аз се опитах да копирам нужните неща, но незнайно защо ми даде някаква грешка при стартирането (то на Дженералса има само един надпис за грешка каквото и да стане), та трябва да преинсталирам...
освен това мога само да те похваля за идеята ти да включиш в играта и мобилните ракетни системи, които, неизвестно защо, не присъстват почти никъде в гейм-пространството (изключвам Съдън страйк).
Comment