Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GENERALS

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

C&C Generals: Zero Hour

Императоре,може ли да се свалят отнякъде тези единички,че ми изглеждат добре :twisted:
    С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Мнооого хубаво, импириъл, ама от къде можем да си изтеглим пача?

Comment

Абе сега кат' пиша този "пост" не виждам мненията на Hartman и Longanlon, това ми се случва много често... та как се оправя този проблем?
        "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
        нека четат пред вратите
        нашата памет остъклена
        с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

понякога някои теми се разсинхронизират в базата данни и трябва ръчно да ги оправям. Сега ще оправя и тая.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

някой играе ли я още?

Тук може да видите и вземете моите единици:

albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Направо тичам да си го инсталирам - страхотно изглежда (ако ми позволиш една забележка само - уеднаквяването на China i US самолетите -защо?).

Обаче как точно се пачва с това играта? къде се слагат тия папки?

Comment

какво уеднаквяване?

папките направо се слагат в главната директория на играта.
                albireo написа

Comment

Ами по-слабите самолети на Китай се компенсираха с универсалността им - т.е. трябва ти едно летище и имаш 4 самолета за въздух-земя и 4 за въздух-въздух. А с твоя пач те пак са по-слаби от американските, че и трябва да ги правиш в два пъти по-голям брой. Ето това имам пред вид.

Comment

ами американските Ф-22 са също толкоз универсални, само дето са много по-добри по земя и въздух? Та ми омръзна от тия мигове дето са ни рак ни риба. Сегашните поне имат по 4 ракети въздух-въздух, а за бомбардировки си има скоростния бомбер.

Аз съм си направил мода според това как на мен ми харесва, никого не насилвам да го играе
                    albireo написа

Comment

ама на Zero Hour или първия Generals? Щото на Експанжъна папка Data е около 350 Мб, а твоята е доста по-малка? или трябва само на тая папка съдържанието да сложа в оригиналната Data?

Comment

Zero Hour. Системата е модулна и са нужни само изменените файлове.
                        Може би утре ще има малък ъпдейт с промяна на 2-3 модела.
                        albireo написа

Comment

защо не го направиш като .ехе , което само да си търси нужните директории и да си се разархивира там? Аз се опитах да копирам нужните неща, но незнайно защо ми даде някаква грешка при стартирането (то на Дженералса има само един надпис за грешка каквото и да стане), та трябва да преинсталирам...

освен това мога само да те похваля за идеята ти да включиш в играта и мобилните ракетни системи, които, неизвестно защо, не присъстват почти никъде в гейм-пространството (изключвам Съдън страйк).

Comment

---

Видя ли на сайта че има нов ъпдейт?

Ще ти кача по-късно една версия която е лесна за инсталиране.
                            albireo написа

Comment

качи ли го вече?

Comment

ъпдейта да, улеснената версия не. В момента нямам програмите инсталирани щото прайх ъпгрейд и съответно реинстал на вин...
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X