Някой да разбра как се тренира HQ ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hearts of Iron 3
Collapse
X
-
-
Не мога да повярвам колко я ръшнаха играта. Следя й разработването от самото начало и съм изумен колко зле са нещата. Първо никъде не ти казват каква машина трябва, за да я играеш нормално, ще ме прощавате, ама Quad-core процесор ми е малко пресилено за нещо такова. Освен това как може на конфигурация с 4ГБ рам и стабилно видео играта да насича и да лагва. Не говоря за факта, че пач 1.1 излезе часове преди играта и че дни след излизането и се говори за пач 1.2. Жалко е, че Парадокс така гадно оакаха ситуацията. Във форума им вървят същите оплаквания, а според мен назапад хорицата могат да си позволят по-добри конфигурации от тук, което значи, че не би трябвало да имат проблеми с играта...Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.
Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason wich today arm you against the present. Marcus Aurelius Antonius
Comment
-
Изчакайте експанжъните и ъпдейтите, иначе това с осирането се очакваше - by the way в експанжъните и модовете нещата винаги се подобряват (аз не изчаках експанжъните на Рим и ЕУ3 и съответно разочарованието ми беше пълно и пак се върнах на 2ката).
Извън темата:
По принцип моето мнение че чистата стратегията няма нужда да е 3D (но явно само малцина споделят това мнение) - не ме кефи графиката на цялата им 3Д поредица
Comment
-
Като спомена Рим. И тя много ми забиваше въпреки че тук вече покривах изискванията. И аз не мога да разбера и друг нещо защо трябва да зарежда толкова много време в началото. Примерно HOI2 зарежда за нула време. Всъщност малко по-бавно от Crusader Kings.
Според мен проблеам е от не добре направен енжин. Явно никой от програмистите им не е добър в правенето на енжини. Давам пример с българските разработчици които направиха доста добри енжини. Игрите на Haemimont и Blacksea с тази графика която имаха бяха с доста ниски изисквания.
Comment
-
Аз я пробвах като излезе но беше много странно всичко.Днес пак я поиграх малко и някои неща ми харесаха, но незнам дали е заради двуядрения процесор или нещо друго но никаква разумна скорост не върви гладко(все пак има периоди в които няма много за вършене освен да почакаш).
Също и тази система с щабовете и прикачените им дивизии ми е малко странна.Всичко съм пуснал да го управлявам аз защото нямам доверие на ИИтата попринцип, особено за стратегически игри.
Не съм я разглеждал много подробно, просто не съм я играл достатъчно, но ми е интересно след като се построй кораб и след време усъвършенставаме технологията има ли вариант за някаква модернизация ?
На двойката бяха сложили нещо като допълнителните бригади което деистваше като модернизация на корабите,но на 3ката не знам как вървят нещата.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
Comment