Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Извинявам се.
    Когато пуснах втората армията, локацията беше означена като independent village с No known armies няколко часа подред - помислих, че си се отказал от селото. И в Operations нямаше нищо, вървящо към него - изглежда, не се е виждало. :sm186:
    "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

как работи трансфера на армиите.

Първо забележете прозореца в горен десен ъгъл на страницата с Армиите. Ако не сте трансферирали войска то там трябва да има нулеви стойности на скаути, пехота, кавалерия и артилерия.

За да прехвърлите войска от една армия в друга, първо избирате армията от която искате да прехвърляте. В графата за трансфер въвеждате бройката която искате да извадите от армията за да прехвърлите след това в другата. Тези бройки се въвеждат в колоната From. В моя случай изваждането от първата армия отне 8 часа. След изтичането на тези 8 часа количеството извадена войска се появява именно в тази табличка в горния десен ъгъл на Армиите - това е вашият резерв. той вече може да бъде разпределен в други армии. за да направите това отивате в армията която искате да попълните и в полето за трансфер попълвате желаните бройки като този път колонката е "To". Тази бройка се изважда от Риезерва и се прибавя към армията. Това също отнема време. В моя случай отне 16 часа, но незнам дали това е стандартно времетраене или зависи от други параметри. Но така или иначе за 24 часа аз прехвърлих необхозимата войска между две армия отстоящи една от друга на 97 часа.

Тоест далаверско е да разпратите скаутски армийки в различни стратегически точки и при нужда да прехвърлите към тях войски от друга армия или пък да държите постоянен резерв и да го разпределяте където трябва когато ви трябва.

P.S. не забелязвате ли как този аватар много ми хди на тона на изказването - един такъв пренебрежително поучителен ха ха ха Просто ми залепна като втора кожа
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Шефе, с цялото ми уважение, но на този аватар изглеждаш повече като сводник и по-малко като Княз. Благодаря за пояснението. В тази игра няма бутони "save - load" и описанието ти е много полезно. Аз бях в страшен Х какво ще стане като натисна бутона при прехвърлянето на армиите. Май си избрахме правилния лидер, но бъдещето ще покаже.
        This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

[off]Княже, и на мен предишния ти аватар по ми харесваше.[/off]

Comment

Я, млък! на сводник съм мязал да не сложа пак Вилхуф Таркин

Деймос - намерих ти нова играчка:

Capital: Garden of Eden
            Population: 44,482
            Owner: Allistar
            Food quality: 50
            Iron quality: 50
            Coal quality: 50
            Free space: 1
            No known armies

Разкарва се тука с една армийка да обира селата на Мистър Р Той ли е по-хитър от нас ?
            Last edited by княз Крылов; 28-04-2007, 01:05. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
            きさまはしんでくださいませんか

Comment

А да, видях го тоя, ама те повечето села в околността не струват, има само 2 хубави мисля, аз към едното съм пратил армия вече, другото после като стане ъпгрейда че пак стигнах лимита... пък той нека ги зима щом му е мерак, тамън ще ми ги поразвие и застрои докато му дойде ред

На Суворов му намерих и предпоследното село, остава само едно скрито някъде, лошото е че успя да избяга някъде с петхилядна армия. Сега пуснах навсякъде разузнавателни центрове че тва не си е работа, имам 3-4 големи армии в района а да не мога да му засека толкова голяма армия...
              <<..........>>

Comment

Capital: Suvorovo (out of range)
                Population: 90,655
                Owner: Suvorov, [BOO]
                Food quality: 50
                Iron quality: 50
                Coal quality: 50
                Free space: 2
                Armies: Army H (size: 1,500)

Town: Grozny (out of range)
                Population: 64,235
                Food quality: 99
                Iron quality: 86
                Coal quality: 98
                Free space: 69
                Armies: Army D (size: 0)

Town: Chukotka (out of range)
                Population: 127,142
                Food quality: 68
                Iron quality: 65
                Coal quality: 68
                Free space: 15
                Armies: Army B (size: 0)

Най-близо съюзни са: Too Late Bitch и Haha its mine now на Deimos. Други три наоколо са на mitaca - едното е почти до столицата на Suvorov.

Comment

Да, виждам ги вече и аз, последните две сакутски мисии в района се оказаха полезни. Пратил съм една малка 13 хилядна армийка натам, след ден някъде няма да го има вече.

Пък тоз човечец Allistar не знам какво му стана ма нещо е пратил 3000 човека срещу мой град в който имам 8000, ако не получа официално извинение до 24 часа ще си поиграя и с него после, точно ще станат още петнайсетина хиляди войничета дотогава

П.С. Не бих отказал ако някой пусне малко ресурси на пазара че пак ми свърши желязото...
                  <<..........>>

Comment

имаш ли 40 000 злато - че имам 60 000 желязо да пробутвам

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

Пусни го на две-три части, сега точно пуснах армии да се строят а и след 2 хода трябва да имам 30000 за ъпгрейд ама до довечера сигурно ще го изкупя.
                      <<..........>>

Comment

Опа, по грешка пуснах една в общото пазарно пространство - ако имаш възможност първо нея изкупи

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

княз Крылов написа
                          как работи трансфера на армиите.

Първо забележете прозореца в горен десен ъгъл на страницата с Армиите. Ако не сте трансферирали войска то там трябва да има нулеви стойности на скаути, пехота, кавалерия и артилерия.

За да прехвърлите войска от една армия в друга, първо избирате армията от която искате да прехвърляте. В графата за трансфер въвеждате бройката която искате да извадите от армията за да прехвърлите след това в другата. Тези бройки се въвеждат в колоната From. В моя случай изваждането от първата армия отне 8 часа. След изтичането на тези 8 часа количеството извадена войска се появява именно в тази табличка в горния десен ъгъл на Армиите - това е вашият резерв. той вече може да бъде разпределен в други армии. за да направите това отивате в армията която искате да попълните и в полето за трансфер попълвате желаните бройки като този път колонката е "To". Тази бройка се изважда от Риезерва и се прибавя към армията. Това също отнема време. В моя случай отне 16 часа, но незнам дали това е стандартно времетраене или зависи от други параметри. Но така или иначе за 24 часа аз прехвърлих необхозимата войска между две армия отстоящи една от друга на 97 часа.

Тоест далаверско е да разпратите скаутски армийки в различни стратегически точки и при нужда да прехвърлите към тях войски от друга армия или пък да държите постоянен резерв и да го разпределяте където трябва когато ви трябва.

P.S. не забелязвате ли как този аватар много ми хди на тона на изказването - един такъв пренебрежително поучителен ха ха ха Просто ми залепна като втора кожа
                          Ок, благодаря за разяснението, вече създавам армия "Zagubeniatci" в столицата с тая единствена цел.
                          ПП: Ако си уволните офицера на армията, тя като се разпада войниците не се губят, а пак отиват при другите, чакащи да бъдат зачислени към армия. Скоро ще видя дали се губи време за тази операция- ако не се губи, то прехвърлянето ще стане много по-бързо, нали
                          "Далеч съм от мисълта си"

Comment

ние, няма да стане по-бързо. Офицера напуска армията също за 8 часа.

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Не знам защо, ама ми се струва че само около мен става бой, давайте да намираме лошите и да ги подкарваме че така почва да се губи смисъла, пък и имаме толкова много войници които само лежат по казармите и ядат държавни пари

При мен вече спря да е интересно, тоз Суворов си прати последната армия преди малко към един от градовете ми. Само не можах да разбера защо така е решил че със 6000 човека армия може да ми превземе 120 хиляден град, който докато стигне ще е 150 поне... :sm186:
                              Аз през тва време ще ходя да му обера и последните два града и ако и тогава вече не се предаде незнам
                              Тоя другия, Allistar, го набих доста задраво и него и сега се е покрил та и него не мога да го намеря, направо не остана нищо за бой наоколо, сега почнах да бълвам скаутски армии та дано намеря поне нещо интересно.

Като гледам обаче точките, в момента ако се боединиме със съюза на Воланд, пък било то и само неофициално можем да разбием втория по-сила съюз, още повече че никой няма да го очаква та ще имаме и предимството на изненадата.
                              <<..........>>

Comment

далеч са ни - 1-2 квадрант

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...
                                X