Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ха ха ха

То май е време и аз да си изпробвам великата армия. Поради което на фон Гаден му се обявява касап... ъъъ... война Няма само Деймос и Грей да се забавляват
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Извадки от текущите Operations:

Baron Von Gaden Royal Scots Dragoon Guard Independent village (50, 208) 5 [GANG] 1 day
      Baron Von Gaden Royal Green Jackets Independent village (38, 236) 10 [GANG] 2 days
      Baron Von Gaden Norfolk Yeomanry Independent village (36, 235) 10 [GANG] 5 days
      Afitohol Vihr Independent village (39, 232) 50 [TNO] 22 days
      Afitohol Orda Burtas (60, 182) 250 [TNO] 27 days
      Afitohol Burq Sarkel (71, 181) 50 [TNO] 28 days
      Afitohol Grom Independent village (25, 126) 50 [TNO] 45 days

Болдваните са ми проблема - че не ги и виждам на картата.
      Аз съм Afitohol - и освен целевото 39,232 владея следните в региона:
      Balh (38, 217),
      Keshlik (39, 212),
      Kitej (38, 194),
      Ladin (35, 197),

но те са ми съвсем "нови". Столицата и останалите са:
      Bilqr (65, 180),
      Burtas (60, 182),
      Sarkel (71, 181),
      Khazan (68, 189).

Квадранта под тях ми е currently unavailable - и десния до него - също. А гадта вече се "сее" там - вкл. във възжеланото 41, 211 - което би ми било добър "преход" между двете губернии.

P.S. Мдам, гледам че Spellbreaker/Sergey Dimitriev любезно не е забелязал армията ми, пъплеща към 39,232 и е пуснал две свои, които са по-наблизо... Поне да й дам заповед за следващия преход - малко е кофти, че започнат преход не може да се прекъсва.
      "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Ахахаха, тоя Суворов нещо много ентусиаст го раздава, снощи беше решил че има числено превъзходство и ми нападна основната армия :lol:
        Няма нужда да казвам че му извъртях същия номер който и той ми приложи при предишната ми атака и армията ми изненадващо се оказа 3 пъти по-голяма докато пристигне

Subject: Report from battle at Too late Bitch (163, 184)
        Date: 05-10-1788

Army overview:

Banda Reznqci lead by lieutenant-colonel Hasan Zliq Manafin under command of Deimos
        Attack bonus: 5%
        Defense bonus: 4%
        Experience gained: 367432
        Scouts before: 0
        Scouts after: 0
        Infantry before: 6551
        Infantry after: 6340
        Cavalry before: 0
        Cavalry after: 0
        Artillery before: 396
        Artillery after: 152

Chukani Kopeli lead by major Goshko under command of Deimos
        Experience gained: 293088
        Infantry before: 1000
        Infantry after: 762
        Artillery before: 250
        Artillery after: 0

Sekvi Otpadyci lead by 2nd lieutenant Morkufcho under command of Deimos
        Experience gained: 110446
        Scouts before: 10
        Infantry before: 0
        Infantry after: 0
        Artillery before: 0

Army F lead by major Mike under command of Suvorov
        Attack bonus: 10%
        Defense bonus: 9%
        Experience gained: 958828
        Infantry before: 5000
        Infantry after: 2101
        Cavalry before: 500
        Cavalry after: 127
        Artillery before: 0

Сега след като вече е почти без армия мисля да му попревзема околните градчета, доста добри са повечето пък и са развити, той предполагам няма да има нищо против
        <<..........>>

Comment

Само така, Deimos! :twisted:

Аз с мойте имена кат че ли си предвидих ситуацията - хан Аспарух със северите Уформя гранична линия край Baron Von Gaden. :x
          Лошото е, че неговия квадрант ми е currently unavailable - та ще трябва да струпам бая армия във всяко селище по линията. (Лявата картинка реално е по долен ляв диагонал спрямо дясната).

Comment

Ех жалто че ми е далеч Суворов

БТВ Соул Хънтъра е в неговия съюз
            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Пуснал съм 130 000 въглища и 65 000 желязо на пазара. На който му трябва да граби

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

pnp5q написа

P.S. Мдам, гледам че Spellbreaker/Sergey Dimitriev любезно не е забелязал армията ми, пъплеща към 39,232 и е пуснал две свои, които са по-наблизо... Поне да й дам заповед за следващия преход - малко е кофти, че започнат преход не може да се прекъсва.
                Не го ща, бе човек, само ще скаутвам от там
                "Далеч съм от мисълта си"

Comment

Spellbreaker написа
                  Не го ща, бе човек, само ще скаутвам от там
                  Виж си дипломатическата поща.

Comment

Първо, че нямам повече села да взимам докато не си направя ъпгрейта, после няма второ село там, няма войска с която да го пазя и ми е много далеч. Поради всиките тия прични хич не м трябва. Воиските ми там са само от скаути, да не те притеняват.

Comment

Ако още малко се правите на джънтълмени ще го взема аз

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ето па голямото села. Мисля никога да не го взема, щом е под 70 на някой показател не ми требе

Comment

Забелязахте ли, че има три ъпгрейда, които вдигат процентите с 50 съответно на храната, въглищата и желязото? Аз на това разчитам да "оправя" 52, 190 и 32, 204 - щото ми трябва "мост" между столичния регион и пограничния - пък сочните вече са заети.
                          Тъй като Spellbreaker държи 37, 222 и не мога да изградя линия към 39, 232 - по-добре да го вземе той - ако не го ще - моля, Княже - селото е стена до стена със столицата на Blkaron и на хвърлей от тази на Baron Von Gaden! :p :twisted:

Comment

увеличава с 50% базовата продукция - тоест ако имаш 70 ще прибави +35 (не 50).

Иначи всичко знаем - дори строим

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

pnp5q написа
                              Забелязахте ли, че има три ъпгрейда, които вдигат процентите с 50 съответно на храната, въглищата и желязото? Аз на това разчитам да "оправя" 52, 190 и 32, 204 - щото ми трябва "мост" между столичния регион и пограничния - пък сочните вече са заети.
                              Тъй като Spellbreaker държи 37, 222 и не мога да изградя линия към 39, 232 - по-добре да го вземе той - ако не го ще - моля, Княже - селото е стена до стена със столицата на Blkaron и на хвърлей от тази на Baron Von Gaden! :p :twisted:
                              Забелязали сме и даваме съвет. Един мой познат, поданик на империята/не е важно точно кой / даже направи тези ъпгрейди. Проблема е че преди това, въпросния познат го беше домързяло да прочете цялото описание на взаимовръзките между ъпгрейдите. Съответно, за да можеш да построиш новите съоражения, преди това трябва да си пуснал "подобрено образование 2" и да имаш построен "градски център". Иначе тези ъпгрейди "увисват във въздуха". В момента моят не особено интелигентен познат е похарчил луди пари за ъпгрейди, които не може да използва/един е готов, един се прави в момента/. :vsad:
                              This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Аз се замислям да пратя 15 000 войска към Суворов, че Деймос и Грей нещо несериозно подхождат към въпроса ... нищо че ще трябва да върви цяла седмица

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...
                                X