Ако е така, то достатъчно е да създадеш нова армия в този град (където са казармите) и тогава ще можеш да наемаш за нея войници. Но е хубаво първо да й прикачиш офицер, защото армия без офицер има максимален размер 10 войника и не може да подкупва селища.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
Избираш "armies", след това в полето за писане на "Form armies and recruit officers" избираш от падащото меню града, където ще се формира армията (трябва да е този с казарми), след това в съседното поле изписваш името на армията и натискаш на бутона "Form". Хубаво е да си наемеш и офицер, това става отдолу пак по същия начин.
Когато формираш армията можеш да й зададеш войска, ще видиш откъде.
Comment
-
Разузнавателните мисии откриха 6 села и всичките плява-даже не са в регулация/показатели <60%/. Утре ще пусна 5 армии на стредни разузнавателни мисии, че дано помогна и аз малко. Иначе развитието ми е доста стабилно /до голяма степен и благодарение на Имперските дотации в началото/.
Един въпрос. Вечнозеленият поради недоглеждане е засилил една армия към мое село. Ще се довлачи до там след почти месец. Въпроса ми е, ако аз по това време имам армия там, нали няма да се сбият?
Питам защото искам да го използвам за авантпост на Поручик Рижевски и неговите "Животните" /250 черепа/ за тормоз над независими съседи .This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
ъъъъ Източните кралства са спаднали с близо 1.5 милиона точки и в момента сме трети ?!?!
Лошото е че най-вероятно това ще е максимумът който ще можем да постигнем, всеки един от участниците в първите два съюза е около 3-4 пъти по-силен от всичките нас взети заедно. Което озанчава че май стигнахме до онзи кофти момент дето сме много силни, но реално не можем да воюваме с никого<<..........>>
Comment
-
Деймос не си прав Виж за колко дена ти достигна 1 милион въпроса е че при така поставената игра всеки играч има някакъв предел на развитие след което точките се трупат мнооооого бавно. което ни дава шанс да ги настигнем по точки на член от съюза, а от там ни дава възможност да ги минем защото сме 17 души срещу 5 - да не говорим ако се присъедини и съюза на Воланд
Амазон, споко, няма да се сбият ...Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
С удоволствие забелязвам, че вече съм започнал да внасям "цели" 8 бимбарика в съюзната хазна. Това ми дава морално право да поискам някой превилегии...а именно: Аудиенции в двореца по всяко време/няма да взимам Рижевски/ и разрешение да ухажвам дъщерята на Императора!
Поручика няма да е доволен... :vsad:
Оня ден Чекатило /командира на "Душевно Болните"/, ми вика: "Навъртя годинки, имаш вече 6 села и 20 000 желязо, време ти е да се огледаш за добра партия..." Та аз за това...
П.П: Изивнявам се за ОТ :clown:This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Ами не вярвам воланд да си даде дъщерята на теб - а и нашия Първи Консул също е ергенче още
Но мога да ти предложа испанската инфанта (реверанс към Злостър Черното Влечуго)Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Subject: An expedition force has returned
Date: 25-05-1788
The expedition force returned with:
Recruits returned: 3837Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Unnamed outpost
Population: 2,500
Food quality: 95
Iron quality: 87
Coal quality: 94
Free space: 95
No known armies
----------------------
Unnamed outpost
Food quality: 83
Iron quality: 71
Coal quality: 61
Free space: 70
No known armies
------------------------
Unnamed outpost
Food quality: 60
Iron quality: 70
Coal quality: 84
Free space: 73
No known armies
ИСКАМ ГИ! :nod:
Comment
-
Брех! :o Ама че тиранин сме си избрали! :mhehe:
Княже, имам по-изгодно предложение - аз като откривател на селцата запазвам за себе си първото (6, 183), вие с Голум си разделяте останалите, и си вдигам данъка на 20%.
Ако и това не приемеш, ще ти бутна някакъв рушвет, само кажи колко :secret: :mhehe: .
Comment
Comment