Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Няма проблеми вземи го, но за напред наистина насочи се на юг, че ще отеснеем горе !

Comment

Ще се оглеждам за вбъдеще за разширение на юг,просто в момента незабелязах нищо по добро на юг от мен.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Открих много ефикасен метод за разтурване на фракция - просто пускате всички бонуси, фракцията фалира и ако остане повече от 1 ход фалирала се разтурва :mhehe:
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Пробвах с 8 пехотинеца и 2 скаута да превзема 6, 177 (независимо село - остров ). Е, не стана :x . 250 селяни ми изскочиха насреща и изклаха моите юнаци до крак :evil:

Но часът на отмъщението е близо - в момента тренирам 1000 войника и когато са готови (след около 9 часа) Ян Сулоградски ще ги поведе към омразното село и ще го опустоши по-лошо и от скакалците :twisted: - няма да остане камък върху камък, жителите ще бъдат избити и отведени в робство, а на тяхно място ще се заселят мирни, трудолюбиви и послушни сулоградчани :mhehe: !

Comment

ъъъ защо просто не го купи за 100 злато?!
            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
            [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
            きさまはしんでくださいませんか
            [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Вярвай ми и аз това исках, но системата не ми позволи! Имаше само една-единствена опция - "take by force".
              Last edited by Sulla; 11-04-2007, 22:57.

Comment

странно
                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ако нямаш офицер прикачен към армията нямаш опция да подкупиш селото. Всъщност нямаш никаква опция щото с тея десет войника нищо не можеш да направиш
                  <<..........>>

Comment

evergreen се направи на ударен и не ми отговори - след 13 часа основната ми армия ще е с размер 1250 война и ще се направи към новозавладяното от него село - Verea (7, 197). Пуснал съм му ултиматум - ако армията ми след 25 часа пристигне във вражеско а не съюзно село .... хе хе хе

Митхад Паша - cundulooke е пуснал сделките по 1000 злато - аз изкупих едната - оставям другата на теб

Засякох следното:

Sergey Dimitriev > Iunaci Vraca (15, 218) > 10 6 days

Митхад паша - това Враца твое ли е?

Gollum, евентуално ще се наложи ако този Сергей Дмитриев се ослушва да пратиш голямата си армия към Враца (вероятно това е негова колония). Тъй като аз май ще си пратя своята към Verea (7, 197).

Защо ли мисля че и двамата и Сергей Дмитриев и вечнозеления са българи
                    Last edited by княз Крылов; 12-04-2007, 02:08. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

Нямам нищо общо с Враца, аз от Стара планина нагоре не стъпвам.

Сделката я няма в списъка, може да се е харесала на някой друг

П.П. Най-накрая ми се появи бутон в дипломацията. Натиснах го :p

Comment

В момента съм я пратил към едно независимо село, за съжаление. А и тя никак не е голяма все още . Но ако ще се воюва казвайте, защото съм се ориентирал към харчове за икономиката.
                        Къде е тази Враца, между другото?

Comment

Още нямам бутон в Дипломация.
                          Някой може ли да ми изкупи 800 въглища за 1200 злато?
                          "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Авитохоле, изкупих ги.

Голум, няма да има нужда. Евергрин се оказа свой челяк. ако се наложи сам ще се разправя със сережа

Та с Мартинчо какво стана - Грей, ти пусна ли му ултиматум да се присъединява към нас
                            Last edited by княз Крылов; 12-04-2007, 11:38. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Пуснал е, доколкото знам аз. Но от Мартин ни вест, ни кост. Явно се е покрил юнака. Май е нещо като Щурми по манталитет, поне на мен така ми се стори. А за войната с него - тия армии се мъкнат като охлюви. Ще трябва да пусна нещо там за навигацията, да станат поне една идея по бързи. Че с тая скорост на движение, врага ще е събрал цели армии, докато моите стигнат.
                              Аз пуснах към моите съюзници по фракция предложение за присъединяване към New Order. Да видим какво ще отговорят. За съжаление не са от пишещите ...
                              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                              Проект 22.06.1941 г.
                              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Току-що завърши поредната ми "Very large scout mission", безплодна както винаги. Изпитвам голям недостиг от хубави села и съм принуден да тръгна към (47, 152). Нямам представа кой е в района, казвайте ако има проблем.

П.П. Княже, (49, 188) е свободно от войска вече. Взимай го, щото като го гледам кафяво ми текат лиги :1087:

Comment

Working...
                                X