Няма проблеми вземи го, но за напред наистина насочи се на юг, че ще отеснеем горе !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
Ще се оглеждам за вбъдеще за разширение на юг,просто в момента незабелязах нищо по добро на юг от мен.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
Пробвах с 8 пехотинеца и 2 скаута да превзема 6, 177 (независимо село - остров ). Е, не стана :x . 250 селяни ми изскочиха насреща и изклаха моите юнаци до крак :evil:
Но часът на отмъщението е близо - в момента тренирам 1000 войника и когато са готови (след около 9 часа) Ян Сулоградски ще ги поведе към омразното село и ще го опустоши по-лошо и от скакалците :twisted: - няма да остане камък върху камък, жителите ще бъдат избити и отведени в робство, а на тяхно място ще се заселят мирни, трудолюбиви и послушни сулоградчани :mhehe: !
Comment
-
evergreen се направи на ударен и не ми отговори - след 13 часа основната ми армия ще е с размер 1250 война и ще се направи към новозавладяното от него село - Verea (7, 197). Пуснал съм му ултиматум - ако армията ми след 25 часа пристигне във вражеско а не съюзно село .... хе хе хе
Митхад Паша - cundulooke е пуснал сделките по 1000 злато - аз изкупих едната - оставям другата на теб
Засякох следното:
Sergey Dimitriev > Iunaci Vraca (15, 218) > 10 6 days
Митхад паша - това Враца твое ли е?
Gollum, евентуално ще се наложи ако този Сергей Дмитриев се ослушва да пратиш голямата си армия към Враца (вероятно това е негова колония). Тъй като аз май ще си пратя своята към Verea (7, 197).
Защо ли мисля че и двамата и Сергей Дмитриев и вечнозеления са българиДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Авитохоле, изкупих ги.
Голум, няма да има нужда. Евергрин се оказа свой челяк. ако се наложи сам ще се разправя със сережа
Та с Мартинчо какво стана - Грей, ти пусна ли му ултиматум да се присъединява към насДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Пуснал е, доколкото знам аз. Но от Мартин ни вест, ни кост. Явно се е покрил юнака. Май е нещо като Щурми по манталитет, поне на мен така ми се стори. А за войната с него - тия армии се мъкнат като охлюви. Ще трябва да пусна нещо там за навигацията, да станат поне една идея по бързи. Че с тая скорост на движение, врага ще е събрал цели армии, докато моите стигнат.
Аз пуснах към моите съюзници по фракция предложение за присъединяване към New Order. Да видим какво ще отговорят. За съжаление не са от пишещите ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Току-що завърши поредната ми "Very large scout mission", безплодна както винаги. Изпитвам голям недостиг от хубави села и съм принуден да тръгна към (47, 152). Нямам представа кой е в района, казвайте ако има проблем.
П.П. Княже, (49, 188) е свободно от войска вече. Взимай го, щото като го гледам кафяво ми текат лиги :1087:
Comment
Comment