If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз след 14 часа ще имам армия. Бтв да съобщя че съм взел 300 злато от съюзната хазна - за разкриването на комуникациите - ще си дигна данъка да се изплатят.
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
West Marke В раздел "Дипломация" най-отдолу вероятно имаш покана.
Грей, съдбата ти се усмихва много приятно на теб А я ме виж мене с тоя бастун по средата :nut:
Тоя бастун трябва да видим какво да го правим Ти май си пратил армия натам, ама то столица не можеш да превземеш така или иначе. МАй просто не трябва да му даваме да се развие.
Получих нагло писмо от Martin, че видял, че ние взимаме села и щял да ни позволи с цялата си благост, ако се разберем да не се нападаме. Аз не го знам къде е точно тоя, та ще изчакам с отговора, но смятам да му кажа, че целия квадрант (тоя с белите линии като граници, не малките квадратчета( са наша запазена територия та да внимава.
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Тука ще се заформи някаква могъща българска коалиция
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Княже, не зная какво мисли Голум, но аз ти предлагам да си намалиш данъка отново на 10%. Не си натоварвай излишно икономиката, има време за по-високи данъци. Бръкнал си веднъж в общата каца с меда - к'во пък толкоз, айде сега! Нали за това е хазната - когато имаме нужда да си помагаме с нея!
е всъщност не е точно бръкнал
просто купих сам от себе си желязо и въглища.
Иначе със задоволство установявам че държим местата от 6 до 9 в ранклистата на съюзите Но с незадоволство установявам че Новият ред се е спуснал до 9-то място
Колеги, я да се мобилизираме
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Именно
Да видим обаче колегата, дето е част от моя съюз и май е станал неактивен дали ще иска да се развива ... досега не е отговорил на нито едно мое писмо, макар и да следва каквито указания съм му давал там.
Comment