Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е аз отсега дърпам да ме анексира, ама нещо не става. Май моето село се е цвъкнало по средата на пустиня - към никой отбор не мога да се присъединя
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

И сам войнът в войн!

Comment

Воланда е от седмица в играта - не го гледай него
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
        きさまはしんでくださいませんか
        [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Sir Gray написа
          Е аз отсега дърпам да ме анексира, ама нещо не става. Май моето село се е цвъкнало по средата на пустиня - към никой отбор не мога да се присъединя
          Не бъди толкова сигурен. Аз също си мислех така, но когато пуснах две разузнавателни мисии се оказа, че в околността има село на друг играч плюс две неутрални. атаката към това неутрално село е като опит - да се види какво ще стане и какво да се очаква в бъдеще.
          А, Sulla, не се учудвай, моята регистрация е отпреди около седмица - и това може да ти покаже къде ще си ти след толкова време
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

А, Sulla, не се учудвай, моята регистрация е отпреди около седмица - и това може да ти покаже къде ще си ти след толкова време
            Дано! :tup:

Княже, ти много евтино си продаваш стоката. Аз за 744 кг въглища взех 200 злато. Има един ghost, вече втори път му продавам въглища на човека - явно го е закъсал от към ресурси. Ама нали е платежоспособен - к'во ми пука! :mhehe:

Comment

Sulla написа
              Дано! :tup:

Княже, ти много евтино си продаваш стоката. Аз за 744 кг въглища взех 200 злато. Има един ghost, вече втори път му продавам въглища на човека - явно го е закъсал от към ресурси. Ама нали е платежоспособен - к'во ми пука! :mhehe:
              Ghost? Това да не е лидера на оная, най-голямата държавна формация? Че името е същото ...
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Същият!

Comment

явно са усетили заплахата от нашия велик съюз и се готвят да се отбраняват
                  Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                  きさまはしんでくださいませんか

Comment

Моите лентяи най-сетне се дотътриха до селцето и веднага последва въпрос - "сега какво да правим?" с два възможни отговора: подкупване на местните власти за 100 злато и присъединяване на селището или завоюване (без да се плаща). Аз избрах да платя, че все пак ... да няма рискове. Което значи, че сега ще мога да пусна да се прави още една армия. Е, така или инак, вече имам 2 селища в империята си

Capital: Barayar (61, 121)
                    Population: 15,702
                    и
                    Outpost: Hassadar (55, 125)
                    Population: 2,500

Пратих армията на мисия, да видим какво ще открие в околностите на това село.
                    Проект 22.06.1941 г.

Comment

Браво, молодец!

Comment

Моято град явно е в някакъв бум на раждаемостта. Населението вече почти достигна 15 000. Вече на средни данъци дават по 23 жълтици на ден.

Comment

Мда - явно докторите си вършат работат - най-вече акушер-генеколозите ха ха ха. Аз вече имам по две мини докторския кабинет ще бъде готов утре в 11.00

след това се надявам темповете на точките и моите и на съюза да нарастват по-бързо

надявам се утре по обяд да пусна първия апгрейд - Подобрено образование.

Голуме , бих искал да обърна внимание ва твоите хранителни запаси - днес забелязах че моите вземат да намаляват - (6 ферми +875 храна на ход) ако и ти имаш 6 ферми налеселие с 3000 повече от моето - на твое място бих обърнал внимание на хранителните запаси ....
                          Last edited by княз Крылов; 31-03-2007, 21:18. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
                          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Аз пък реших да зарежа мирния фермерско-миньорски живот, да набера няколко отряда главорези и да се вусна в плячкосване на нищо неподозиращи независими селца! След 7-8 часа ще съм готов с докторския офис, поръчал съм после казарма и рекрутски център. Ако е рекъл господ, след два-три ще се превърна в страшилище за околността! :twisted:

Comment

Само по една армия на селище имаш Сула, така че с отрядите ще трябва да почакаш. А и като я сформираш ти трябва време, докато офицера я обучи и я попълниш с войници ...
                              Проект 22.06.1941 г.

Comment

Засега нямам проблеми, Крылов - имам пет хиляди и нещо храна и плюс 1000 на ход. За всеки случай заредих една ферма за строеж .

Comment

Working...
                                X