Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

засега съм намалил статуса на съюза отново на Провонция - без нови кандидати няма смисъл да плащаме излишни пари. Иначе увеличих за да се трупат - като стигнем добър приход на ход мога да пусна някоя от съюзните доктрини.

Иначе по точки не само си ме настигнал но и си ме минал

аз вече имам две мини въглища, една желязо, и 5 ферми

сега се строи втората желязна мина - след нея е доктора - до утре на обяд ще са готови и двете
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Аз пък съм най-зян :vb_sad: ! Ще се самонакажа като също си вдигна данъка за държавата :vsad: !

Comment

Няма да протестирам срещу подобен вид самокритика.

Искам да питам - при +9 на ход можем спокойно да си пуснем съюзна доктрина за 10% въглища или желязо - но едва ли има смисъл ако поне двама нямаме по 2 мини за въглища или по 2 за желязо. та въпроса да пуснем ли - или да трупаме още
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Съвсем скоро ще имам втора желязна мина. Ако ще пускаме доктрина ще ми е по-изгодно да е за желязо.

Comment

тогава да изчакаме и моята втора да стане

请您死在地狱般的阵痛
            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Аз също съм пуснал железни мини, едната трябва да е готова след няколко часа. Но ще гледам към понеделник-вторник да пусна и нещо за армия, че да направя няколко скаута - поне да разузнаем какво има около нас.
              Сега огледах доктрините - засега няма особен смисъл да пускаш която и да е от тях. ЗА да има някакъв смисъл трябва да имаме поне 200 доход от дадения тип ресурс, т.е. ако е въглища - поне 4 мини всеки, а ако е желязо - поне 5 мини всеки от нас. Иначе 10% ще са под 20 допълнителни единици, а двайсет единици приблизително се разменят за 8-9 злато.

Comment

и аз затова си мислих и май излиза по-евтино да си намаля данъка

请您死在地狱般的阵痛
                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Да, ако искате засега да върнем всички данъците на 10%, нма смисъл от повече. Проблемът е, че качеството на всички ни за добив е 50%, котео значи, че всъщност въглищената мина носи 30 единици, а желязната - 20 единици доход. А това е съответно около 7 злато за въглищената и 9 за металната, ако ги разменяме. А 10% върху две мини дава едва 6 въглища или 4 желязо повече, което са си жалките 1-2 златици повече. Не си струва поддръжка от 6 златици за подобно постижение. Преполагам, че първо трябва да понапреднем с науката и да построим по-сериозните варианти на мините.

Comment

е за мен не е проблем да давам по 3 злато в общата хазна - по-натам може да потрябва
                    но иначе не сте длъжни да давате по повече

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

Така е. На този етап обаче ми се струва най-важно всеки от нас да започне да развива ъпгрейдите, за да можем да строим по-съвършени сгради и да добиваме повече ресурс. Т.е. засега размера на общата каса не е чак толкоз съществен . Но след време би трябвало да стане.

Comment

ами току що продадох тон въглища за 210 злато

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Е, браво . Аз засега имам само 20 желязо. Ще трябват още поне 20-тина хода, че да събера цял тон . Но пък тези ходове би трябвало да ми донесат поне 400 злато от данъци.

Comment

То няма лошо да строим ъпгрейди, ама след ъпгрйдите новите сгради искат майка си и баща си. По добре да трупаме ресурс и да го продаваме докато съберем парици!

Comment

Моята грандиозна армия от 5 разузнавача и 28 пехотинеца се движи към едно близко село, за което пишеше, че няма войска или поне не е забелязана. Ще стигне там днес към 19 ч., пък да видим какво ще стане ...
                              Освен това се готвя да пусна трети ъпгрейд, improved education (1200 злато, за момента имам малко над 1000). Отваря пътя към куп неща, включително и към ъпгрейд за кавалерията.
                              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                              Проект 22.06.1941 г.
                              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

:aaa: Трети ъпгрейд, над 1000 злато, че и войска има -к'во правиш ти бе човек, нямаш стигане!
                                Княже, съюзяването с Воландовата империя май по-скоро ще е анексия :sm186: !

Comment

Working...
                                X