Dinain написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
-
Аз нямам нужда от помощ засега. Засилих 300 000+ натам и си взех две хубави селца вече. Обаче ако има някой да пусне желязо на пазара, ще е добре. Имам предвид около 500 000 кила."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написаАз нямам нужда от помощ засега. Засилих 300 000+ натам и си взех две хубави селца вече. Обаче ако има някой да пусне желязо на пазара, ще е добре. Имам предвид около 500 000 кила.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Не може ли след като ги набием дадените личности да им предложим да се присъединят към нас и да им помогнем да се разширят на юг.
Защото да ги бием до край е малко гадно. Пък и можем да ги използваме да прокарват нашите интереси в региона."... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
княз Крылов написаупс
ей сега ще ги пусна обратно на по-ниска цена
Но пък империята има други възможности.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
БТР предприемат доста агресивни маневри в източната и средната част на картата. Създават форпостове и разузнават в дълбочина. Според мен се готвят за нападение.
Аз ще се подготвя за отбрана съответно. Все пак, според мен е разумно да нападнем първи. Дори и да нямаме шанс за победа на този етап, поне ще осуетим едно генерално настъпление от тяхна страна.
Ако ги оставим да си подготвят почвата, просто няма да можем да ги спрем.
Моля ръководните органи да медитират известно време върху проблема
Comment
-
БТР са във война с ВОВ, ако почнат война с нас ще затънат в блатото и в мащабна война. Всички трупаме армия - най-малкото вече не ни остана друго - но моето желание е да свършим играта без конфликт с двата големи съюза - засега сме неутрални в тяхната война. Ако вземем страна въпреки договорките - няма да е наша вината.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Е, все пак ако БТР решат да нападат, ще ги бием заедно. Нашият съюз също трупа армия за такава неприятна евентуалност. Тия от "Бирата ..." обаче явно ядат доста пердах и скоро сигурно ще питат за помощМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Прав е шефа, за нас е лудост да нападаме другите големи съюзи. Нищо не бихме спечелили от това. От друга страна и за БТР е лудост да нападнат някой от нашите съюзи. Причината е проста и очевидна. Толкова сме много, като хора и села, че ще станат разногледи в буквалния смисъл на думата. Определено е неприятно, когато имаш 40 села, върху селата ти да ти се изсипят в рамките на 72 часа 20-40 броя 500-700К армии и то от 20 различни посоки. Пък и вече показахме, че доста добре се мобилизираме. Както и да е, надявам се да си спазят уговорките, че сега не ми се прекъсва тази малка мръсна локална война, която водим с Барона и Динайн.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
И аз имам запитване. Възможно ли е да се сбият армиите на двама различни играчи, които се намират в едно и също село?"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
selqndur написаИ аз имам запитване. Възможно ли е да се сбият армиите на двама различни играчи, които се намират в едно и също село?
БТВ: Някой контактува ли с тия пичове от BUL? Не съм сигурен, че искам да ги очистим на 100%. Вярно, че им опоскахме някой от най-хубавите села, но все още имат накъде да се развиват. Ако продължим още една седмица в този дух, играта ще стане безмислена за тях.
От друга страна пък, салама и Динайн имат нужда от села...This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
selqndur написаИ аз имам запитване. Възможно ли е да се сбият армиите на двама различни играчи, които се намират в едно и също село?
Edit: Amazon ме изпревари."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment