Mnogo съмнително, дори на DVD не могат да се съберат всички, предивд че са на поне 2 СД-та всяка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носталгия -Red Alert 1
Collapse
X
-
Че в кои няма? В тия, които аз съм виждал си има и са на нивоМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Защо на латиница? И тук май не е точно мястото за търсене на пиратски линкове. Поне така ми се струваМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Хех DUNE и DUNE 2000 не ми харесват особено и ще ти кажа защо, 1 во не ми харесваше в първия DUNE че единиците не можеха да се движат в формация а само една по една ако не се лъжа...............................2.Историята е взета от книга докато Red Alerta си е изцяло оригинална игра 3. DUNE няма филмчета между мисите ако не се лъжа ,докато във Red Alerta 1 почти след всяка мисия имаше филм4е който за времето си бяха много добре направени като графика и сужет.И като цяло мисля че Red Alerta 1 е много по оригинална като сужет,замисъл и изпълнение но това е мое лично мнение а последния DUNE го потърси в www.data.bg или някой http://www.fusion-warez.com/index.php
Comment
-
Dune 2 (от 1993 г., Dune 1 е приключенска игра от 1992 г.), за която става дума тук (RTS) си беше основателя на жанра, макар и идеи да имаше и преди това. Тя установи основните правила - табло с команди, радарна карта, която не работи без електричество и съответната сграда, "комбайн" събиращ ресурси, "специалните" оръжия и способности на някои единици и т.н. Анимации между мисиите имаше. Естествено днес изглеждат грозни, но играта е отпреди 13-14 години. Dune 2000 беше абсолютно същото с нова графика и заснети с камера клипчета между мисиите.
Ако говорим за оригиналност, за мен светът на Дюн не може да се сравнява въобще с някаква паралелна вселена на Трета Световна Война, излязла сякаш от третокласен екшън с Жорж Ганчев. Навремето съм си мислил, в кой период, аджеба, би трябвало да се развива действието на Red Alert? От една страна имаш телепорти, хеликоптери и машини на времето, от друга - линейни кораби и Сталин
Ех, спомени :streichel
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
daniela77 написакъде може да се играе warkraftIII onliene
Ся на въпроса, който каза, че Ред Алерт нямал филмчета, явно нещо е играл рязаната версия, мога да заявя, че филмчетата на РА2 са най-феноменалните, които съм виждал с реални актьори, РА1 е яка игра, историята и е много добре изпипана заслужава си всяко усилие да се подкара, Юрито го имам оригинално, беееее кво да ви кажа, не ме кафи чак толкова много, има го свежарския тип Борис, дето вика разните там МиГове, ноооо някакси магията на идеята за изидигането на Майка Русия се губи.Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.
Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason wich today arm you against the present. Marcus Aurelius Antonius
Comment
Comment